Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Selam kriztanem
Burdayim canim ay sonu yogunlugu sen neler yapiyosun bakemmm
Spor nasil gidiyor

sporda 1 ayı tamamladım daha 2 ayım var 4 cm yakın sıkılaşma var 3 kiloya yakında azalma

ama 2 ilei bir geri gidiyorum metabolizma çökmüş resmen

sporda 1 ayı tamamladım daha 2 ayım var 4 cm yakın sıkılaşma var 3 kiloya yakında azalma

ama 2 ilei bir geri gidiyorum metabolizma çökmüş resmen

selam canım
allahın izniyle gider kilocukların ben varya şu sıralar bir yiyorum bir anlatmam 1 haftadır tartıya da çıkmıyorum ama regl bitsin tartılacağım
fakat hafta 3 gün 1 er saat yürüyorum 30 dk kondisyon bisikleti çeviriyorum

selam günlükçüm diyem

gelen giden yok ama ben ömür boyu BURALARDA OLACAĞIM NASIL BİR İŞTİR BEN AÇ GEZECEĞİM İNSAN 2 GÜNDE 2 KG HATTA 3 KG ALARIMI 62,60KG OLMUŞUM OHA BANA ÖKÜZ :1:GİBİ YERSEM HAFTA SONNU ODA HEMEN DİKKAT ETMEYE BAŞLADIM ZATEN YÜRÜŞÜ BIRAKMADIM 1 SAAT YÜRÜYORUM EVDE 30 DK KONDİSYON BİSİKLETİ ÇEVİRİYORUM BAKAALIM KAÇ GÜNDE GİDECEK 2,60 KG HE HEEEE

selam günlükçüm diyem

gelen giden yok ama ben ömür boyu BURALARDA OLACAĞIM NASIL BİR İŞTİR BEN AÇ GEZECEĞİM İNSAN 2 GÜNDE 2 KG HATTA 3 KG ALARIMI 62,60KG OLMUŞUM OHA BANA ÖKÜZ :1:GİBİ YERSEM HAFTA SONNU ODA HEMEN DİKKAT ETMEYE BAŞLADIM ZATEN YÜRÜŞÜ BIRAKMADIM 1 SAAT YÜRÜYORUM EVDE 30 DK KONDİSYON BİSİKLETİ ÇEVİRİYORUM BAKAALIM KAÇ GÜNDE GİDECEK 2,60 KG HE HEEEE
birkacgun sporunu azalt cunku vucudu arada sasirtman gerekir.2 gunde o kadar kilo almamissindir tabiiki yagdan zayifladinsa.eger kastan zayifliyorsan vucut odemde tutabilir.

merhaba canım
uzun zamandır gelemiyordum iş dersane ev derken vakit geçiyor
inş aldıgın 2.60 biran önce verirsin ve hep öyle kalman dileklerimle :54::54::54::54::54::54:

selam

bana birşeyler oldu ya sürekli canım birşeyler yemek istiyor kendimi alamıyorum hakim olamıyorum en kötüsü de kilo almak istemiyorum

bir ay olmadan 4 kg aldım bunun biliyorum bahanesi yok regl 10 gündür geçikti sıkıntıs var ama gelmedi heryıl böyle oluyor 2-3 ay geçikmeli geliyor o da zati pko olmamdan kaynaklanıyor

heryıl soğan kürünü düzenli yaptım mı 1 yıl normala dönüyor

yarından itibaren artık yediklerimi kilomu gün gün yazacağım yine burayı bırakmak yok
tekrar tombik olmayacağımmmmmmmmmmmm

iyi akşamlar kızlar
biliyorum sizxleri çok ihmal ettim
aynı şekilde diyetimi de ihmal ettim
zayıflayınca, herkes beğenince ipin ucunu kaçırdım
kaçamaklar yaptım
e tabi doğal olarak kiloya yansıdı
66. 5 kg olmuşum her gün en az 6000 adım atıyorum çok hareketliyim buna rağmen hemen 2 kg almışım
beslenmem çok düzensiz
ve yasemincim bel ağrısı bende de kronikleşti artık
bağırsaklarımda bir problem var doktor kolonoskopi önerdi
ama ben korkuyorum yaptırmaya
biraz yoğunluğum azalsın ilk işim doktora gitmek olucak
bende haberler böyle kızlar pazartesi günü oğluşumun yaş günü
pazartesiden itibaren çalışma tempom biraz azalıcak
düzenli olarak yazıcam inşallah

