Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben senin gibi liseyi bitirip kocaya varmadım ...
okudum ettim çalıştım dünyayı gezdim sen ne anlarsın allahın kezosu yaa kalkmış bana konuşuyor ..
benim adım sevgican canım başka birşey değil ..oku çalış kendine gel ..o güvendiğin kocan yarın kapıya koyunca ne yaparsın sonra ?avrupa deyince niye bozuldun anlamadım .. sen ortadoğlu kalabilirsin ben avrupalı olmak isteyebilirim kime ne .. niye zoruna gitti
amcam amcam olduğu için amca ...zaten amcamamcanıza hey mehmet ahmet niyazi mi diyorsunuz
nasıl saygı ile alakası yok yaa ben çözemedim
sizle farklı biryerde mi yaşıyorum ben
amcanıza hey mehmet ahmet niyazi mi diyorsunuz
nasıl saygı ile alakası yok yaa ben çözemedim
sizle farklı biryerde mi yaşıyorum ben
bende demem işte .diyenlerde garip geliyor .üstelik aynı yaşlarda olduğumuz insanların demesi ..Ben de abla demeye uyuzum. Kolay kolay demem.
ağzın çok bozuk seninle aynı seviyeye istesem de inememben senin gibi liseyi bitirip kocaya varmadım ...
okudum ettim çalıştım dünyayı gezdim sen ne anlarsın allahın kezosu yaa kalkmış bana konuşuyor ..
benim adım sevgican canım başka birşey değil ..oku çalış kendine gel ..o güvendiğin kocan yarın kapıya koyunca ne yaparsın sonra ?avrupa deyince niye bozuldun anlamadım .. sen ortadoğlu kalabilirsin ben avrupalı olmak isteyebilirim kime ne .. niye zoruna gitti
Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Kendinizi çok önemsiyorsunuz.onada mantıklı gelmesi saçma zaten .. alışkanlıktandır ..
tamam kezoşşş .. sanada KİB . hayır kibleyince ben banlanınca senin kezbanlığından bir azalma olmayacak o yüzden benim banlanmamım senin üstünde bir tesiri yokhaddini aştın artık sana K.İ.B
Saygıyla alakası yok yazanlardan biri olarak cevap vereyim.
Amca dayı hala gibi hitaplardan bahsetmiyorum ben. Onlara tabiki amca dayı diyorum. Ama diğerleri zorlama geliyor elti nedir ya bacanak nedir kayınço nedir![]()
hadii bebeğim . gerçekler zoruna gitti dimi . ben herkesin dilinden konuşabilcek kapasiteye sahibim . sen bundan anlarsın kezoşşş hadi öptümm muahhhağzın çok bozuk seninle aynı seviyeye istesem de inemem
o avrupalarda okudum masalına da kendini inandırırsın ancak konuşma tarzını gören aklı başında insanlar inanmaz
o yüzden seni muneye havale ediyorum
ben eskiden beri demezdim .çok küçükken derdim bir tek ...
kezoşlara kezoş derim adamına göre muamele baby got it?bu kezoş tabiri avrupai değil ama yakışmadı hiç sana
valla canım bencede öyle .. sevmiyorum bu tabirleri ...hatta karıştırıyorum birbirine elti görümce bacanak vsİçten gelmemiş demek ki. Saygıyla hiç alakası olmadığını düşünenlere katılıyorum. Ben de kendi ablam dışında insanlara abla diyince ablamı aldatmış gibi hissederdim mesela![]()