Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

İlk olarak bugunkü menümü paylaşıyorum

KAHVALTI

2 YUMURTA
1 YK LOR
1 FİNCAN IHLAMUR

ARA
1 FİNCAN KAHVE
1 FİNCAN YEŞİLÇAY

ÖĞLEN

1 PORSİYON TAVUK HAŞLAMA
1 KASE YOĞURT

Yeni dopiğin hayırlı olsun... Bende katılabilirmiyim. Sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum. Burada birbirimize destek olursak başaracağımızı düşünüyorum. Benim kilom bayağı fazla. Pazartesi tartılıp yazarım buraya.

yeni dopiğin hayırlı olsun... Bende katılabilirmiyim. Sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum. Burada birbirimize destek olursak başaracağımızı düşünüyorum. Benim kilom bayağı fazla. Pazartesi tartılıp yazarım buraya.

teşekkür ederim canım
tabi katılabilrisin ama neden pazartesi gerçekten sağlıklı beslenmek istiyorssan bence bugun başlamalısın

Yaseminciğim cumartesi pazar bilgisayara giremediğim için pazartesi kilomu yazarım demek istemiştim. Böylelikle de birlikte tam gaz gider inşallah...

Fakat senin kilom ideal yaseminciğim benim kilom ise 98 99 larda bugünlerde tartılmadım.... Senin dopiğine ben uygun olurmuyum peki bazıları sınır belirliyorlar. benim dopiğime gelmeyin diyor...

Fakat senin kilom ideal yaseminciğim benim kilom ise 98 99 larda bugünlerde tartılmadım.... Senin dopiğine ben uygun olurmuyum peki bazıları sınır belirliyorlar. benim dopiğime gelmeyin diyor...

Tabi canım ama kesin kararlıysin sana elimden geldiğince yardımcı olurum canım
Ozaman pazartesi kilonu yazarsın ama lütfen kacamaksiz günler seni bekliyor

Evet günlüğüm bugün tartı bana 67.20 kg gösterdi.
Ben anladım ki ömür boyu kısıtlı yiyecek yani sadece karnımı doyuracak kadar yiyeceğim fazlasının hop yağ olarak bana donecek

Kahvaltı

Peynir
Yumurta
Dukan krebi
Acı biber

Ara

Sutlu kahve

Öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı geç yaptım

Dün aksam 40 dk kondisyon bisiklet
100 ip atlama
70 mekik
Şimdilik bu kadar

Günaydın günlüğüm
Ee haftasonu olunca keyifte olmasa olmaz
Kahvaltımda bu saate kaldı

Dukan krep
Yumurta
Bir yk lor
Domates
Biber
Çay

Ama ac karnına bir bardak süt

Aksam menü
SalatA
Yoğurt
Haslama et

Bugün yogun burgun olduğu için spor yapamadım yaww

Günaydın

yeni bir gün yeni bir umut ve bol eksikli günler dilerim kendime

of tartım bi tuhaf oldu olmazsa kısa zamanda tartı alacağım kendime ama yarından itibaren bu işe bir çözüm bulamam lazım tartılmazsam olmaz olmaz

dün akşam 1 avuç kadar sarı leblebi yedim içm kıyılır gibi oldu aslında süt veye yoğurt yemem gerekiyordu ama süt günde 2 fincandan fazlası zarar bana yoğurtta dün yaptım için olmadı ama sabah baktım mis mis olmuş yoğurdum

herhalde benım günlüğü pek iç açmadı ki gelen yok ama sağlık olsun ben 60 kg düşünceye kadar hergün yazacağım çünkü işyerinde tek bayan ben çalşıyorum canım da sıkıldığı günler oluyor o yuzden burda vakit geçirmeyi seviyorum en azında canım birşey istedimi açar bura yazar belkı faydası olur çünkü bugunlerde gözüm önunde tatlılar börekler uçuşuyor ama yemicem yemicem şimdide canım şöyle çıtır çıtır bir simit istiyor

gelelim kahvaltıma

aslında ben dukan diyeti yapmak istedim ama beceremdim aslında dukanı kavradım(kitabını okuyarak) ama işte birtürlü adepte olup başlayamıyrum bugun 4 gündür meyve yemiyorum fakat ben meyvesiz yaşayamam gibi geliyo meyvesiz benı zorluyor o yuzden yapamıcam

