Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

ay tatlım ya kendim kilo almış kadar üzüldüm allah allah :20:

Portakal suyuyla pekmez in bi özelliği var mı tatlım aç karnına tüketmişsin:44:

mavim bende üzüldüm ama yapacak bişi yok

portakal suyu ve pekmez bende kansızlık var onun için deniyorum inş.faydası olurrrrrrr ilaç kullanmak istemiyorum nefret ediyorum ilaçtan

Buraya yediklerimi yazmak bana iyi geliyor sanırım

ara:
1 salatalık
spıcal k

öğle
5 köfte
salata
2 dilim tam. Ekmek

aralaarda bitki çayı yeşil çay içtim ve 2lt su bugun herhalde 3,5 lt içerim çünkü sıcaklar erken başladı burda müthiş bir sıcak var

şu an kesin karar vermiş durumdayım 1 hazıran dedi mi tartı benı 62,50 kg olarak gösterecek

önce nasıl başardığımı ise şimdide başaracağım

önce iş sağlık beslenem tarafıyım ama kısa kısa şok diyetler uygulayacağım bunun nedeni ise şu şişkinliklerimden kurutulmak isiyorum çünkü kendimi patlayacak bir bomba gibi hissediyorum

eğer hayatımda herşeyi bahane edip kendimle savaşmasını başaramazsam hep başarısız olurum

başaracağım başaracağım bu yaz çokk güzel geçecek

bekle benı önce 65 kg ben geliyommmmmmmmm

şu an kesin karar vermiş durumdayım 1 hazıran dedi mi tartı benı 62,50 kg olarak gösterecek

önce nasıl başardığımı ise şimdide başaracağım

önce iş sağlık beslenem tarafıyım ama kısa kısa şok diyetler uygulayacağım bunun nedeni ise şu şişkinliklerimden kurutulmak isiyorum çünkü kendimi patlayacak bir bomba gibi hissediyorum

eğer hayatımda herşeyi bahane edip kendimle savaşmasını başaramazsam hep başarısız olurum

başaracağım başaracağım bu yaz çokk güzel geçecek

bekle benı önce 65 kg ben geliyommmmmmmmm

evt kesinlikle başaracaksınızzz.
bu azimle aksi düşünülemez zaten.bende sizden ilham alacağım.

iyi akşamlar

size söylediğim gibi sporumu yaptım anam göbek bölgem bir acıdı yAĞLAR ORAYA MI NE TOPLANMIŞ BU NE YA 75 kg olduğum zaman bu kadar rahatsız olmuyordum şimdi çok rahatsız oluyor ya olacak ya olacak

akşam menüm saat sekızde yedim

yoğurt
salata
7 tane sarma

merhaba canım
burdan ayrı kalmamak gerek oldugunu anldım çünkü oldugu gibi kaldım
inş başaracağız

merhaba canım
burdan ayrı kalmamak gerek oldugunu anldım çünkü oldugu gibi kaldım
inş başaracağız

sorma cnım
sen aynı yerde kalmışım ben resmen sapıtım stres sıkıntı bende bir ödem oluşturud şiştikçe şişdi vucut üstüne birde kabız eklenince 67,50 kg gördüm hata 68 bile neyse az da olsa toparladım sayılır

suyumu ve yeşilçay tuketımını fazlalaştırdım
birde sabah 20 akşam 20 dk yürüyorum

bugun itibariyle 66 kg gördüm yıne 60kg olucam vazgeçmek yok

Soyamı sayesinde 75kg lardan 60 kg düşmüştüm sıkıntı ve stres yüzünden şiştikçe şişdim sonuc bugun itibariyle
66 kg oldum panik yok önce nasıl verdiysem şimdide verceğim ama bu sefer farklı beslenme şekli ile
mavimin desteği ile karatay diyetine başladım inşallah başarırım

hocanın dedikleri insan dinledikçe dinleyesi geliyor inan ekmeksizde insanın karnı doyur nasıl sağlıklı bes.hayatımıza soktuysak herhalde ekmeksiz bir hayatı da sokarız bakalım zaman ne gösterecek

