- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sporda 1 ayı tamamladım daha 2 ayım var 4 cm yakın sıkılaşma var 3 kiloya yakında azalma
ama 2 ilei bir geri gidiyorum metabolizma çökmüş resmen
birkacgun sporunu azalt cunku vucudu arada sasirtman gerekir.2 gunde o kadar kilo almamissindir tabiiki yagdan zayifladinsa.eger kastan zayifliyorsan vucut odemde tutabilir.selam günlükçüm diyem
gelen giden yok ama ben ömür boyu BURALARDA OLACAĞIM NASIL BİR İŞTİR BEN AÇ GEZECEĞİM İNSAN 2 GÜNDE 2 KG HATTA 3 KG ALARIMI 62,60KG OLMUŞUM OHA BANA ÖKÜZGİBİ YERSEM HAFTA SONNU ODA HEMEN DİKKAT ETMEYE BAŞLADIM ZATEN YÜRÜŞÜ BIRAKMADIM 1 SAAT YÜRÜYORUM EVDE 30 DK KONDİSYON BİSİKLETİ ÇEVİRİYORUM BAKAALIM KAÇ GÜNDE GİDECEK 2,60 KG HE HEEEE
yaaaa ben diyete başlayamıyorum
herşeyi yiyip tüketesim var kilo alıyorum
motive olamıyorum
spor yok hayatımda sadece yürüyorum ama kilo almanın önüne geçemiyorum
çünkü iştahım acayip açıldı
hamileyken bile bu kadar yemiyordum
vicdan azabı çekiyorum
bugun kilom 67,50 kg çok acı olmuş çok kötü olmuş
selam günlüğüm
yine burda yine kilo almış şekilde döndüm aranıza neden niçin böyle oldu demicem çünkü stres sıkıntı takıntılardan dolayı burdayım
nasıl bir vucut yapım nasıl bir metobolizmam var anlamış değil günlerdir aç kalsam yemek aramam hiç bir zaman açıktığım için yemek yemiyorum sadece metobolızmam durmasın çalışsın diye yiyorum
kabızlık sıkıntısı çözmediğim sürece bu böyle olacak evet yine bahaneleri sıraladım bende bahane çok
evet bugun tekrardan sağlıklı beslenmeye başladım
sabah kalkınca yarım bardak portakal suyu 1 yk pekmez
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
domates/salatalık/biber
yeşilçay
merhaba canım,daha once başlığının büyük bölümünü okumuştum kilo vermiştin baya,verdiğin kiloları nekadarlık bir sürede geri aldın?