Değiştirme isteğiyle buraya yazdıklarınızı tersine çevirerek olumlayın. Eğer kendi cümlelerinizle yazamıyorsanız benim yazdığımı okuyun bunu her sabah yapın. İnanın çok etkili olacak. "Ben çok güçlüyüm, üniversiteyi kendi çabam ve azmimle okudum, geçmişi ve geçmişimdeki herşeyi affediyorum. Geçmişimdeki kötü enerjilere beni güçlendirdiği için bana verdiği dersler için teşekkür ediyorum ve artık onları serbest bırakıyorum. Kötü olayların artık benimle hiçbir bağı yok. Şu andan itibaren kuş gibi hafifim neşesine hayran kaldığım insanlardan hiçbir farkım yok. Ben çok gencim ruhum daha da genç, cıvıl cıvıl ve neşeli biriyim. Her yeni günü coşkuyla karşılayıp şükürle kapatıyorum. Enerjim her geçen gün daha da yükseliyor. Bembeyaz sayfalara harika anılar biriktiriyorum." bir de sabahları olumlamanızı bitirdikten sonra o sabaha neşe katacak ufacık birşey yapmayı deneyin normalde yapmayacağınız. Çok koyu renkler giydiyseniz üstünüzü değiştirip renkli birşeylere geçmek ya da 3 5 dk keyifli bir müzik açıp dans etmek, konuşmaktan keyif aldığınız birini aramak, çıkıp kendinize güzel kokan bir çiçek almak ve kahvaltı yaparken onu izlemek gibi. 2 3 hafta bunu yapabilirseniz çok çok daha iyi hissedeceksiniz.