kahvaltıda dukan krebi ile güne başlıyorum gerçekten tok tutuyor

dukar krebi
1 yk lor
1 fican süt

kahvaltım bu kadar
şimdide yeşil çayımı yudumluyorum

bir sıkıntı daha var işler yığılımış benı bekliyor gün içinde görüşürüz

Yaseminciğim merhaba

Bugün tartıldım 99 kiloyum. Zayıflamak istiyorum. Fakat fazla kurallara da gelemiyorum. Fakat sen bana destek verirsen. Arada kaçamklarımda olursa devam ederim. Yoksa devamlı olan kurallar beni bir süre sonra bıktırıyor. Senin yardımını bekliyorum. Bu arada ikinci çocuğu düşünüyorum. Artık bahara kadar senin de desteğinle inşallah zayıflarım.

Yaseminciğim merhaba

Bugün tartıldım 99 kiloyum. Zayıflamak istiyorum. Fakat fazla kurallara da gelemiyorum. Fakat sen bana destek verirsen. Arada kaçamklarımda olursa devam ederim. Yoksa devamlı olan kurallar beni bir süre sonra bıktırıyor. Senin yardımını bekliyorum. Bu arada ikinci çocuğu düşünüyorum. Artık bahara kadar senin de desteğinle inşallah zayıflarım.

MERHABA CANIM

bEN FAZLA KURALA GELMEİYORUM DİYE BİRŞEY YOK SADECE KENDİNE İNANIP KENDİNE GÜCEVECEKSİN
BEN BUNU BAŞARACAĞIM DİYECEKSİN EĞERKİ BÖYLE DÜŞÜNÜRSEN BAŞARAMAZSIN CANIM
BAK DİĞER TOPİKTE SOYANIN BİZE ÖNERDİĞİ DİYETİ YAZACAĞIM GERÇEKTEN FAYDASI ÇOK EĞER Kİ UYGULARSAN ZAYIFLARSIN

BENCE KİLO KADER DEĞİL DEĞİLDİN
KİLO SADECE AÇ GÖZLÜLÜKTÜR
SANA ELEİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLACAĞIM
CANIN NE İSTERSE BURAYA YAZ LÜTFEN GÜNLÜK MENULERİNİ PAYLAŞ VE KENDİNE BİR HEDEF BELİRLE ÖNCE 80KG DÜŞECEĞİM DE

Sabah

Elma sirkesi + Bal + ılık su (açken)

2 yemek kaşığı lor peynirinin içine 4-5 dal dereotu ve 4+5 dal maynadonu doğruyorum
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşilçay (şekersiz, istersen değişik çaylar ekleyebilirsin, bazen ekliyorum)
1 dilim tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği

Ara

Meyve veya yoğurt veya light bisküi (1 paket) veya salatalık

Öğlen

Sebze yemeği + yoğurt + salata veya
ızgara + yoğurt + salata veya
haşlanmış makarna (yağ ve tuz yok) + yoğurt / salata veya
simit + ayran veya
2 yumurta ve sebzeler ile yapılan yağsız omlet + ayran
vb...

Ara

Meyve veya yoğurt veya light bisküi (1 paket) veya salatalık

Akşam

En geç saat 7 de yemek kaydı ile öğlen menüsünden birini tercih ediyorum ama öğlen simit ayran yediysem akşam mutlaka sebze yemeği yiyorum...

Eğer acıkırsam yeşilçay ile 1 adet yeşil elma yiyorum... Yeşil çay ve yeşil elmanın ödem sökücü özelliği var, mutlaka her gün 1 tane öneririm...

Akşam yatmadan önce elma sirkesi + bal ve ılık su içiyorum tekrar(AMA BEN İÇMEDİM :1:)

Aslında bence sağlıklı beslenme çok kolay sadece ben biraz geç veriyorum kiloyu
bak bahanelerim söleyeyim yine bahane üretiyorum bahane değil çözüm

bende hormaon bozukluğu ve pko var buna rağmen 10 kg verdim 2kg geri aldım ama kısa zamanda 64 kg düşeceğim çünkü kendime güveniyorum ben 19 marttan bu yana sağlıklı beslendım çokta kaçamak yapmadım sende yapmaz filiz
kendine inan kendine güven sadece

Back
X