• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımdan çok büyük gösteriyorMUŞum neden herkes böyle söylüyor çok üzgünüm :(

Felek56

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
30
3
13
30
Merhaba konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim umarım doğrudur. Ben 18 yaşındayım 18i geçeli oldu bi 7 ay 19a yaklaşıyorum yani. Her neyse bugün dersteyiz öğretmenimiz ben ve kız arkadaşıma bakarak bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü dedi. Tabi ben moral olarak çöktüm kız arkadaşım takmadı bile aman bana herkes küçüksün diyor sende takılma büyük olmak kötü değil dedi densizce oda destekledi büyük olduğumu yani. Anlam veremiyorum neden böyle diyolar :(
saçlarımda hiç boya yok normal ışıkta siyah güneşte kahverengi bir saç rengim var kesimi ise omuzlarımda dümdüz önleri hafif uzun bir kesim yani çok kısa değil ama kısa katlı değil.gözlerim siyah tenim beyaz boyum 1.70 kilom 57. dershaneye sadece rimel sürerek giderim saçlarım düzdür normal kazak kot giyiyorum sizce neden büyük gösteriyorum anlamıyorum ama üzüldüm bu duruma :KK61:

neden sorun yapıyorsun kı bana da yasından kucuk gosterıyorsun dıyorlar takılmıyorum bıle :KK73:

Bence takılmayın, beni de hep olduğumdan küçük sanırlar. 25 yaşındayım, hoş 25 hissetmiyorum taş çatlasın 16 :KK49:
Hem insan ne olduğu ne de göründüğü yaştadır bence, hissettiği yaştadır :KK36:

İyi de o yaş civarlarında büyük göstermek çook güzel bir şey. İnsan asıl o yaş grubunda ufak gösterince üzülüyor. Girdiğin mağazalarda falan çocuk muamelesi görüyorsun.
'Canım nasıl bir şey düşünüyorsun?'
'Aşkım bu etek tam sana göre.'
'Kaça gidiyorsun canım sen.'
:KK62::KK62::KK62:
Bu yaşta niye buna takıyorsun ki 3 4 sene sonra hiç kimse öyle demeyecek merak etme.:D

Valla fıstık gibisin ,kiskananlarin çatlasin.Seni beğenmeyenler kesin bodurdur.Takma bunları,cirkinler hep güzelleri kıskanır ve laf sokarlar.
Bana çirkin derlerse okuldakiler şimdio fotolara bakıyorum fistikmisim valla.Beğenmeyenler yamukmus.İşin acı tarafı ben de kendimi çirkin sanıyordum ve en güzel yıllarını heba etmişim.Aslında sorun neymiş sonradan anladım.Özgüvenim yokmuş.
Şekerim fıstık gibisin ,biraz özgüven.

Muhtemelen yaşıtlarınıza göre daha ağır başlısınızdır; ondan öyle diyorlardır :)

Çok büyük gösterseniz 20 gösterirsiniz, hiiiç takılmayın :)

20ye-25e dek büyük göstereni 25ten sonra küçük göstereni makbuldür...Sen üniversiteye at kapağı sonra bir spora başla,bir bakımlar yağlar maskeler hepsinden de genç dinç olursun gösterirsin ;) Ayrıcaaa renkli cıvıl cıvıl giyin o da insanı genç gösteriyor ;)

Canım kçük göstermek kolaydır aslında .
Baskılı hafif bol t shirtler .
Spor ayakkabılar .
Göz kalemi sürme sadece rimel sür.
Saçlarını koyu renk boyat.
Bitti gitti

Öğretmen rahatsız galiba :KK53:
Bu yaşını olduğundan farklı göstermek tavırla ve ifadeyle alakalı eğer yaşına uygun giyinmiyorsan tabii ama sen gayet normal giyiniyormuşsun. Benim de ciddi bir ifadem var 18-19 yaşlarındayken daha büyük zannederlerdi, şimdi de hep daha küçük söylüyorlar :110: Boş ver daha iyi canımlı cicimli konuşamıyorlar kolay kolay :KK53:

Merhaba konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim umarım doğrudur. Ben 18 yaşındayım 18i geçeli oldu bi 7 ay 19a yaklaşıyorum yani. Her neyse bugün dersteyiz öğretmenimiz ben ve kız arkadaşıma bakarak bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü dedi. Tabi ben moral olarak çöktüm kız arkadaşım takmadı bile aman bana herkes küçüksün diyor sende takılma büyük olmak kötü değil dedi densizce oda destekledi büyük olduğumu yani. Anlam veremiyorum neden böyle diyolar :KK43:
saçlarımda hiç boya yok normal ışıkta siyah güneşte kahverengi bir saç rengim var kesimi ise omuzlarımda dümdüz önleri hafif uzun bir kesim yani çok kısa değil ama kısa katlı değil.gözlerim siyah tenim beyaz boyum 1.70 kilom 57. dershaneye sadece rimel sürerek giderim saçlarım düzdür normal kazak kot giyiyorum sizce neden büyük gösteriyorum anlamıyorum ama üzüldüm bu duruma :KK61:

hep şunu derim biri birine kötü söz söylüyorsa bunda iyi niyet yoktur. yani insan kötü de düşünse söylemez.

kötü laf eden de karşındakini üzmek moralini bozmak için söylüyor çoğu zaman.

öğretmenini de iyi niyetli görmedim.

ayrıca incecik kızmışsın. kilolu olsan ondandır derdim ama üzülmen için bir neden yok inan takma.

Yani bu konuya "canım benide küçük sanıyolar diyenler yokmu hangi kafa anlamadım
Hey allahım

ben anlıyorum o durumu da. o yaşlarda ben de küçük duruyordum insanlar çocuk muamelesi yapıyorlar. o yaşlarda küçük durmak büyük durmaktan daha kötü kesinlikle. küçük durmak yaşın arttıkça güzel bir şey.

Bir öğretmenin sınıfta herkesin içinde "ne kadar da kötü..." gibi bir şey söylemesi ne acı bir durum. Bir öğretmen, bir eğitimci bir öğrencinin gururunu kıracak bir biçimde nasıl konuşabiliyor. Ben öğretmenin tavrına çok sinirlendim.

Bence siz takılmayın. Öğretmen sizin boylu poslu oluşunuzu içten içe kıskanmış bile olabilir. Bir arkadaşın dediği gibi, o yaşlarda büyük göstermek kötü bir durum değildir. Hiç takmayın kafanıza bunu. Kim ne derse desin. Önemli olan sağlıklı olabilmek. Hem eminim çok da hoş bir genç kızsınızdır.

Merhaba konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim umarım doğrudur. Ben 18 yaşındayım 18i geçeli oldu bi 7 ay 19a yaklaşıyorum yani. Her neyse bugün dersteyiz öğretmenimiz ben ve kız arkadaşıma bakarak bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü dedi. Tabi ben moral olarak çöktüm kız arkadaşım takmadı bile aman bana herkes küçüksün diyor sende takılma büyük olmak kötü değil dedi densizce oda destekledi büyük olduğumu yani. Anlam veremiyorum neden böyle diyolar :KK43:
asıl o kötü insanların duygusunu düşünmeden patavatsızca konustugu için hiiç takma canım bende 25im seçim zamanı eve geliyorlar hani oy için...sen oy kullanıyomsn dedı kadın bazısı böyle dengesiz :)

Back
X