Konuyu kapattıralım...
ooww çok eski konuymuş hiç dikkat etmemişim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu kapattıralım...
İnsanın aklına gelmiyor dbu kadar eski bir konu olabileceğiooww çok eski konuymuş hiç dikkat etmemişim :)
İnsanın aklına gelmiyor dbu kadar eski bir konu olabileceği
Başta ben de sazan gibi atladım da sonra eski olduğunu görünce mesajımı editlemek durumunda kaldım, çaktırma![]()
teşekkür ederim ben herkesin bir tarzının olduğunu düşünüyorum zaten ha bunu belli edebilen de var edemeyen de ben edenlerden olduğum için bu gibi yorumlar alıyorum bence çünkü gerçekten çok kıskananım var ayrıca cevap verdiğin için de tekrardan çok teşekkür ederimergenlikte birden gelisildigi icin daha buyuk gosterilir genelde..
sonra oturur yuz vucut filan.. dogal bi tarzin olsun, makyaj demissin, o da oyle..
bende küçük ama çok küçük gösteriyorum hangi lisedesin diyen var en nefret ettiğim durumdu bu ama zamanla alıştım artık kimin ne dediğini umursamıyorum dalgaya vuruyorum sende böyle yap çok rahatsızsan koyu renk saç daha genç gösterir bir de kilo yaşlı gösterir canımBiliyorum çok büyük dert değil ama çok huzursuz oluyorum 17 yaşındayım ve herkes 20 gösterdiğimi söylüyor.Bundan büyük rahatsızlık duyuyorum zaten kendimide beğenemiyorum bir türlü.:1no2:Belki ergenliğinde katkısı vardır bunda bilemiyorum.Acaba sizde bu yaşlardayken büyük gösteriyormuydunuz? ve bana bu düşüncelerden sıyrılmam için bişeyler önerebilirmisiniz ?:çok üzgünüm:
işte gıcık ya ama bunu en yakınından duyması onu etkileeyecektir diye korkmuştum haklısın çok teşekkür ederimBence erkek arkadaşının kankasında sorun var dencek laf mı hadi deki biraz büyük gösteriyor ablan gibi ne demek. çok itici sen salla zamanla oturur yüzün karakterin daha küçüksün o zaman yaşını hatta faha küçük gösterirsin
her ikisi de sorun iştebende yasimdan 8 yas kucuk gosteriyorum minyon tipliyim bazen rahatsizlik veriyor bazende iyi oluyor ne bileyim boyle giderse yasimi degistircem kimlikte
teşekkür ederim inşallah ben de öyle olurum ama zaman gerekiyor işteevet ben de buyuk gösteriyordum, şimdi yolun yarısında olduğuma kimse inanmıyor, küçük dertler bunlar :)
konu açsaydın. böyle olmaz bu iş.arkadaşlar ben yeni üyeyim biliyorum konu baya eski ama konu açmayı bilmiyorum oyüzden konu sahibinden özür dileyerek burda yazmaya başlıyorum... ben de 17 yasındayım ve en az 21 22 diyorlar ben başta beni kıskanan gıcık oldfuğum iinsanların böyle söylediklerini sanıyordum taa ki erkek arkadasımın en yakın arkadıasının kanki senin kız da yanında ablan gibi duruyor diyene kadarben makyaj yapmaya kendimi mecbur görüyorum çünkü esmerim ve saçlarım çok ince doğal kalmak ve yaşımı göstermek için ne tapabilirim lütfen tavsiyee
![]()