Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar,
Hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum, tabi kendime de ))
sürekli enerjim düşüyor ama olsun, zamanla toplayacağım.. Bu sadece geçtiğimiz aylarda düzensiz beslenmemin sonucu...
bir iki hafta içinde düzeleceğim )) Olumlu olursak hayatımıza hep güzel şeyler gelir, olumsuzlardan da olumlu şeyler çıkarmayı öğreniriz ))
İşe geldim, kahvaltımı yaptım
1 dl tb ekmeği
lor peyniri
1 domates
1 salatalık
2 biber
şimdi de yeşilçayımı içiyorum
Hadi bakalım, bu hafta güzel kilo kaybı bekliyorum kendimden
insirah, sporu sürekli yapmazsan vücut ödem yapar... Kilo artışının sebeplerinden biri bu olabilir..
Yasemin, senin kilo dengesizliğinin gıda alerjisi ile ilgisi olduğunu düşünmeye başladım... Hiç test yaptırdın mı?
merhaba kızlar :) topiğinizi begeniyorum bi kaç gündür takip ediyorum bazen soya sosu bilgiler veriyor işimede yarıyor dogrusu
bişey merake ttim diyetteyken türk kahvesi veya nescafe sekersiz içilir mi sorun olur mu ?
günaydın topiğimin güzel bayanları
dün akşma menumu paylaşayım önce
2 kepçe çorba
4 yk kıymalı karnabahar yemeği
ara
çay
spor: 400 tane mekik
25 dk kondisyon bisiklet
bugun
sabah pekmezli su
işe yürüyerek geldim 20 dk sürdü(yürümeyi çok seviyorum bennnn)
iş gelince üşüdüm biraz yeşil çay karışımı içtim
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği üzerine lor peynir
1 çeri domates
2 yeşil biber
şimdide çayımı içiyorum
bugun kilom 65,90kg bakalım önümüzdeki günler ne olacaka
insira şu bir ara tromboline bende sarmıştım alayım alayım diye sonra konsiyon bisikletini aldım belli mi olur iler ki günlerde alırım
canım şekersiz içiyorsan neden sorun olsun haaa tabi içinde krema beyazlatıcı vs olmasın
mehmet öz kahvenin en güçlü antioksidan kaynaklarından biri olduğunu söylüyor
ona en yakın antioksidan olan muzda bile 5 kat daha azı varmış bilgine....:)
ayy kendimi soya gibi hissettim![]()