Yaşça büyük ve yüksek mevkideki birini nasıl etkilerim?

Tıp fakültesini sallamış olman kuvvetle muhtemel
Hiçbir doktor adayı bu kadar vizyonsuz değildir bence hele ki 21 yas

Yorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.
Kendinizi çok akıllı cool falan sanıyorsunuz değil mi, ama değilsiniz. Bir hemcinsimizin derdi var yardım istiyor diye geliyoruz buraya. Çoğu zaman bir faydamız da oluyor, cesareti olmayana cesaret veriyoruz, yol yordam bilmeyene gösteriyoruz söylüyoruz. Sizin gibi asosyal, eşi dostu seveni olmayan ezikler de gelip burada kendi kendilerine eğleniyorlar. Bence şaka yapmadınız konunuz gerçekti, yorumlardan utandınız. Üstüne de kalkıp internette olan her şeye hemen atlamayın diye de akıl verdiniz. Bir ablanız olarak yine de seveniniz arkadaşınız ortamlarınız olur inşallah diyorum, boş beleş takılmak uzun vadede yıpratır ezer insanı. Aynı anda hem boş beleş hem varoşluk olunca zengin koca işi zor söyleyeyim.

Tamam, anlaşıldı. Vazgeçiyorum. Site akıl sağlığını korumaya devam edebilir.

Dip Not: Arkadaşlar böyle birisi yok hakeza olsa diye hayal kurmuştum, ortalık karışmış
Yorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.
Hshshdhdhd vay be varoş. Tek derdi koca olan ve alttan alttan tavsiye almaya çalışan bir amipin bana hayat tavsiyesi vermesi baya isime yaradı.

Ben 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Yaşı daha fazla çıkabilir, evli mi değil mi biliyor musunuz tam olarak? Çünkü bazı erkekler yüzük takmazlar. Tanışmadığınız biri için çok erkenden ciddi düşünce ve hayallere dalmışsınız. Dışarıya gösterdiği profili ile içerideki kişiliği bambaşka çıkması muhtemel. Ama illa tanışmak istiyorsanız da can atar gibi bir şeyler yapmayın. Ne bileyim bir ortak yakınınız var ise belki bir diyalog kurabilirsiniz. Ama onun haricinde en fazla sosyal medyadan ekleyebilirsiniz. Direkt gidip de tanışmak olmayacağına göre (yani olur da hiç hoş olmaz). Sizden hoşlanırsa zaten bir adım atar. Atmıyorsa da ilgisini çekmediniz demektir. Böyle şeylerde erkekler çabaladıkları zaman kıymet verir genelde. Çok kolay elde ettikleri şeyleri basit bulabiliyor ve de ona göre davranabiliyorlar. Yani aslında sizin çok bir şey yapmanıza gerek yok. Ortak arkadaş, tanıdık varsa iletişime geçebilirsiniz ya da sosyal medyadan ekleyebilirisiniz.

Salakça dediğiniz siteye soruyu sormadan hemen önce kaydolmuştum. Yıllarca kullanan, en iyi trol karşılaştırması bile yapabilecek düzeye gelmiş olan sizsiniz. Hayatınız ne kadar dolu, ne kadar verimli geçiyor sorgulayın derim
İzlediği dizilerden gözleri süzülmüş, zengin koca hayalleri kuran bir küçümenden daha verimli geçiyor hayatımız siz hiç merak etmeyin.

Z kuşağı forum kültürüyle tanışmıştır shjkl

Sen üzerine dökmeden yemek yemeyi öğrenmeye çalışırken buradaki kadınlar forumlarda, mırcta, msnde falan yardırıyordu. Çok da şeapma istersen.

Bu konu fake bile olsa (bence değil ama neyyse) spesifik bir konu değil.
30dan bakınca 20nin nasıl göründüğünü bilmedikleri için evrenin sırrını çözdüğünü sanıp 30 yaşında adamları parmağında oynatabileceğini düşünen genç kadınlar var. Sonra üzülen kendileri oluyor. Onların işine yarar artık yazılanlar ;)

ben gayet de senin 21 yaşında olduğuna ve konuda yazdığın ilk msjın gerçek olduğuna inanıyorum
burda tepki alınca yorumları merak etmiştim öyle bişi yok aslında diye geri vites yapmışsın
çünkü bütün yorumların ne kadar toy ve hayatın gerçeklerine uzak olduğunu kanıtlıyor
21 yaşında hepimiz toyduk ve saçmalıyorduk bundan utanmana çekinmene gerek yok
21 yaşında abuk sabuk işler peşinde koşmayacaksında 31 yaşında mı koşacaksın ?
o yüzden isteğini de normal karşılıyorum

ilişki konusuna gelince
adamla aranda ciddi bi yaş farkı yok ama o yaştaki işi gücü düzgün erkek
yuva kurmak isterse 21 yaşındaki bi çocukla kurmaz
21 yaşında insan çok kadınsı da olmuyor takdir edersin ki
çocuk kadın arası bişeysin sen şu an
eğer güzel bi kızsan fiziğin falan düzgünse yüzün güzelse
o adam tabii ki seninle bi ilişki kurar ama bu ciddi bi ilişki olmaz cinsellik odaklı bi ilişki olur
eğer sende böyle takılmalık bi ilişki kurup anı yaşayıp geçmek istiyorsan sorun yok
ama sen aile kurmak istiyorsan hem yaşın aile kurmak için çok genç hemde yaşına yakın adaylar bu istekte olmaz
hemde bu adamla kuramazsın yani imkansız

Ay şu il başkanları aklıma malum grubu getiriyor hep:KK57:ablacım böyle uzaktan beyefendi duran belli konuma gelmiş genç erkeklerin altından felfena şeyler cıkıyor genelde ama sen bilirsin.......

Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
Dindarsın ama zengin adam kafalamak için taktik arıyorsun. Arkadaşım kafan mı güzel senin. Şu her türlü rezilliğe islamiyeti alet edip milleti iyice dinden imandan çıkarmanızdan gına geldi. Merak ettim koca tavlama taktikleri araştırma kuranın hangi ayetinde geçiyor. Arkadaşım islamiyet her şeyden önce maddi değil manevi denkliği bazı alır evlilik için, tüm öğütler de manevi yöne ilişkindir. Hatta evlenirken de zora koşmayı, büyük maddi beklentileri hoş görmez. Koca avcılığını İslamiyet ile yanyana koymak ne demek.
Ayrıca o adamda dediğin özelliklerim yarırsı ve aklı varsa senin gibi kızlara selam bile vermez zaten. Yeni nesil deki bu zihniyeti gördükçe eğitim sisteminin rezalet hali daha bir yüzümüze yüzümüze vuruyor.

İnanmiyorum, bu kişi inançlı ve gerçekten terbiyeli duruyor ki ben bu tür şeylere karşı olan birisiyim. Öyle bir sey sezersem direkt bırakırım
Karakteri alnında mı yazıyor?
Adamın bulunduğu statü,parasal olarak iyi durumda olması ilginizi çekmiş.Ayni adamı lokantada garson olarak görseniz ayy ne kadar olgun , ağırbaşlı ,terbiyeli demez biraz size baksa rahatsız olursunuz.
Bu işlere girmeyin adama aşık değilsiniz,toysunuz,adam bunu anlasa güzelce kaniniza girer alacağını alır tekmeyi basar.. Bu ilişkide karşılıklı aşk yok , çıkar var kim uyanıksa o kârlı çıkacak..

Ben 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
okuluna ağırlık versen tıp okuyorsun ya ötesi var mı? koca bulunur sen doktor ol ne adamlar bulursun

Back
X