• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Kızlarrrr çok teşekkür ederim ama bence en çokkkk sizlerin başarısı çünküüüü nedennn ideal kiloya yakın olduğunuz için sizin vermeniz daha zordu o yüzden ben cani gönülden her birinizi emeğinizi kutluyorum. Daha nice eksiler olsun ama sağlık ve sıhhatle olsun.
Güzel bi grup olduk gönülden çiçek bize :KK200:

Kızlar bugün kendimi ödüllendirdim biraz serbest beslendim.
Kahvaltı sigara böreği 1 adet haşlanmış yumurta biraz da patates kızartması yedim
Öğlen kahve içtim orta şekerli yanına Bir dilim baklava
Akşam döner yedim sonrasinda iki top dondurma
4000 adım attım şimdi de
Yemeği biraz abartmış olabilirim 😂

Benim öğünler böyle
Kahvaltıda ekmeğin yarısını yiyemedim
Bir bardak şalgam
Ara olarak
Fıstık ezmeli incir
Kefir
Akşamda
Ton balıklı salata
Tam buğday ekmeği

Eklentiler

• IMG_4830.webp
    IMG_4830.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4831.webp
    IMG_4831.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4832.webp
    IMG_4832.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 27
Selam bu hafta yoğun başladı bakalım,cuma tatile inşallah
Bugun
Öğlen büyük bir kase salata
Regl yaklaşıyor dayanılmaz tatlı isteğimi 2 hurma ile bastırmaya çalıştım
Akşam 4 yk bulgur pilavı 2 köfte
4000 adım
Egzersiz bıgun yok,yarın inşllh

19 Ağustos 2025 Salı
Sabah 10.30
2 yumurta
40 gram peynir

Öğle 14.00
2 kabak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 ceviz ve dereotu ile salata

Ara 17.00
1 şeftali

Akşam 19.30
2 kabak
2 yemek kaşığı yoğurt

2.5 litre su
Spor yapamadım bu gün arkadaşlar. Alerjim çok fazlaydı. Alerji ilacını içtim. O da beni o kadar halsiz bırakıyor ki. Hep uyku halindeydim.

Selam bu hafta yoğun başladı bakalım,cuma tatile inşallah
Bugun
Öğlen büyük bir kase salata
Regl yaklaşıyor dayanılmaz tatlı isteğimi 2 hurma ile bastırmaya çalıştım
Akşam 4 yk bulgur pilavı 2 köfte
4000 adım
Egzersiz bıgun yok,yarın inşllh
Güzel menü canım . Afiyet plsun

Kızlar bugün kendimi ödüllendirdim biraz serbest beslendim.
Kahvaltı sigara böreği 1 adet haşlanmış yumurta biraz da patates kızartması yedim
Öğlen kahve içtim orta şekerli yanına Bir dilim baklava
Akşam döner yedim sonrasinda iki top dondurma
4000 adım attım şimdi de
Yemeği biraz abartmış olabilirim 😂
Çok güzel kilo verdin canım. Hakkıdır. Afiyet olsun 🥰

19 Ağustos 2025 Salı
Sabah 10.30
2 yumurta
40 gram peynir

Öğle 14.00
2 kabak
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara 17.00
1 şeftali

Akşam 19.30
2 kabak
2 yemek kaşığı yoğurt

2.5 litre su
Spor yapamadım bu gün arkadaşlar. Alerjim çok fazlaydı. Alerji ilacını içtim. O da beni o kadar halsiz bırakıyor ki. Hep uyku halindeydim.
Kabak bende yapayım yarın iyi fikir hem detox gibi olur,sote üzeri yoğurt mu yapıyorsun?

