Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadan dinlemeden konudaki sadece 1-2 mesajı okuyup da eleştiri adı altında yerden yere vurmaya çalışan mesajlara artık cevap yazmayacağım..genç insanlarla sohbet etmenin ayıp birşey olduğunu düşünmüyorum...onlar bana başka gözle bakıyorsa bu onların ayıbıdır kesinlikle benim değil...günün birinde genç birisi sizlere de ilgi duyarsa ve bunu açıklarsa o zaman anlarsınız ne demek istediğimi...ama nedense çoğu kişi orada takılıp kalıyor....esas sorunumu tekrar tekrar anlatmaktan dilimde tüy bitti...ben zaten yanlış anlaşılma riskini de göze alarak bu konuyu açma cesareti gösterdim...herkese saygılar...ben kendimi kırdırmak üzdürmek için açmadım bu konuyu..lütfen yorumun ve eleştirinin dozunu aşmazsanız sevinirim arkadaşlar...
eğitim konusunda utanıp yalan söyleyeceğine açıköğretimde okumayı denesen sence daha akıllıca olmaz mı? ayrıca kendini geliştirmek için okuman yeterli. elimizin altında artık internet de var şu an kullandığımız üzere. ordan araştırıp çok fazla şey öğrenip de kendini geliştirebilirsin. bence utanıyor demek mazeret değil. istiyorsan yaparsın. yalan söylemekten çok daha kolay emin ol.
yaş konusuna gelince cekincen yukarıda bahsettiğim sebeplerden kaynaklanıyorsa onu bu şekilde halledeceksin. ama senden küçük insanların sana yakın olup sonra abla muamelesi yapmasının eğitimle ilgisi olmadığına göre, bence kafana çok takma. bunun 30u var 40ı var 50si var. hayatın boyunca utanacak mısın? hayatın gerçekleri bu yaşlanıyoruz. doğal akış böyle utanacak bir durum yok, herkes aynı, kimse ayrıcalıklı değil. kaçış yok...