Yaşımdan utanıyorum ve kimse bilmesin istiyorum...

Gözönünde olmak bu gibi Celiskileri de beraberinde getiriyor.Benim de cevremde 30-36 yas civari bayan bekar arkadaslarim hayli fazla...Bunlardan Birisi var daima onun bunun kalbini kirar,insanlari kullanir.Fakat Baska bir digeri cok tatli bir kisilige sahip.Bilgisayarini yanindan ayirmaz,bir bakmissiniz tenhalarda dua ediyor,kitap okuyor,kimseyle yarismaz.Inan ben bu arkadasimin haberi olmadan ona cok dua ediyorum.Fakat itici davranislar icine giren arkadasa mesafe koydum kirilmamak icin uzagim.Insanin sevilme katsayisi yasiyla, evlenip evlenmemesiyle alakali degil ki!Kariyer, evlenme,aile,cinsiyet,fizik,irk,dil v.s.insanin elinde olan durumlar degildir.Acizligini hissedip Hakka SIGINMAK en kuvvetli kaynaktir be Guzelim.

güzel yorumun için teşekkür ederim canım :) evet tabi ki herşey sadece insanın belli başlı özelliklerinin künyesinden ibaret değil huy çok önemli buna katılıyorum..senin verdiğin örnekler daha derin ilişkiler ve uzun arkadaşlıklar da tanışıklıklarda geçerli şeyler..yani tabi ki de yeni tanıyor olduğun kişiyi de aynı süzgeçten geçiriyorsundur da....demek istediğim şey ben bu gibi şeyleri beni yeni tanımaya başlayan ve tanımak isteyen insanlar tarafından görüyorum..ha diyceksin ki zaten o senin neyin olur boşver diyeceksin...ama her ortamda aynı durumu yaşamak canımı çok sıkıyor..bunu gittiğim mağazadaki satış elemanından tut oturduğum sitenin kapısındaki güvenlikçilere kadar en ilgisiz insanlar bile hayatıma burnunu sokmaya akıl vermeye çalışıyor..yaşım bilinene kadar durum böyle değildi..sadece liseli bir genç kızmış gibi biliniyordum ve kimse başka şey sorgulamıyordu...hatta o zaman daha çok saygı ve ilgi görüyordum sanki...ve sürekli yaşantım yabancılar tarafından yüzüme vuruluyor gibi geliyor..o yüzden birileriyle arkadaşlık geliştirmeye bile çekinir oldum...bu durum beni herkesten ve heryerden soğuttu diyebilirim :(

Son düzenleme:
bence senden küçük erkeklerin ilgisini çekmeyi sevmek hoş değil.etik olmasından falan değil.ama 20 yaşındaki erkekle 29 yaşındaki bi kız arasında çok uçurum var.30-39 olsa neyse.

ben olsam bu şekilde düşünceğime,kendi yaşıtlarımla ilgilenir,onların genç görünmemle ilgili övgülerine sevinirdim.

yasli degilsin ki :)) gencligimde kelimeleri kullanilmis:) sahsi fikrim bu durumdan karsindakilere yasini hissettirerek kurtulabilirsin.. mesela 20 lik bi delikanli seninle konusuyosa soyle ablam tarzinda.. bastan tanimaya calismalar ve sonradan yasini ogrenmeleri onlari kizdiryor.. o yuzden boyle tepki veriyorlar.. o delikanlilar seni yasitlari sanip belki asik oluyolar.. yasi ogrenince sok oluyolar tabi.. o yuzden bastan yasi belli etmek en mantiklisi..

herkesin egitimi ne olursa olsun calissin ya da calismasin.. bu kendini ilgilendirir..bence sakaya vurp hic takmayin bile.. ayrica en basitinden insan yabanci dil ogrenebilir vs vs aktiviteelre katilabilir.. ogrenmenin yasi yokki.. baskalari icin degilde kendimiz icin yasamak gerek:) hayatta istedigini yapacaksin ben bunu bilirim::1:herkesin ilgilendigi alanlar mutlaka vardir.. o yuzdne milleti bosver yapmak istediklerini yap:)

millete ne yapsan yaranamassin.. okusanda evlensende en iyi syeleri dahi yapsan mutlaka kulp bulunur ve sinir bozarlar.. en guzel cozum siz benim hakkimda oyle dusunuyosunuz ama bende sizinle dalga geciyorum:27:

bence senden küçük erkeklerin ilgisini çekmeyi sevmek hoş değil.etik olmasından falan değil.ama 20 yaşındaki erkekle 29 yaşındaki bi kız arasında çok uçurum var.30-39 olsa neyse.

