Günaydın kızlarrrrr
bu iş tamamdır kızlarrrrrrr aslında yarın tartılcaktım duramadım yoksa çatlıyacaktım ben bu kiloyu en son lise yıllarında görmüştüm 17 yıl önce

Kızlar aslında zayıflamak bence çok kolay bir iş sadece kilo veremiyorum vs gibi şeyleri düşünmeyin ben tam 1 yılda verdim hiç bir zaman pes etmedim sizlerde sadece kararlı olun yediğiniz zaman yediğiniz şeyine faydasını zararını tartın

Asıl sorun bundan sonra başlıyor bu kıloyu ömur boyu korumak yanı yeme düzeninde kesinlikle değişklik yok eğer canım tatlı vs isterse sabah ile öğle arası tüketip akşam daha hafif besleneceğim
artık ben bu işi kavradım yürüşü kesinlıkle bırakmıyacağım sade hafta sonları yoğunluk veriyorum gideceğim yerlere yürüyerek gidiyorum
yemeyin kızlar yemenın sonu yok ve herşeyın tadını fazlasıyla biliyoruz
en çok bitter çikolata ile kahveyi özlemiştim sabah bir parça hüplettim
önce olsa bir büyük çikolata yerdım 1 parçanın tadı aynı 1 paketin tadı aynıı
hadin kızlar vazgeçmeyin verin kılolarnz sağlıklı yaşayalımmmmmmmm
zayıflayınca bende ne değişiklik oldu:
Suratımda yıllardır geçmeyen sivilcelerde eser kalmadı (en önemlisi)
ayakta fazla kalınca yorulan ben şimdi 10 km yürürüm
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarımmmmmmmmmm
bu iş tamamdır kızlarrrrrrr aslında yarın tartılcaktım duramadım yoksa çatlıyacaktım ben bu kiloyu en son lise yıllarında görmüştüm 17 yıl önce
Kızlar aslında zayıflamak bence çok kolay bir iş sadece kilo veremiyorum vs gibi şeyleri düşünmeyin ben tam 1 yılda verdim hiç bir zaman pes etmedim sizlerde sadece kararlı olun yediğiniz zaman yediğiniz şeyine faydasını zararını tartın
Asıl sorun bundan sonra başlıyor bu kıloyu ömur boyu korumak yanı yeme düzeninde kesinlikle değişklik yok eğer canım tatlı vs isterse sabah ile öğle arası tüketip akşam daha hafif besleneceğim
artık ben bu işi kavradım yürüşü kesinlıkle bırakmıyacağım sade hafta sonları yoğunluk veriyorum gideceğim yerlere yürüyerek gidiyorum
yemeyin kızlar yemenın sonu yok ve herşeyın tadını fazlasıyla biliyoruz
en çok bitter çikolata ile kahveyi özlemiştim sabah bir parça hüplettim
önce olsa bir büyük çikolata yerdım 1 parçanın tadı aynı 1 paketin tadı aynıı
hadin kızlar vazgeçmeyin verin kılolarnz sağlıklı yaşayalımmmmmmmm
zayıflayınca bende ne değişiklik oldu:
Suratımda yıllardır geçmeyen sivilcelerde eser kalmadı (en önemlisi)
ayakta fazla kalınca yorulan ben şimdi 10 km yürürüm
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarımmmmmmmmmm