• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşça büyük kişilere abla-abi demek ?

amcanıza hey mehmet ahmet niyazi mi diyorsunuz
nasıl saygı ile alakası yok yaa ben çözemedim
sizle farklı bir yerde mi yaşıyorum ben

ben senin gibi liseyi bitirip kocaya varmadım ...
okudum ettim çalıştım dünyayı gezdim sen ne anlarsın allahın kezosu yaa kalkmış bana konuşuyor ..
benim adım sevgican canım başka birşey değil ..oku çalış kendine gel ..o güvendiğin kocan yarın kapıya koyunca ne yaparsın sonra ?avrupa deyince niye bozuldun anlamadım .. sen ortadoğlu kalabilirsin ben avrupalı olmak isteyebilirim kime ne .. niye zoruna gitti

haddini aştın artık sana K.İ.B

sizle farklı biryerde mi yaşıyorum ben
amcam amcam olduğu için amca ...zaten amcam
ama kuzenim kardeşim değil ayrıca yaşıda bana yakın üfff yettiniz yaaa bir konu açıyoruz pişman ediyorsunuz ne kompleksli yaratıklarsınız .. gidin diyorum konumdan yapışıyorsunuz mahvediyorsunuz konuyu ...SİZİ KONUMDA İSTEMİYORUM ...

sizle farklı biryerde mi yaşıyorum ben

Saygıyla alakası yok yazanlardan biri olarak cevap vereyim.
Amca dayı hala gibi hitaplardan bahsetmiyorum ben. Onlara tabiki amca dayı diyorum. Ama diğerleri zorlama geliyor elti nedir ya bacanak nedir kayınço nedir :KK53:

Benim de nacizane fikrim şu ki; kardeşim benden iki yaş küçük alısmıs ismimi söylüyor.. Ama kücüklükten beri bana abla diyenler var şimdi onlar tutup ismimle seslenmeye başlasa bozulurum.. Yani şimdi çocuklugundan beri size abla demiş kuzeniniz tutup birden nasıl isimle çağırsın.. Ha bazen 5-10 yaş küçük arkadasımız oluyor alısmısız isim veriyoruz..
Ama ben ençok yolda, bakkalda, şurda burda aşağı yukarı aynı yaşta olduğumuz, belki bizden buyuk olan insanların bile Abla yukarı,Abla aşagı demesi beni fazlasıyla sinir ve gıcık ediyor.. Öyle böyle değil yani :D

ben senin gibi liseyi bitirip kocaya varmadım ...
okudum ettim çalıştım dünyayı gezdim sen ne anlarsın allahın kezosu yaa kalkmış bana konuşuyor ..
benim adım sevgican canım başka birşey değil ..oku çalış kendine gel ..o güvendiğin kocan yarın kapıya koyunca ne yaparsın sonra ?avrupa deyince niye bozuldun anlamadım .. sen ortadoğlu kalabilirsin ben avrupalı olmak isteyebilirim kime ne .. niye zoruna gitti
ağzın çok bozuk seninle aynı seviyeye istesem de inemem

o avrupalarda okudum masalına da kendini inandırırsın ancak konuşma tarzını gören aklı başında insanlar inanmaz

o yüzden seni muneye havale ediyorum

Saygıyla alakası yok yazanlardan biri olarak cevap vereyim.
Amca dayı hala gibi hitaplardan bahsetmiyorum ben. Onlara tabiki amca dayı diyorum. Ama diğerleri zorlama geliyor elti nedir ya bacanak nedir kayınço nedir :KK53:

ha öle desene :)
bende enişte demem mesela asla :D
saçma gelir amca derim abi derim büyük diye
hele kayın elti görümce uyuz olurum
ama abla olayında bu kadar gerilmeye gerek yok bence
ablacım derim bazen böyle yaslı bayanlara ne bileyim işim gereği biraz daha sıcak olunca daha mutlu oluyorlar gibi geliyor

ağzın çok bozuk seninle aynı seviyeye istesem de inemem

o avrupalarda okudum masalına da kendini inandırırsın ancak konuşma tarzını gören aklı başında insanlar inanmaz

o yüzden seni muneye havale ediyorum
hadii bebeğim . gerçekler zoruna gitti dimi . ben herkesin dilinden konuşabilcek kapasiteye sahibim . sen bundan anlarsın kezoşşş hadi öptümm muahhh:KK70::KK70:
köyüne selamlarrr
tabi benim hayatım sana hayal gibi geliyor haklısın .. hayatında bir kere bile tek başına ayakta kalamadığın için garip tabi senin için seni anlıyorum

İçten gelmemiş demek ki. Saygıyla hiç alakası olmadığını düşünenlere katılıyorum. Ben de kendi ablam dışında insanlara abla diyince ablamı aldatmış gibi hissederdim mesela :KK70:
valla canım bencede öyle .. sevmiyorum bu tabirleri ...hatta karıştırıyorum birbirine elti görümce bacanak vs

Back
X