• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşça büyük kişilere abla-abi demek ?

hadii bebeğim . gerçekler zoruna gitti dimi . ben herkesin dilinden konuşabilcek kapasiteye sahibim . sen bundan anlarsın kezoşşş hadi öptümm muahhh:KK70::KK70:
köyüne selamlarrr
tabi benim hayatım sana hayal gibi geliyor haklısın .. hayatında bir kere bile tek başına ayakta kalamadığın için garip tabi senin için seni anlıyorum
hadii bebeğim . gerçekler zoruna gitti dimi . ben herkesin dilinden konuşabilcek kapasiteye sahibim . sen bundan anlarsın kezoşşş hadi öptümm muahhh:KK70::KK70:
köyüne selamlarrr
tabi benim hayatım sana hayal gibi geliyor haklısın .. hayatında bir kere bile tek başına ayakta kalamadığın için garip tabi senin için seni anlıyorum
cennet mahallesine selamlar oradansın o kadar belli ki

tamam kezoşşş .. sanada KİB . hayır kibleyince ben banlanınca senin kezbanlığından bir azalma olmayacak o yüzden benim banlanmamım senin üstünde bir tesiri yok
Kusura bakmayın da ya da isterseniz bakın içinizden mahalle karısı çıktı. Demek çok okumakla Avrupa görmekle hanımefendi olunmuyormuş.

Kusura bakmayın da ya da isterseniz bakın içinizden mahalle karısı çıktı. Demek çok okumakla Avrupa görmekle hanımefendi olunmuyormuş.
hanımefendiyim .. ama kezbana kezban dedim diye mahhalle kızı mı oldum:KK34::KK34::KK34:

korkmaya başladım
biz kezoşlar olarak çok tatlıyız bencemmm
yaşasın keZOş sTYla :KK50:

bende demem işte .diyenlerde garip geliyor .üstelik aynı yaşlarda olduğumuz insanların demesi ..
Ya kimisi saf kız rollerinde olup da diyo, kimisi yadırgıyo gerçekten isimle hitap edemiyo, kimisi saygı duyuyo içinden abla demek geliyo da diyo vs vs..

İnsanlar gencecik yaşta ölürken babaanne deseler bile gocunmam. O yaşa gelmişim onca yaşanmışlığım var ne güzel..

Gencim de noldu? Bişey olduğunda kaaat kat büyük insanlar o yoldan çoktan geçmiş olmuyor mu? Oluyor. Demek ki güzel olan yaş almak yolu uzatmakmış.

Ne yalan söyliym, ben polemiğe bakınca çok gıcık oldum tam laf sokmaya hazırlanıyordum size ki bi ilk mesaja bakıym dedim.

Art niyet göremedim. Alaturka muhabbetinde de art niyet göremedim. Ben de bu tarz konularda farklı düşünüyorum.

Özellikle de hak etmeyen insanlara sırf gelenek görenek dedik diye "saygı gösterisinde" bulunamıyorum.

Lüzumsuz bi tartışma olmuş özetle. Sıkmayın canınızı. Ve sakın belli etmeyin abla diyen kuzene de.

Eğer erkekse kız olduğun için adınla hitap etmek istemiyodur ailede yakıştırma olur vs diye. Kızsa niyeti birden fazla ihtimalle açıklanabilir:) eğer yaş imasında bulunduğunu düşünüyorsan sen de ez :) "daha küçüksün" "sen daha dur neler görceksin" "canım sen bi çıkar mısın büyükler arasında" de :)))))) aranızda yaş farkı olmadığından dem vurup isyan ederse "kaç yaşındasın ki ya bana bile abla diyince küçük sandım baya" de ;)

imdattt kezoşlar konumu sebote etti . ah kezoşlar ah köyünüz değil ama burası ..

Üslubunuz hiç hoş değil en başından beri konuna yorum yapanları aşağılıyorsun.
Böyle mi hanımefendi olunuyor?
önce onlar başlattı .. onlar kompleskli evde kalmış derken ok ki asla evlliği kompleks yapmam istesem yarın evlenirim neyse bunlar anlamaz bende anladıkları dilden konuştum ....kezban oldukları çok açık belli ve bunu kompleks yapıp nette insanlara saldırıyorlar ...

Back
X