Yaşça büyük ve yüksek mevkideki birini nasıl etkilerim?

sprdll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2023
30
-28
1
Ben 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))

Bak canım o iş olmaz. 😂Sen ne yapacaksın 29, 30 yaşında adamı? Yaşıtlarınla flört et o zamanların, ortak paylaşımların tadını çıkar.

Hayranlık besleyebilirsin anlayabiliyorum ama her beyefendi gibi görünene de aldanma, çoğu insanın iç dünyasını yaşantısını görsen şaşarsın. Okul hayatında başarılar :nazar: :süslü:

Bak canım o iş olmaz. 😂Sen ne yapacaksın 29, 30 yaşında adamı? Yaşıtlarınla flört et o zamanların, ortak paylaşımların tadını çıkar.

Hayranlık besleyebilirsin anlayabiliyorum ama her beyefendi gibi görünene de aldanma, çoğu insanın iç dünyasını yaşantısını görsen şaşarsın. Okul hayatında başarılar :nazar: :süslü:
Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)

Ben 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Şu anki duygularınla hiç girme bu işe kullanılıp bırakılma ihtimalin çok yüksek.Heleki o adam tecrübesi ve mevkisinden gelen güçle bunu rahat yapabilir.Ve ne yazıkki kandırılma ihtimalin yüksek

Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)
Yok taktik falan olmaz. Siz hayatın çok farklı noktalarındasınız. Senin önün açık, iyi güzel bir mesleğin olacak. Hayatta her şey, çoğu duygu senin için yeni. Bunları yaşıtın biriyle yaşa.

O adam çoktan çoğu şeyi tüketmiştir, doymuştur yani seni anlayamaz. Heyecanlarınız beklentileriniz uymaz anlatabildim mi? Sonra üzülmen daha kötü olur.

Yeterince sübyan değilsiniz yaşınız büyük olmaz

Yok taktik falan olmaz. Siz hayatın çok farklı noktalarındasınız. Senin önün açık, iyi güzel bir mesleğin olacak. Hayatta her şey, çoğu duygu senin için yeni. Bunları yaşıtın biriyle yaşa.

O adam çoktan çoğu şeyi tüketmiştir, doymuştur yani seni anlayamaz. Heyecanlarınız beklentileriniz uymaz anlatabildim mi? Sonra üzülmen daha kötü olur.
Yorumunuz beni çok etkiledi gerçekten, teşekkür ederim. Açık konuşmak gerekirse yaşıtlarımdan daha olgun düşünüyorum, bana çocuk gibi geliyorlar. Daha büyük ve saygın birisiyle ciddi bir ilişkim olsun istiyorum.

sosyal medyadan ekle ilgisini çekersen seni zaten o da ekler. ondan sonra ilgisini çekecek hikayeler paylaşımlar yap. tepki verirse zaten gerisi çözülür

30’lu yaşlarındaki hiçbir erkek 21 yaşında güzel bir kadını kaçırmaz. Ama hevesini aldıktan sonra ne olur bilemem. Biraz takılıp yolunuza gidecekseniz sorun yok da aşk meşk arıyorsanız üzülürsünüz muhtemelen.
Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin

Bu işler taktikle olmaz, olanı da sürmez.
Hayatın akışı sizi biraraya getirecekse getirir bir şekilde, bundan gayrısına da gerek yok. Ya manyağın tekiyse, şiddet düşkünü ruh hastasının biriyse? Nereden bileceksiniz?

20 yaşındayken hiç kendi çabam olmadan 28 yaşında işinde gayet saygın biriyle tanıştım ve sevgili oldum. Yaptığı şey her fırsatta öpmeye çalışmak eve çağırmak kabul etmeyince de tekmeyi basmak oldu :)
İnanmiyorum, bu kişi inançlı ve gerçekten terbiyeli duruyor ki ben bu tür şeylere karşı olan birisiyim. Öyle bir sey sezersem direkt bırakırım

Etkilenmiş olabilirsin ama ileride üzülme ihtimalin daha yüksek. Yaş farkı fazla ancak en önemlisi hayata bakış açılarınız ve beklentileriniz bence. Senin yaşların da gezip, eğlenmeye, kariyerin için katılacağın ortamlar bile belki de sana etkilendiğin kişiyi unuttaracak kişilerle dolu olacak. Tıp okuyorum diyorsunuz daha önünüzde kaç yıl var ama bahsettiğiniz kişi çok beklemek istemeyip, evliliği hemen ardından çocukta isteyebilir. Yani uzaktan göründüğü gibi basit değil. Yaşıtlarınızın çocuk gelmesi normal daha üniversite hayatına yeni atıldınız sayılır ama elbette çıkar karşınıza acele etmeyin yeter.

Back
X