Yaşça büyük ve yüksek mevkideki birini nasıl etkilerim?

21 yaşında ne aile babası arıyorsunuz yahu mantık evliliği mi yapacaksınız bu yaşta. Uzaktan ağır durması birşey ifade etmez. Yaşlar olabilir absürt gelmedi bana ama öğrenciyken bu yaşta zengin birini kafalayım kafası çok garip cidden.
Sadece garip olsa neyse çok da ayıp.. insan parası var diye birini kafalamaya çalışarak düşeceği durumu hiç mi düşünmez. Çok onur kırıcı yaaa...

İnanmiyorum, bu kişi inançlı ve gerçekten terbiyeli duruyor ki ben bu tür şeylere karşı olan birisiyim. Öyle bir sey sezersem direkt bırakırım
Adam sevişemeyecekse niye 21 yaşındaki hatunla takılsın ki? Kendine uygun, hayatını yoluna sokmuş, işi gücü yerinde kadınla birlikte olur evlilik ise niyeti.

Şu an adamın ilgisini çekecek tek şey gençliğiniz onu da elinizi tutup gözünüze bakmak için istemeyecek heralde.

Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Sanki bir tip öğrencisi değil de lise terk evde kaldığını düşünen bir kadın yazıyor gibi . Ben inanmadım tıp okuduğuna .

Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim

Görende adam 40 yaşında sanacak. 21-29 gayet normal geldi bana. Diğer flörtlerinize nasıl davrandıysanız öyle davranın işte. Neredeyse üniversiteden mezun olacak yaştasınız çocuk değilsiniz ki.

Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
Hocanın gençlik dönemiyle aranızda 30 yıl falan var. O zaman olurmuş, normalmiş. Şimdi olmaz.

Ha çok ararsanız bulursunuz muhakkak öyle birini de en iyisi kızılcık şerbeti fatih gibi falan olur.

Ben gecen gün bir yorumum da beli bir yaşın üzerinde mevki sahibi adamalara kızların yaklaştığını yazdığım için bir çok kişi tepki gösterdi. Alın işte
Valla burda açtıkları bir sonraki konularda , zengin kocamdan ne kadar tazminat, nafaka alabilirim oluyor 🙄
Ama bu tarz adamlar daha kurnaz olabiliyor. Bunları hesaba katmıyorlar

Ne linci be normal konuşuyoruz şurda aaaa.

Arkadaşım eşinden boşandığı da adama arkadaşımın kendi aldığı arabasını bile vermedi.
Maddi çıkar için yapılan evliliklerin sonuna kadr gidecegine inanmıyorum ben ..
Bunun örneklerinide burda açılan konularda da görebiliyoruz

Hocanın gençlik dönemiyle aranızda 30 yıl falan var. O zaman olurmuş, normalmiş. Şimdi olmaz.

Ha çok ararsanız bulursunuz muhakkak öyle birini de en iyisi kızılcık şerbeti fatih gibi falan olur.
Hahaha doğru bu taraftan bakınca

Sadece garip olsa neyse çok da ayıp.. insan parası var diye birini kafalamaya çalışarak düşeceği durumu hiç mi düşünmez. Çok onur kırıcı yaaa...
Bende üzülüyorum. Tıp okuyan geleceğin aydın kesiminden bir kızımız zengin adam kafalama derdine düşmüş. Geleceğin kadınlarının daha kalbur üstü, vizyonlu olmasını bekliyorum ama kafalar bir an önce zengin koca kapayım, yaşım ilerleyince fakirine kalırımdan öte geçmiyor şaka gibi🙄

Kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamasının, olgunlasmasının yolu olarak zengin koca mı dedi?
Bu vizyonsuzluğun nerden geldiği belli oldu asdfghh

Hahaha doğru bu taraftan bakınca

bu arada 21-28 gayet normal bir yaş farkı aman aman yok sanki adam 40 yaşında. benim şimdiki nişanlımla ilişkiye başladığımız yaşlar. görüntü olarak bile fark edilmez aradaki fark. insan kendine hayat arkadaşı seçerken maddi konuları da gayet ön plana koyabilir. ben 19-20 yaşındayken 32 yaşında sevgilim vardı hiç öyle aman aman bi fark seçmedim aramızda. şimdiki aklım olsa ilişki kurmazdım ama orası ayrı. o da çok çok zengin biriydi babasının fabrikası vardı ve yalan yok ilgimi o şekilde çekti. ama devam etmedi uyuşmadık

Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin

Madem doktor olacaksın, neden erkek parasına ihtiyacın var?? Çalış, kendini geliştir, belki kendi kliniğini açarsın belki çok iyi çalışmalar yaparsın Allah aşkına tıp diploması olan biri bu kadar vizyonsuz olup kendini küçültmemeli. Senin kimsenin parasına ihtiyacın yok, kendin her şeyi yapabilirsin.

Back
X