Insira hoşgeldin canım

sorma aslında ben yeme düzenim aynı hareketlerimde aynı sade tek sıkıntım beynıme öyle bir yerleştirdim ki bu yesem kilo alırmıyım şunu yesem tartı artı olurmu piskolojısı başladı kafam taktıkça artılarda geziyorum şimdi o dugulardan arınmaya çalışıyorum

o yüzden hafta sonu bir kitap aldım gerçekten faydasını görür gibiyim çok güzel

ruhunu dinle bendenini doyurrrrrr

unutmayın hislerinizi ve sezgilerinizi geliştirmek istiyorsanız
duygularınızı keşfetmeniz lazım.
Bedeninizi değiştirmek istiyorsanız yine dugularınızı keşfetmeniz lazım.

diyet reçetelerinden bir şeyler öğrenmişinizdir muhakkak.
Ama diyet reçetesine bakmadan önce bedeninize kulak verin.
Sonra bütün bilgilerinizi sezgilerinizle birleştirerek yola devam edin....

yasemin sosyal kıtabındannn**********************************

Kızlar kitap çok güzel aklıma geldikçe aklımda kalıdıkça paylaşacağım burda sizlerle

biz bu dünyaya değişim ve dönüşüm için geldik
hep hatırlamamız gereken birşey bu
bu değişim bir şekilde bizi bulur ama önceki fırsatları kaçırdıysak yöntemi her seferınde farklı olur
farkındalıkları yok saymak bir sonrakı aşamada acı çekmekten başka bir işe yaramaz

yaaaa ben diyete başlayamıyorum
herşeyi yiyip tüketesim var kilo alıyorum
motive olamıyorum
spor yok hayatımda sadece yürüyorum ama kilo almanın önüne geçemiyorum
çünkü iştahım acayip açıldı
hamileyken bile bu kadar yemiyordum
vicdan azabı çekiyorum

yaaaa ben diyete başlayamıyorum
herşeyi yiyip tüketesim var kilo alıyorum
motive olamıyorum
spor yok hayatımda sadece yürüyorum ama kilo almanın önüne geçemiyorum
çünkü iştahım acayip açıldı
hamileyken bile bu kadar yemiyordum
vicdan azabı çekiyorum

selam canım
nasılsın
bakıyorum ki yine stres yine hüzün ve yine yeme alışkanlığımızı değiştirememe

sen değilmiydin
zayıflamak çok kolay
sağlıklı beslemek çok kolay diye
işte biz türk milleti hiçbir zaman damak zevkinden vazgeçemiyoruz

al benden o kadar insira yemek yemek değilde takıntı benı deli edecek acayip takıntılı oldum bugunlerde kilo aldım alacağım mı diye diye düşüne düşüne kafaya sıyıracapım tartıya da çıkasım bile yokkkkkkkkkk bugun normal olacağım diyorum olmuyor bakalım ne kadar sürecek artık belleğimiz temizlemek isyiorummm

yani ne sen bana yardımcı olacam ne ben sana :1::1::44::44::44::44::44:

bugun kilom 67,50 kg çok acı olmuş çok kötü olmuş

selam günlüğüm

yine burda yine kilo almış şekilde döndüm aranıza neden niçin böyle oldu demicem çünkü stres sıkıntı takıntılardan dolayı burdayım
nasıl bir vucut yapım nasıl bir metobolizmam var anlamış değil günlerdir aç kalsam yemek aramam hiç bir zaman açıktığım için yemek yemiyorum sadece metobolızmam durmasın çalışsın diye yiyorum

kabızlık sıkıntısı çözmediğim sürece bu böyle olacak evet yine bahaneleri sıraladım bende bahane çok

evet bugun tekrardan sağlıklı beslenmeye başladım

sabah kalkınca yarım bardak portakal suyu 1 yk pekmez

kahvaltı

1 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
domates/salatalık/biber
yeşilçay

merhaba canım,daha once başlığının büyük bölümünü okumuştum kilo vermiştin baya,verdiğin kiloları nekadarlık bir sürede geri aldın?

bugun kilom 67,50 kg çok acı olmuş çok kötü olmuş

selam günlüğüm

yine burda yine kilo almış şekilde döndüm aranıza neden niçin böyle oldu demicem çünkü stres sıkıntı takıntılardan dolayı burdayım
nasıl bir vucut yapım nasıl bir metobolizmam var anlamış değil günlerdir aç kalsam yemek aramam hiç bir zaman açıktığım için yemek yemiyorum sadece metobolızmam durmasın çalışsın diye yiyorum

kabızlık sıkıntısı çözmediğim sürece bu böyle olacak evet yine bahaneleri sıraladım bende bahane çok

evet bugun tekrardan sağlıklı beslenmeye başladım

sabah kalkınca yarım bardak portakal suyu 1 yk pekmez

kahvaltı

1 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
domates/salatalık/biber
yeşilçay

ay tatlım ya kendim kilo almış kadar üzüldüm Allah Allah :20:

portakal suyuyla pekmez in bi özelliği var mı tatlım aç karnına tüketmişsin:44:

Back
X