- 19 Mart 2012
- 3.436
- 5.086
- 248
Selam kızlar
Koşuşturmaca koşuşturmaca ardından patronu tavlada 5-3 yenme ve şimdi eve dönüş yolundayım )) söylemesi ayıp çok pis tavla oynarım ehehehe... Çalıştığımız bir cafe var oraya uğramıştık, gel tavla oynayalım dedi bende peki dedim )) aslında daha önce söylemiştim iyi oynadığımı.. Hatta 12 senedir kimseye yenilmeyen bir arkadaşı tam 11 kez üstüste yendiğimi de anlatmıştım ama p
p 
İlk iki eli patron aldı ben o ara sürekli telefonla konuşuyordum, sonra bu kadar yeter mi dedim artık oynayayım mı dedim )) mihohaha akşam akşam iyi geldi ))))
İnsirahcım tebrikler )) evet sigarayı bırakmaya karar verdim.. Hatta yarın ilk deneme günüm.. Yarın sabah itibari ile sigara içmeyeceğim.. Cumaya kadarda ağzıma sigara sürmeyeceğim.. Cuma günü hedefimin durumuna bakacağım )) biliyorsunuz ben hedeflerimi küçük küçük koyarım.. Eğer bir daha sügara içmeyeceğim dersem bu kocaman bir yalan olur...
Hatırlayalım hep birlikte;
Kök kelimeler önemlidir! Yemek "ye"meyeceğim kelimesinin kökü bir emir kipidir ve size "ye" der ))
"Zayıf"layacağım kelimesinin kökü "zayıf"tır.. Kelimeleri doğru kullanırsak beynimize hükmederiz ))
Bende sigara "iç"meyeceğim demiyorum, sigarayı "bırak"acağım diyorum.. Ama bu sancılı ve uzun bir süreç..
Biraz zorlasa da bunu da kaçamaksız! Yapacağım, biliyorum ))
Sevgilerimle

Koşuşturmaca koşuşturmaca ardından patronu tavlada 5-3 yenme ve şimdi eve dönüş yolundayım )) söylemesi ayıp çok pis tavla oynarım ehehehe... Çalıştığımız bir cafe var oraya uğramıştık, gel tavla oynayalım dedi bende peki dedim )) aslında daha önce söylemiştim iyi oynadığımı.. Hatta 12 senedir kimseye yenilmeyen bir arkadaşı tam 11 kez üstüste yendiğimi de anlatmıştım ama
 p
p İlk iki eli patron aldı ben o ara sürekli telefonla konuşuyordum, sonra bu kadar yeter mi dedim artık oynayayım mı dedim )) mihohaha akşam akşam iyi geldi ))))
İnsirahcım tebrikler )) evet sigarayı bırakmaya karar verdim.. Hatta yarın ilk deneme günüm.. Yarın sabah itibari ile sigara içmeyeceğim.. Cumaya kadarda ağzıma sigara sürmeyeceğim.. Cuma günü hedefimin durumuna bakacağım )) biliyorsunuz ben hedeflerimi küçük küçük koyarım.. Eğer bir daha sügara içmeyeceğim dersem bu kocaman bir yalan olur...
Hatırlayalım hep birlikte;
Kök kelimeler önemlidir! Yemek "ye"meyeceğim kelimesinin kökü bir emir kipidir ve size "ye" der ))
"Zayıf"layacağım kelimesinin kökü "zayıf"tır.. Kelimeleri doğru kullanırsak beynimize hükmederiz ))
Bende sigara "iç"meyeceğim demiyorum, sigarayı "bırak"acağım diyorum.. Ama bu sancılı ve uzun bir süreç..
Biraz zorlasa da bunu da kaçamaksız! Yapacağım, biliyorum ))
Sevgilerimle