Günaydın kızlarrrrr
Bugün bomba gibiyim bombaaaa ))) (Hala uykum var niyeyse)))
işe gelir gelmez hazırladım kahvaltımı misler gibi ohhh
1 domates, bir salatalık, 2 tane biber, 1 dl tb ekmeği üzerine lor peyniri yanına da yeşilçayım missss
şimdi ikinci yeşilçayımı içiyorum.. birazdan da mandalinamı yerim ara öğün olarak ))
öğlene ne yiyeceğimi bilmiyorum, büyük ihtimalle sadece çorba içeceğim.. bugün çorba günü ilan ettim kendime.. Hafif bir üşüme var üstümde, içimi ısıtacak bir şey istiyorum.. O yüzden 2 fincan çorba iyi gider diye düşündüm )))) Aslında tembellikten oldu ne olduysa

p Akşam bir şeyler hazırlayıp getirecektim ama o kadar yorgun ve üşüyordum ki, gidip sıcak çorbayı görünce hemen yedim ve yorganın altına girdim ))) Bir süre sonra da kalkıp yoğurt yedim... Yoğurt soğuk gelince geri yorganın altına girdim )))
Öğle yemeğimi dışardan söylemek istemiyorum çünkü bu hafta sonu full çalışacağım, (eğitim vereceğim) kursiyerlerle birlikte öğle yemeğine çıkacağım için zaten hafta sonu dışarda yemek zorunda kalacağım (merak etmeyin salata-ızgara falan yerim ))
Gün gün takip ediyorum kendimi (tartılmıyorum henüz, periyodik dönemdeyim, şu anda tartı beni üzebilir) vücudumdaki şişlikler gitmeye başladı... Yüzümdeki şişliklerde.. Ne garip bir vücut yapım var benim.. 1 kilo bile alsam hemen göbeğim çıkıyor, göğüslerim büyüyor ve gıdım çıkıyor... Ama bacaklar aynı, hep çöp şiş kıvamında ))))))
Neyse, 55 kilo beklesin beni, bu sefer çok pis geliyorum...