ekledim canım bakabilirsincanım beni eklermisin bnde bakiim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim canım bakabilirsincanım beni eklermisin bnde bakiim.
aynen canım cok dogal gorunuyor burnun. bende arastırıyorum doktorları veli beyin yaptıkları sankı dogal gibi gelmemişti ama seninki tam tersi olmuş. dediğin gibi hem şans işi hemde senin ne istediğin önemli sonucta herkes burnum dogal gorunsun demiyorestetik sanki biraz da şans işi gibi geliyo bana.veli beye olup beğenmeyenleri de biliyorum ama ben öyle bişey yaşamadım.zaten ben doğal durmasını istemiştim hafif kavis olsun falan dedim,yüzüme yakışanı siz daha iyi bilirsiniz dedim sonra hatta gülmüştü veli beyiyiki veli beye olmuşum estetikliyim diye bağırmıyo burnuşum
![]()
evet özellikle burnunu kaldıranlarda var öle istiyolar.valla ben tavsiye ederim veli beyi düşünüyosanaynen canım cok dogal gorunuyor burnun. bende arastırıyorum doktorları veli beyin yaptıkları sankı dogal gibi gelmemişti ama seninki tam tersi olmuş. dediğin gibi hem şans işi hemde senin ne istediğin önemli sonucta herkes burnum dogal gorunsun demiyor![]()
evet özellikle burnunu kaldıranlarda var öle istiyolar.valla ben tavsiye ederim veli beyi düşünüyosan![]()
hayırlısı olsun canımcanım ben cemil tugay da karar kıldım sanırım yani emin değilim daha ama o olucak gibi :18:
çok gecms olsn bir an once iyilesrsnz umarm