Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

çok tembellim bu ara içimden bişey yapmak gelmiyor
dün slim 6 yapayım dedim 14 dk anca yaptım yordu beni bünyem alışmış zorlandım
basenlerimde sorun var ve göbek tabiki düzenli egzersiz yapmam lazım ama bu tembellikle zor yaparım
havalarda kapalı depresif haldeyim canım

al bende de o kadarrrrrrrrrrrrrr

Günaydın günlükçüm

ay ben niye böyleyim önceleri hiç kaçamak yapmadam azimle hırsla devam ediyordum dün resmen sapıttım bu ya yediklerimi yazmaya bile utanıyorum ama gerçekle yüzleşeyim de belkı bir daha yapmam en azında istediğim kiloya düşünceye kadar

bugun güne 1 bardak süt ile başladım
kahvaltımı yanımda getirdim ama şu an canım hiç istemiyorrrrrrrr belkı 10 gibi yerim

bu karatayda insan gerçekten açıkmıyor ama ben arada kuduruyorum bu sefer kendimi sıkmıyacağım eğer canım bir şey isterse tadım bırakacağım yemediğim zaman gözüm ve beynım öyle demiyyor hatta gece rüyama bile giriyor benı ki de nasıl psikolojıyse

bende mavi gibi her pazattesi kılomun resmini çekip koyacapım

şimdilik bu kadaar

Günaydın günlükçüm

ay ben niye böyleyim önceleri hiç kaçamak yapmadam azimle hırsla devam ediyordum dün resmen sapıttım bu ya yediklerimi yazmaya bile utanıyorum ama gerçekle yüzleşeyim de belkı bir daha yapmam en azında istediğim kiloya düşünceye kadar

bugun güne 1 bardak süt ile başladım
kahvaltımı yanımda getirdim ama şu an canım hiç istemiyorrrrrrrr belkı 10 gibi yerim

bu karatayda insan gerçekten açıkmıyor ama ben arada kuduruyorum bu sefer kendimi sıkmıyacağım eğer canım bir şey isterse tadım bırakacağım yemediğim zaman gözüm ve beynım öyle demiyyor hatta gece rüyama bile giriyor benı ki de nasıl psikolojıyse

bende mavi gibi her pazattesi kılomun resmini çekip koyacapım

şimdilik bu kadaar

tatlımmm tatlımmm arada çıldırıp saldırmazsak niye yaşıyoruz sen doğru şeyler yapıyor musun yapıyorsun ee arada çıldırmak senin de hakkın diyetin süresi ne kadar uzarsa yeni beslenme tarzını özümseme adına o kadar iyi olur ben diyetin uzama ve bunun bi ömür devam ettirilmesi taraftarıyım. zaten şu yaptığın kaçamaklardaki vicdan azabı her şeyi net açıklıyor yanlış yaptığının bilincindesin bu şahane bir şey:54::54::54:

durmak yok diyete devam kaldığın yerdennn :16::16::16::56::56::54::54::54::54:

tatlımmm tatlımmm arada çıldırıp saldırmazsak niye yaşıyoruz sen doğru şeyler yapıyor musun yapıyorsun ee arada çıldırmak senin de hakkın diyetin süresi ne kadar uzarsa yeni beslenme tarzını özümseme adına o kadar iyi olur ben diyetin uzama ve bunun bi ömür devam ettirilmesi taraftarıyım. Zaten şu yaptığın kaçamaklardaki vicdan azabı her şeyi net açıklıyor yanlış yaptığının bilincindesin bu şahane bir şey:54::54::54:

Durmak yok diyete devam kaldığın yerdennn :16::16::16::56::56::54::54::54::54:

aynen canım durmak yok yola yavaş adımlarla ilerleyeceğimmmmmmmm teşekkürler

Kahvaltı

2 yumurta
2 çeri domates
1 biber
10 zeytin
1 yk kadar lor (bayılıyorum lora)
yarım fincan karışık ceviz badem ikilisi

Dünkü sapıtmamın nedeni malum gün geldi benım oruç işide yattı yarın hayırlısı olsun bakalım

öğlen yemek yok canım istemiyor şuan

ama 1 bardak ayran 1 salatalık ve 1 domates yedim:1::1: Allahtan canım istemiyor istese ne yiyecektim :52::52::52::52:

hade ama nerelerdesin.....
ben 500gr fazla çıktım :17::17:
ama olsun haftaya veririm inşallah.
sende bu dönemi iyii geçir.
birde 25 inden sonra ay küçülmeye dönecek.iştahında kapanır.kolay olur o dönem...

Back
X