Yaşımdan çok küçük gösteriyorum

queennnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
13
0
36
İstanbul
öncelikle merhaba hepinize..
ben zeynep 16 yaşındayım sorunum şu ; yaşımdan çok küçük gösteriyorum boyum çok kısa minyon tipliyim.
bazen yaşımı soruyorlar 16 diyorum ne 16 mı, atma be ne 16'sı, yok daha neler gibi tepkilerle karşılaşıyorum bu da beni çok üzüyor..
içlerinizden küçük göstermek daha iyi diyenler olucak eminim ama öyle değil işte 16 yaşındayken 13 14 gostermek çok kotu bi durum :(:(:( :58::59:

canım benim o kadar çok canını sıkma 28-30 oldugunda da göstermeyeceksin hep seni daha küçük sanacaklar bu iyi bişey :))

canım sence bu bir dert olabilir ama yazını okuyup sana cevap yazan herkes emin ol bunun önemsenecek bir dert olmadığını söyleyecektir. şu an için bu durum sana can sıkıcı gibi gelsede ileride senin avantajına olacak ve yaşından küçük göstereceksin:34: yaşın 16 ve daha çok küçük, ve çok şükür belliki Allah sana başka bir dert vermemiş kafanı bunlarla kurcalıyorsun. etrafındaki derdi olan insanlara bir bak bence, yürüyemeyen göremeyen, amansız hastalıklarla mücadele eden, aile içi sıkıntılar çeken, hatta ailesi evi barkı olamayan... ve böyle bir derdin olmadığı için şükret, senden iyisine senden zenginine senden güzeline bakarsan her zaman mutsuz olursun, elindekilerin kıymetini bil ve bence tadını çıkar. inanki üzülecek bir durum değil yaşından küçük göstermek...

canım sence bu bir dert olabilir ama yazını okuyup sana cevap yazan herkes emin ol bunun önemsenecek bir dert olmadığını söyleyecektir. şu an için bu durum sana can sıkıcı gibi gelsede ileride senin avantajına olacak ve yaşından küçük göstereceksin:34: yaşın 16 ve daha çok küçük, ve çok şükür belliki Allah sana başka bir dert vermemiş kafanı bunlarla kurcalıyorsun. etrafındaki derdi olan insanlara bir bak bence, yürüyemeyen göremeyen, amansız hastalıklarla mücadele eden, aile içi sıkıntılar çeken, hatta ailesi evi barkı olamayan... ve böyle bir derdin olmadığı için şükret, senden iyisine senden zenginine senden güzeline bakarsan her zaman mutsuz olursun, elindekilerin kıymetini bil ve bence tadını çıkar. inanki üzülecek bir durum değil yaşından küçük göstermek...

haklısınız teşekkür ederim :58:

Senin yaşında herkes büyük görünmek ister.Anlıyorum,şu an için can sıkıcı.
Birkaç yıla kadar eğlenceli bulmaya başlarsın.İnsanları şaşırtıp surat ifadeleriyle eğlenirsin.
Daha sonra,yaşın ilerledikçe iyice hoşuna gider.Oh ne güzel,genç gösteriyorum diye sevinirsin.

canım benim ne kadar şanslısın bir bilsen.......bunu 30 lu yaşlara gelince çok daha iyi anlayacaksın......biz ailecek çok küçük gösteririz kimse yaşımıza inanmaz önceden bende böyle tepkilere sinir olurdum şimdi 29 yaşındayım ve bu tepkilere bayılıyorum :64: valla ne kızlar görüyorum 18 yaşındayım diyor şaşıyorum ablamdan büyük duruyolar yanımda öyle olsa daha mı iyi?????? bunun kıymetini ilerde anlarsın takma bunları kafana :71:

canım bende senin yaşlarındayken çok üzülürdüm.hatta takmıştım birara kaç yaşında gösteriyorum diye herkese soruyodum.kızkardeşim benden büyük gösterdiği için kendinmi ezilmiş hissediyordum.şimdide keşke o yaşlara geri dönebilsem diyorum.minyon tipli olmak bence herzaman avantajdır ilerde yaşından küçük görünmek hoşuna bile gidecek tecrübe konuşuyor:)

aa ne kadar büyük ve olgun gösteriyosun demelerinden çok daha iyidir..
zamanla nekadar iyi bişey olduğunu anlıycaksın..

Canim boyun kac?
Kücük gösteriyorum diyorsun,dogrudur ama dis görüntünü degistirerek daha olgun bir görünüme ulasabilirsin.Mesela gömlek giyebilirsin yada ne bileyim yesil penbe gibi cocuksu renkli kiyafetlerden uzak durursan iyi olur.Biraz makyaj,azda topuklu ayakkabi,al sana cillop gibi bir genc kiz.Bence boyunu degil,dis görünümüne kafa yormalisin.
Kolay gelsin

Son düzenleme:
ben zeynep 16 yaşındayım sorunum şu ; yaşımdan çok küçük gösteriyorum boyum çok kısa minyon tipliyim.
bazen yaşımı soruyorlar 16 diyorum ne 16 mı, atma be ne 16'sı, yok daha neler gibi tepkilerle karşılaşıyorum bu da beni çok üzüyor..
içlerinizden küçük göstermek daha iyi diyenler olucak eminim ama öyle değil işte 16 yaşındayken 13 14 gostermek çok kotu bi durum :(:(:( :58::59:

şimdi kötü gibi gelebilir sana ama yaşın biraz ilerlesin çok faydasını göreceksin emin ol tıpkı benim gibi :34:

Son düzenleme:
ben de tam tersi yaşımdan büyük gösterdiğim için takıntı yapıyorum.. 20 yaşındaym ama herkes dio 22-23 gösteriyorsun.. kıymetını bil bence bu durumun..

bende senınle aynı durumdayım ama bunu hıc takmıyorum cunku 20 li yaslara gelınce senın ıcın cok buyuk avantaj olacak.hemde tanıdıklarım var daha 13 yasında falan ama 18 gosterıyo bu hıc ıyı degıl bence sukret..bende 22 yasındayım kımse ewlı olduguma ınanmıyor..tanımayanlar ınanmıyo bıde yemgem dıyo kı ben senı tanımasam ewlı oldugunu bılmesem genc kız sanarım 16-17 falan..sımdı bu donemlerde senı gayet ıyı anlıyorm ama kendıne bunu dert etmenın anlamı yok..en guzel cagların tadını cıkarmaya bak..:71:

bence sen ergenlik çağı sendromu yaşadığın için biranönce büyümek istiyorsun...ama illa büyücem diyosan yap makyajı giy topukluluları...büyü:66:

valla canıms ana şimdi ne desek boş. ama sen bunun ne kadar da iyi birşey olduğunu şöyle 20 yi geçince anlayacaksın
bende minyon tipliyim 17 yaşındayım dediğimde hadi yaaaa 14-15 gösteriyosun diyenlere sinir olurdum

şimdi 24 yaşındayım eşim benden 2 yaş küçük (sözde):1:
sözde diyorum çünkü yaşımı göstermiyorum. aramızdaki yaş farkı hiç ama hiç belli değil
hatta nişanlıyken hep benim yanımda soruyorlardı kayınvalideme
resmi nikah nasıl yapacaksınız gelinin yaşı küçük değil mi diye :9::8:

güzel birşey emin ol.. yaşıtların 30 a giderken sen 20 göstermeyi bekliyosun daha.. ve kıskanılıyosun :16:

Ben minyon degilim , boyum 1.68 kilom 49 ama yine de küçük gösteriyorum.

Şu an yaşım 30, ama lise ögrencisi gibiyim ve aynı zamanda 2 çocuk annesiyim :nazar: :36:

Dert etme güzel bir şey :)

aman ALLAHIM üzüldügün seye bak :))) bende basligi görünce önemli bisi sandim :1:
sen hele bi 30 yasina gelde sana ay yasini hic göstermiyorsun desinler bak nasil sevinecen bende senin gibi düsüniyordum takma kafana :34:

Bodur tavuk her daim pilic" diye bir soz vardir bizde..Ozellikle ben cok kullanirim cunku 35 yasindayim ama beni gorenler 25 oldugumu soyler..Boyumda 1.60 oyle aman aman uzun degilim ama bu sorunlari bende kucukken yasadim gerci benimle kimse dalga gecmedi gececek bir durumda yok..Bu senin nasil yasadigina bagli,eger sen bunu sorun yapiyorsan insanlara malzeme veriyorsun demektir..Kimse mukemmel degildir elbette sana bunlari soyleyenlerinde illa bir kusuru vardir ama onlar acik etmiyor demek ki..Ayrica senin ki kusur degil Allah'in bir lutfu..Cogu insan boyle olmak ister yukarida da yazilanlari okuyunca bana hak vereceksin..Ben 18 yasimda oldugumda 13-14 saniyorlardi beni..Calistigim yillar boyunca lakabim hep 'citir' di :82:

24 yaşındayım yok 23 daha 24 e gireli bişey olmadı :27:
Bana 19-20 gösteriyosun deyince bile çevremdekiler çok seviniyorum. :52:
Tamam şimdi canını sıkıyor haklısın bende o yaşlarda 19 olmak istiyordum küçük görünüyorsun dediklerinde deliriyordum. :51:
Ama şimdi 20 sin dediklerinde çok mutlu oluyorum :52:
Az sabret bu durumdan mutlu olacağın günler yakın :34:

Back
X