kahvaltı
2 yumurta
domates
salatalık
biber
acuç içi kadar peynır

öğle
domates
salatalık
az peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin

gün içeirsnde 2 fincan yeşil çay
bu saatte kadar 3 lt su

su biraz fazla gelebilir fakat ödemi gerçeten atma buyuk faydası oldu günlük 4 lt içiyorum sadece ödeme atıncaya kadar sonra 2 veya 2,5 lt

iyi akşamlar

saat 16.30 gibi 3 yk yoğurt
2 çılek
1 kaysı
1 erik

saat 19.00

semiz salatası
sulu köfte

ay çok mu olmuş ya
bundan sonra meyveleri sabah kahvaltısında tüketeceğim

GÜNAYDINN KADINLAR KULUBU ÜYELERİ

BU KARATAY DİYETİ SARDI BENI İNŞALLAH BOZMAM AMA BAZI ALIŞKKINLIKLARDAN VAZGEÇMEYE ÇALIŞIYORUM

MÜZİK YERİNE HOCAMIZIN VİDEOLARINI DİNLİYORUM BAYA BİRŞEYLER ÖĞRENİYORUM

KAHVALTI (İNŞALLAH BANA TERS TEPMEZ )UZUN ZAMANDIR BÖYLE KAHVALTI YAPMIYORDUM GERÇEKTEN TOK TUTUYOR

kahvaltı

tereyağlı 2 yumurta
peynır
1 zeytın (zeytını severim ama ekmeğin içine sararak böyle alışmam zama alacak)
1 lokma karpuz
1 fincan yeşil çay
2 ADET CEVİZ

günaydın canım
stersle baş etmeyi ögrenmemiz lazım benimde sorunum
elimden geldiğince fazla tartılmamaya çalışıyorum ama kabızlık feci bi durum bunun için araştırıp dikkatli beslenmek lazım
fitoform çayı bana iyi geldi çay bitti içmeyince kabızlık hala devam ediyor
canım kısa zamanda 60 kg görecegini biliyor ve başarılar diliyorum :16::16::16::16:

günaydın canım
stersle baş etmeyi ögrenmemiz lazım benimde sorunum
elimden geldiğince fazla tartılmamaya çalışıyorum ama kabızlık feci bi durum bunun için araştırıp dikkatli beslenmek lazım
fitoform çayı bana iyi geldi çay bitti içmeyince kabızlık hala devam ediyor
canım kısa zamanda 60 kg görecegini biliyor ve başarılar diliyorum :16::16::16::16:

günaydın canım

kabızlığım bahanelerimin hepsi stres ve sıkıntıdan canım bunları biliyorum aama insanın elınde olmadıkça olmuyor
ama şu sıralar bıraz daha iyiyim :((((((

sen nereler yaptın

biraz dikkatle.su vede yürüyüşle tersine çevirebilirsin .regl günlerini avantaja cevir.çokk kolay oluyor:52::52::52:

günaydın dostummm

ben iyiyim devam ediyorum bakalım yavaş yavaş gidiyor bu sabah 62,7 gördüm çok mutlu oldum

günaydın canım

kabızlığım bahanelerimin hepsi stres ve sıkıntıdan canım bunları biliyorum aama insanın elınde olmadıkça olmuyor
ama şu sıralar bıraz daha iyiyim :((((((

sen nereler yaptın

çok tembellim bu ara içimden bişey yapmak gelmiyor
dün slim 6 yapayım dedim 14 dk anca yaptım yordu beni bünyem alışmış zorlandım
basenlerimde sorun var ve göbek tabiki düzenli egzersiz yapmam lazım ama bu tembellikle zor yaparım
havalarda kapalı depresif haldeyim canım

günaydın dostummm

ben iyiyim devam ediyorum bakalım yavaş yavaş gidiyor bu sabah 62,7 gördüm çok mutlu oldum

günaydın cancazımmmm

oh iyi maşallah
bak ben ne oldum uğraştım uğraştım 2 ay da eski kiloma döndüm offf bugunde pek mutsuz hisediyorum kendimi ama nedenıni bilmiyorummmmmmm

Back
X