• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımdan büyük gösteriyorum ):

büyük görünmek küçük görünmekten iyidir bncee.. 19 yaşındayım 16-17 gbi duruyorsun diyorlar :/ minyonum o yüzden.. bende giyim tarzımı saç şeklimi rengini ve makyajımı değiştircm :) sende öyle yap yaşına göre giyin fln :) ben hep sportif giyindiğim için kçük görünüyorum.. topuklu ayakkabı ve dha olgun gösteren kıyafetler giyince 20 yşnda gbi duruyorum ve herkes çok begeniyor :)

yani olay giyinişte bitiyor açıkçası :)

Bende yaşımdan büyük görünüyorum
yaşımdan da daha olgunum :)
büyük gösterdiğimi söylerler
önceden üzülürdüm ama şimdi üzülmüyorum
alıştım 22 yasımdayım 25-26 gibi duruyorsun derler
ama dert etmiyorum sende üzülme :))))

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginiz için.opuyorumnanaktan.İçime su serptiniz.Yalnız ben kapalı olduğum için saçımın rengini şeklini değiştirme gibi bir şansım yok.:1closedeyes: Kapalı olduğum içinde büyük gözüküyo olabilirim.Giyim olarakta öyle kadınsı şeyler hiç giymiyorum zaten hep spor takılıyorum.Sanırım biraz kilo vermem gerekicek zira boyumdan büyük kilom var eyvahedigeldismile tekrar teşekkür ediyorum yinede düşüncelerinize ihtiyacım var yazmaya devam ederseniz çok sevinirim boshayallersmile

canım eyer uzun boyluysanda büyük gösterebilirsin mesela yüz tipine göre saç modelini cilt rengine göre saç rengini seçebilirsin mesela sarı saç bazılarını küçük gösterir bazılarını ise büyük gösterir Siyah saç genelde tüm cilt rengini küçük gösterir yaşta giyimde çok önemlidir mesela bizim karşı komşumuz 29 yaşında aslında yüzü falan büyük gösteriyor bence ama yaptıkları sayesinde küçük göstermeyi başarıyor birde minyon tiplide saçalrını siyaha boyatıyor bazen evde düşük bel eşortmanlarda onu küçük gösteriyor saçları orta boy omuzlarının biraz altında =)

Canım kapalı olsanda kızlar arasında saçlarının rengini ve modelini değiştirebilrisin ayrıca kapalıykende yaşına uygun eşarpları ve kıyafetleri seçebilirsin

arkadaşlar ben yeni üyeyim biliyorum konu baya eski ama konu açmayı bilmiyorum oyüzden konu sahibinden özür dileyerek burda yazmaya başlıyorum... ben de 17 yasındayım ve en az 21 22 diyorlar ben başta beni kıskanan gıcık oldfuğum iinsanların böyle söylediklerini sanıyordum taa ki erkek arkadasımın en yakın arkadıasının kanki senin kız da yanında ablan gibi duruyor diyene kadar :KK43: ben makyaj yapmaya kendimi mecbur görüyorum çünkü esmerim ve saçlarım çok ince doğal kalmak ve yaşımı göstermek için ne tapabilirim lütfen tavsiyee :KK43:

arkadaşlar ben yeni üyeyim biliyorum konu baya eski ama konu açmayı bilmiyorum oyüzden konu sahibinden özür dileyerek burda yazmaya başlıyorum... ben de 17 yasındayım ve en az 21 22 diyorlar ben başta beni kıskanan gıcık oldfuğum iinsanların böyle söylediklerini sanıyordum taa ki erkek arkadasımın en yakın arkadıasının kanki senin kız da yanında ablan gibi duruyor diyene kadar :KK43: ben makyaj yapmaya kendimi mecbur görüyorum çünkü esmerim ve saçlarım çok ince doğal kalmak ve yaşımı göstermek için ne tapabilirim lütfen tavsiyee :KK43:
ergenlikte birden gelisildigi icin daha buyuk gosterilir genelde..
sonra oturur yuz vucut filan.. dogal bi tarzin olsun, makyaj demissin, o da oyle..

Bence erkek arkadaşının kankasında sorun var dencek laf mı hadi deki biraz büyük gösteriyor ablan gibi ne demek. Çok itici sen salla zamanla oturur yüzün karakterin daha küçüksün o zaman yaşını hatta faha küçük gösterirsin

Biliyorum çok büyük dert değil ama çok huzursuz oluyorum 17 yaşındayım ve herkes 20 gösterdiğimi söylüyor.Bundan büyük rahatsızlık duyuyorum zaten kendimide beğenemiyorum bir türlü.:1no2:Belki ergenliğinde katkısı vardır bunda bilemiyorum.Acaba sizde bu yaşlardayken büyük gösteriyormuydunuz? ve bana bu düşüncelerden sıyrılmam için bişeyler önerebilirmisiniz ?:çok üzgünüm:
Ben daha 15 yaşındayken 20 derlerdi. Boyum uzun ama yuzum yaşımı ele veriyo.Üniversitedeyim arkadaşlar 18 olduguma inanmıyolar, sanırım minyon değilsin boyun uzun. Bence kötü değil, 20 olup 17 gostermek istermiydin?

saç şekli,rengi,yapılan makyaj,giyim tarzı büyük gösterebilir insanı.Belki de genetiktir ama dert etme,2-3 yaştan ne olacak ki ?

Senin yaslarindayken benide büyük zannederlerdi. 2-3 yas fazla eklerlerdi hep.
Simdi 28 yasindayim ve duyanlar inanamiyorlar. 21-22 yasindasin diyorlar en fazla.
Insan cok degisiyor zamanla. Hic dert degil. Ne güzel demek ki olgunsun, o yüzden de seni büyük zannediyorlardir.
Sadece dis görünüsle alakasi yok. Olgun olmasan öyle düsünmez insanlar bence.

Ben lise 2 ye falan giderken hangi bölüm diye sorarlardi bana :)
Ben hic uzulmezdim aksine hosuma giderdi.
Boyum arkadaslarima gore uzundu agir davranirdim biraz da kokos biriydim haliyle yaşça büyük sanirlardi beni :-)

Hahah o kadar eski bir konuyu hortlatmışsınız ki kapattırdığım hesabımdan yazdığım mesaj bile var yani konuda. Kib liyorum. :)

Hiç üzülme canım bana da 16-17 yaşlarımdayken 21-22 gösteriyorsun diyorlardı şimdi 33 yaşındayım yaşımı duyan şaşırıyor en fazla 25 diyorlar. Küçükken büyük gösteren büyüyünce küçük gösteriyor galiba :KK53: Muhtemelen sen de öyle olacaksın rahat ol :KK66:

Back
X