Kızlar Günaydın ,
Bugün ki planım şöyle;
Sabah 2 yumurta domates salatalık maydanoz dereotu
Öğlen Ofis dışı ziyatetimiz var Yemeği dışarda yiyelim ekipçe dediler. Ne yerim bilmiyorum. Aklıma gelen lahmacun sağlıklı bir bowl kase olursa oda olur bilemiyorum artık :)
Akşam Öğlen yediğimden dolayı yemeği pas geçicem.
Spor Yürüme bisiklet yapıcam

Dışarıda yemek yeme olunca sağlıklı tercihler yapamıyorum. Siz diyet sürecindeyken Dışarıda yemek olsun misafir gezmelerinde davetlerde olsun kendinizi nasıl dengeliyorsunuz? yada aman koyverelim yarın zaten devam mı ? Diyetisyene bu hafta bu konuyu sorayım ama once sizlerinde fikrini almak isterim:)

Kızlar Günaydın ,
Bugün ki planım şöyle;
Sabah 2 yumurta domates salatalık maydanoz dereotu
Öğlen Ofis dışı ziyatetimiz var Yemeği dışarda yiyelim ekipçe dediler. Ne yerim bilmiyorum. Aklıma gelen lahmacun sağlıklı bir bowl kase olursa oda olur bilemiyorum artık :)
Akşam Öğlen yediğimden dolayı yemeği pas geçicem.
Spor Yürüme bisiklet yapıcam

Dışarıda yemek yeme olunca sağlıklı tercihler yapamıyorum. Siz diyet sürecindeyken Dışarıda yemek olsun misafir gezmelerinde davetlerde olsun kendinizi nasıl dengeliyorsunuz? yada aman koyverelim yarın zaten devam mı ? Diyetisyene bu hafta bu konuyu sorayım ama once sizlerinde fikrini almak isterim:)
Ben şu şekilde yapıyorum. Lahmacun örneği verdiniz oradan devam edeyim mesela öğlen lahmacun yedim akşam kesinlikle karbonhidrat yemem protein yemeye çalışırım Bir kase yoğurt veya yarım porsiyon ekmeksiz tavuk pirzola gibi kesinlikle aç bırakmam kendimi. Sonrasında diyelim normalde 40 dakika yürüyorsam bir saate çıkarırım o gün evde de biraz egzersiz yapardım 15-20 dakika. Dengelenmiş sayılırsınız zaten

Ben şu şekilde yapıyorum. Lahmacun örneği verdiniz oradan devam edeyim mesela öğlen lahmacun yedim akşam kesinlikle karbonhidrat yemem protein yemeye çalışırım Bir kase yoğurt veya yarım porsiyon ekmeksiz tavuk pirzola gibi kesinlikle aç bırakmam kendimi. Sonrasında diyelim normalde 40 dakika yürüyorsam bir saate çıkarırım o gün evde de biraz egzersiz yapardım 15-20 dakika. Dengelenmiş sayılırsınız zaten
Evet mantıklı. Bende diyetisyene yazdım. Rutini bozmuyoruz. o öğün onu yediysek akşam listemizde ne varsa onu yapıyoruz. Ertesi gün 1 litre daha fazla su içip yürüyüşü 1 saat yürüyorsanız 1.5 saat yapın diyor.
Bu arada lahmacun yedim.:)

Evet mantıklı. Bende diyetisyene yazdım. Rutini bozmuyoruz. o öğün onu yediysek akşam listemizde ne varsa onu yapıyoruz. Ertesi gün 1 litre daha fazla su içip yürüyüşü 1 saat yürüyorsanız 1.5 saat yapın diyor.
Bu arada lahmacun yedim.:)
Oooh afiyet şifa olsun 🥰 bu tarz paylaşımlar bizim için faydalı olur aslında arada bekliyoruz sizden böyle şeyler 🌺

Merhaba hepinize bayanlar. Menum şöyle
Sabah bol su
Filtre kahve
12.00: 1 dilim ekmek, zeytinyağlı domates üzerinde kaşar, zeytin, salatalık
15.00: kayisili çay, azıcık çubuk krater ve peynir
17.30: Kabak kavurması yanında yoğurt
Bugün temizlik günümdü akşamda 30dk yürüyüş

Öğlen
Orta şekerli kahve yanına bir avuç leblebi
Akşam
Sebzeli pirinç pilavı 3 kaşık
salata