Yaşım 26 oldu evlenenemiyorum bu duruma çok üzülüyorum

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
BEN GİBİ yaşı 26 olup evlenemeyen varmı yaşıtlarım hep evlendi o kadar istiyorum ki olmuyor.artık kısmetim bağlı diye düşünüyorun

bende 26 yaşındayım.benimde yaşıtlarım evlendi..niye bu kadar üzülüosun ki canım ya aileden çevreden bi baskı falan mı var? her şeyin hayırlısı olsun diyelim.bence 28 evlenmek için ideal bir yaş :D üzülme... çalışıo musun?

Bende varım.yaş 26 aynen benimde yaşıtlarımın çoğu evli.Rabbimden hayırlısını diliyorum bende.
Tek değilsin:)

canım ne olacak allahını seversen..bende 24 yaşındayım.
benim ablam 32 yaşında evlendi..kuzenlerimde 30lu yaşlarda evlendiler..
şahsen bende o yaşlarda düşünüyorum..
üzülmeye değmez..hayatını yaşa..şimdiii
:10:

Allaha şükür baskı yapan yok ama üzülüyorum çevremdeki mutlu evli insanları gördükçe:(

Ben de yirmi beşime girdim..
Zamanı gelmemiş diye düşünüp teselli olalım napalım:1::1:
Hayırlı zamanda, hayırlı ve doğru kişilerle nasip etsin Rabbim herkese.

canım ben 30 yaşında bulabileceğim en iyi eşi buldum ve çok büyük aşkla evlendim. sakın öyle düşünme. kısmetin bi yerde seni bekliyodur. allah iyilerle karşılaştırsın tüm genç kızları...

okudum çok etkilendim umarım bizimde er yada geç evlenceğimiz biri çıkar bende istiyorum baktıkca içimin eriyeceği bi adamla evlenmek hemde çok.hep ama hep dua ediyorum

bende 26 yaşındayım ne söz ne nişan olmadığı gibi 3 senelik sevgilimden de ayrıldım..
evlilikten soğudum diyebilirim.. bir yandan yaşım geçiyor keşke bir an önce kaderimdeki kişi gelse diye dua ederken, diğer yandan amann anzer derdin mi yok işine bak kariyer yap aşk-eş olmasa da olur diyorum bakalım hayırlısı :)

bende 26 yaşındayım ne söz ne nişan olmadığı gibi 3 senelik sevgilimden de ayrıldım..
evlilikten soğudum diyebilirim.. bir yandan yaşım geçiyor keşke bir an önce kaderimdeki kişi gelse diye dua ederken, diğer yandan amann anzer derdin mi yok işine bak kariyer yap aşk-eş olmasa da olur diyorum bakalım hayırlısı :)

anzer aynı şeyleri yaşıyoruz senle ya:) 4 yıllık sevgılım aldattı gttı.bı daha bırını bul sev bılmem ne oyle yorucu ve uzakkı sankı...uzun ilişkiler bıtınce boyle bı hal alıyo ınsan. bıyandanda yanlızlıktan korkuyor..bakalım ne zaman güzellikler bizi bulucak. karıyerde ilerlicez sanırım senle...

bende 26 yasımdayım elde ne aşk ne iş var.. egıtıme devam edıorum bu gıdıslede karıyerden baska kımse benı mutlu edemıcekmıs gıbı dusunuorum :) vah halıme

bende 24 yasindayim,yakinda 25 olucam ama bu yil yeniden okula basladim :) okulum bitene kadar 28 yasina gelicem ve birakin evliligi daha hayatim bile bir düzene girmis degil. okulu bitirdikten sonra önce iyi bir is,sonra da iyi bir es diliyorum :)

bu arada bir cok arkadasim evli,mutlu,cocuklu :))

anzer aynı şeyleri yaşıyoruz senle ya:) 4 yıllık sevgılım aldattı gttı.bı daha bırını bul sev bılmem ne oyle yorucu ve uzakkı sankı...uzun ilişkiler bıtınce boyle bı hal alıyo ınsan. bıyandanda yanlızlıktan korkuyor..bakalım ne zaman güzellikler bizi bulucak. karıyerde ilerlicez sanırım senle...

e bari bişey olsun elimizde oda kariyer olsun napalım.. :)
yalnızlıktan korkuyorum herkes gibi ama birine güvenebilir miyim tekrar onuda bilmiyorum..

güvenmek çok zor işte canlarım çnkü ne zaman birine güvensek hayal kırıklığı oluyor tam diyorum işte bu sonra bi el gelip kesiyor herşeyi sanki.bnm 2 buçuk sene süren ilişkim oldu ondan sonra olmadı işte hiç güvenemedim:(

ben 23 yaşını yeni bitirdim.etrafımda gördgüm yaşıtlarım yegen kuzen vs evlendi çocukları var.ben de onları gördkçe özeniyorum yuva kurmak ıstıyorum ama zamanı var demekki her şeyin.geç olsun da guc olmasın yapacak bişey yok..

Back
X