Yaşım 26 iken kocam bana 36 37 gösteriyorsun dedi nasıl bi tavır sergilemeliyim?

Ablasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
Seninle evlendikten sonra 10 yaş yaşlandım sevgili kocacığım deseydiniz ☺️

28 29 gösteriyorsun dese bu kadar üzülmezdim 10 yaş birden büyük gösteriyosun demesi üzdü. Ben enerjik biriyim tip olarak büyük gösteriyor olabilirim ama 36 yaşta göstermiyorum
26_27 yasina gelince annelerin 30 yasina geldin evlenmedin demesi gibi level atlatmis sizi

Ama yinede bana bunu söylemeyecekti kendi ayağına sıkmış oldu
Kendi ayağına sıkmış oldu diyorsunuz ya ne yapacaksınız bu konuda? Sınıf arkadaşları kızları ısrarla sosyal medyadan takip eden, sizinle öpüşmeyen, cinsellikten uzak duran, sisi cinsel yönden tatmin etmeyen (bunlar hepsi sizin konularınız) eşinize karşı ne yapacaksınız? Diğer konularınız sorun değil de olduğunuzdan büyük gösterdiğinizi söylemesi mi sorun?

Kendi ayağına sıkmış oldu diyorsunuz ya ne yapacaksınız bu konuda? Sınıf arkadaşları kızları ısrarla sosyal medyadan takip eden, sizinle öpüşmeyen, cinsellikten uzak duran, sisi cinsel yönden tatmin etmeyen (bunlar hepsi sizin konularınız) eşinize karşı ne yapacaksınız? Diğer konularınız sorun değil de olduğunuzdan büyük gösterdiğinizi söylemesi mi sorun?
Hepside sorun kalbimi çok kırdı üzdüğü kadar üzülecek. Aylar yıllar geçse de ayaklarıma kapanıp özür dileyene kadar uzak duracağım

Hepside sorun kalbimi çok kırdı üzdüğü kadar üzülecek. Aylar yıllar geçse de ayaklarıma kapanıp özür dileyene kadar uzak duracağım
Nasıl uzak duracaksınız? Ayrı koltuklarda mı oturacaksınız? Ayrı odalarda mı oturacaksınız? Hatta daha da ilerletiyorum ayrı evlerde mi yaşayacaksınız?

Hayvan mı terbiye ediyorsunuz yatağı ayırıp, yemek vermeyerek. Adam sizi her fırsatta aşağlıyor, yok sayıyor, insan olarak, eş olarak saygı göstermiyor. Zaten cinsellikten uzak duran bçr adamı yatağı ayırarak iki tas yemekle mi pişman edeceksiniz. Gerçekten komik. İçimde bulunduğunuz durumu sakin kafa ile bir düşünün ve tarafsız bir şekilde artı ve eksilerini ortaya dökün. Sonra ne yapacaksanız yapın. Ben bişeyler yaptım diyerek böyle saçma hareketlerle sadece daha da umursanmaz olursunuz…

Kendi birtakım eksikliklerinden rahatsız olduğu için size olduğunuzdan kötü şeyler söyleyip manipüle etmek istiyor bence. Aklınca takıntı yapıp ona bağlı kalacaksınız. Sizi görmedim ama 36 göstermediğinize eminim. Asla ciddiye alıp üzülüp de istediğini vermeyin ona. Sizi buradan vuramayacağını bilsin.

Annem kardeşlerim küçük gösteriyorsun diyor bi kaç sene önce yaşımdan küçük olduğumu söyleyende vardı ama şu an çarşıya çıktığımda benden büyükler abla diyorlar 😭
Ben 18 20 duruyorum shskksm bana da abla diyorlar hemde baya büyük adamlar. Bunun yaşla görüntüyle alakası yok.

Benim eşim de genç gostermesi ile övünür, ben de 'cunku benimle evlisin, seni benimle yaşamak gençleştirdi ananın evinde dede gibiydin' derim 👹😁

Annem kardeşlerim küçük gösteriyorsun diyor bi kaç sene önce yaşımdan küçük olduğumu söyleyende vardı ama şu an çarşıya çıktığımda benden büyükler abla diyorlar 😭
Evlilik yüzünden çöktüm senden önce 18lik genç kızdım deseydiniz.

Peki siz aynada ne görüyorsunuz? Aynadaki kadını seviyorsanız dert etmeyin evet benim eşimde bir odun bana 18lik kız gibisin hala der ama iş kiloma gelince halam gibi oldun der işine geldiği gibi yani ..

Back
X