- Konu Sahibi ebruli1976
-
erzurumda cok iyi doktorlar var git erzuruma orada bi güzel muayene ol bide onun fikrini al.
doktorlarla ilgili problemim yok arkadaşlar test sonrası otel odasında en az 3 gün nasıl dinlenebilirim 8 yaşındaki kızımla beraber tek düşüncem o
bir tek doktorun fikriyle kalmaman acisindan demistim.
Amniyosentez çok basit bir işlem olmasına rağmen risk var evet.Herşeye rağmen ne çıkarsa çıksın ben bu bebeği doğurucam diyosan yaptırma ama problemliyse aldırırım dersen yaptır için rahat etsin.Ben de yaptırmıştım amniyosentez.İşlemden sonra 2-3 saat dinlendim sonra eve döndüm.KArs-Erzurum arası kaç km ve yollar nasıldır bilmiyorum ama özel arabanız varsa arka koltukta yatarak fazla da sarsılmadan geçirebilirsin belki.Yaptırmadığında acabalarla geçmeyecekse hamileliğin kafan rahat edecekse sorun yok yaptırma derim.Şahsen ben içim rahat etsin diye yaptırırdım.
3 saat kadar otobüsle gidicem yollar kötü çünkü arabayla gitmiycem evet o acabalar varya heralde bende yaptırıcam ve 3 gün orada kalırım diye düşünüyorum
Muhtemelen iyi çıkacaktır.Ben amniyosentez yaptırıpta kötü sonuç alan duymadım pek ama için rahat edecekse yaptır.Sağlıkla kucağına almanı dilerim bebişini.
canim illa yaptiricam diyorsan kizini babasi alsin babannesine yada annannesine biraksin 1 hafta. okulundanda izin alirsiniz onemli bir durum cunku.
kizinla oralara gitme ikinizde mahfolursunuz hem sen dinlenemezsin hem oda daha ufak bakim cocugu .
kacinci haftandasin canim ins birsey cikmaz cunku cikarsa birde karar vermen gerekecek cok zor bu kararlar
ben verdim nisanda spiralle gebe kalmistim 7-8 haftalikti spirali cikarmayi denediler olmadi birlikte olursa cok riskli
dediler erken dogum enfeksiyon riski anneyi sok a bile sokabilirmis enfeksiyon bilmiyorum bir ton laf duyduk
ikisinide aldirdik ama ahh bu vicdan azabi yakami birakmiyor
buyuk konusmuyorum ama bebegimin down sendromlu olucagini bilsemde aldirmam tedavilerle cok iyi hallere gelebiliyorlar cunku
universite okuyan var .
ins bunlara hic gerek kalmaz temiz raporunu alir huzurla devam edersin gebeligine.
inşallah darısı benim başımaYaştan dolayı olmasa da amniyosentez yaptırdım. Çevreden çok korkuttular, bebek ölür, sakat olur şu bu diye. Doktora söyledim, "ultrasonla bakıp bebeğin en uzak olduğu noktadan alıyoruz suyu" dedi. Doktoruma güvendim. Açıkçası belirsiz bir hamileliği kaldıramazdım. AS sonrası 2 gün hiç kıpırdamadan yattım, bol su içtim, 3 gün bayram için 6 saat mesafedeki memlekete gittik. Çok şükür ki oğlum sağlıklı çıktı.
Umarım sen de iyi haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?