ben olsam bu şekilde düşünceğime,kendi yaşıtlarımla ilgilenir,onların genç görünmemle ilgili övgülerine sevinirdim.

yorum için teşekkür ederim..ancak önceki cevaplarımdaki gibi tekrar yinelemek istiyorum..çünkü sanırım gözden kaçmış... ben sadece kendimden gençlerle ilgilenen bir insan değilim..yaşıdımla da büyükle de küçükle de konuşurum..yani sadece küçüklerle sadece yaşıtlarımla konuşurum diye bir sınırlamam yok...ha bu arada o kişilerle konuşuyorum diye onlardan duygusal ilişki bekliyor olduğum sonucunun da çıkarılmasını istemiyorum...samimi bir arkadaşlık veya dostluk..yada belki sadece eğlence arkadaşı da olabilir...yani tabi ki gidip de sevgilimi veya eşimi 20 yaşında birisi olarak seçicek değilim..o kadar da aklımı kaçırmadım...
hem ben genç insanların yanına özellikle gidip konuşmuyorum...görünüşüm onların ilgisini çektiği için onlar bana yaklaşıyor ben de terslemiyorum yakınlık gösteriyorum olay bundan ibaret...

yasli degilsin ki :)) gencligimde kelimeleri kullanilmis:) sahsi fikrim bu durumdan karsindakilere yasini hissettirerek kurtulabilirsin.. mesela 20 lik bi delikanli seninle konusuyosa soyle ablam tarzinda.. bastan tanimaya calismalar ve sonradan yasini ogrenmeleri onlari kizdiryor.. o yuzden boyle tepki veriyorlar.. o delikanlilar seni yasitlari sanip belki asik oluyolar.. yasi ogrenince sok oluyolar tabi.. o yuzden bastan yasi belli etmek en mantiklisi..

herkesin egitimi ne olursa olsun calissin ya da calismasin.. bu kendini ilgilendirir..bence sakaya vurp hic takmayin bile.. ayrica en basitinden insan yabanci dil ogrenebilir vs vs aktiviteelre katilabilir.. ogrenmenin yasi yokki.. baskalari icin degilde kendimiz icin yasamak gerek:) hayatta istedigini yapacaksin ben bunu bilirim::1:herkesin ilgilendigi alanlar mutlaka vardir.. o yuzdne milleti bosver yapmak istediklerini yap:)

millete ne yapsan yaranamassin.. okusanda evlensende en iyi syeleri dahi yapsan mutlaka kulp bulunur ve sinir bozarlar.. en guzel cozum siz benim hakkimda oyle dusunuyosunuz ama bende sizinle dalga geciyorum:27:

bunu hiç böyle düşünmemiştim..acaba olabilir mi :1: haklısın canım napıp edip ya davranışla yada görünüşle belli edebilmek gerekiyor sanırım...ama ben imaj değiştirerek yaşımı belli eden görünüm elde etmeye çalıştığımda ise maalesef büyümüş de küçülmüş gibi veya annesinin topuklu ayakkabılarını giyip rujunu süren küçük kızlar misali gözüktüğüm için kendi haline bıraktım işi..yapım nasılsa ona göre giyiniyorum zorlamadan....aslında davranışlarım çok da hoppa değildir olgun konuşurum..belki de yaşımın anlaşılması için biraz somurtmam ve asık surat mı olmam gerekiyor ne :17: ilahi canım neşem yerine geldi valla :61:

Son düzenleme:
yorum için teşekkür ederim..ancak önceki cevaplarımdaki gibi tekrar yinelemek istiyorum..çünkü sanırım gözden kaçmış... ben sadece kendimden gençlerle ilgilenen bir insan değilim..yaşıdımla da büyükle de küçükle de konuşurum..yani sadece küçüklerle sadece yaşıtlarımla konuşurum diye bir sınırlamam yok...ha bu arada o kişilerle konuşuyorum diye onlardan duygusal ilişki bekliyor olduğum sonucunun da çıkarılmasını istemiyorum...samimi bir arkadaşlık veya dostluk..yada belki sadece eğlence arkadaşı da olabilir...yani tabi ki gidip de sevgilimi veya eşimi 20 yaşında birisi olarak seçicek değilim..o kadar da aklımı kaçırmadım...
hem ben genç insanların yanına özellikle gidip konuşmuyorum...görünüşüm onların ilgisini çektiği için onlar bana yaklaşıyor ben de terslemiyorum yakınlık gösteriyorum olay bundan ibaret...

anladım canım düşündüğüm gibi de olabilirdi bu kötü bişey değil,benim de hoşuma giderdi,kim istemez ki kendinden genç birileri tarafından beğenilmeyi,kendini yaşlı hissettiği dönemlerde.

benim teyzemle aramda 6 yaş falan var,ama teyzem bizim ortamımıza çok rahat uyum sağlar,kimse olgun diye özellikle konuşmalarına dikkat etmez,arkadaş gibi oluruz,o biraz arkadaş çevresiyle de alakalı.

mesela üniversite ortamında bu tür şeylerin hiç lafı olmaz,yaşınızı sormazlar,öğrenseler de diyaloğunuz değişmez.internet ortamında da aynı şekilde,canım cicim diyip,benden küçük sandığım birilerine öğüt verip,annem yaşında olduğunu öğrenebiliyorum,ya da tam tersi oluyor,ama bu en fazla hitap şeklimizi değiştiriyor,kimse ''ha pardon o zaman sen büyüğümsün ben senin sorununa yorum yapmıyım sen daha iyi bilirsin'' demiyor.

karıştırdım biraz sanırım:83: ama kısacası bahsettiğin o arkadaş ortamının özelliği o.herkes o tepkiyi vermez yani.

anladım canım düşündüğüm gibi de olabilirdi bu kötü bişey değil,benim de hoşuma giderdi,kim istemez ki kendinden genç birileri tarafından beğenilmeyi,kendini yaşlı hissettiği dönemlerde.

benim teyzemle aramda 6 yaş falan var,ama teyzem bizim ortamımıza çok rahat uyum sağlar,kimse olgun diye özellikle konuşmalarına dikkat etmez,arkadaş gibi oluruz,o biraz arkadaş çevresiyle de alakalı.

mesela üniversite ortamında bu tür şeylerin hiç lafı olmaz,yaşınızı sormazlar,öğrenseler de diyaloğunuz değişmez.internet ortamında da aynı şekilde,canım cicim diyip,benden küçük sandığım birilerine öğüt verip,annem yaşında olduğunu öğrenebiliyorum,ya da tam tersi oluyor,ama bu en fazla hitap şeklimizi değiştiriyor,kimse ''ha pardon o zaman sen büyüğümsün ben senin sorununa yorum yapmıyım sen daha iyi bilirsin'' demiyor.

karıştırdım biraz sanırım:83: ama kısacası bahsettiğin o arkadaş ortamının özelliği o.herkes o tepkiyi vermez yani.

güzel yorumun için sağol canım...evet ben de hep o bahsettiğin ortamlara çok özenmişimdir..ve belki de başıma ne geliyorsa herkesi kendime eşit görmekten geliyor sanırım bilmiyorum..küçüklüğümde hep yaşça büyüklerim bana büyüklük tasladıkları için ben de çevreme aksini yapıyorum doğrusunun bu olduğunu düşünerek...bu konuya bir arkadaşın yaptığı yorumdaki ihtimal yüksek gibi...yani genç erkekler sanırım benimle diyalog kurarken başka beklentiler içine giriyor olmalılar..oysa işveli cilveli biri de değilimdir sadece güleryüzüm var o kadar...ve gerçeği öğrenince de beni karalamaya ve belki kötü hissettirmeye çalışıp kendi çabalarının boşa gitmesinin acısını çıkarmak istiyor da olabilirler...istesem baştan yaşımı da söylerdim ancak bir resmilik bir mesafe olmasın istediğimden büyük olduğumu belli etmiyordum..galiba yanlış yapıyorum ...:59:

Son düzenleme:
:27: ihihi:)) yaf yok istedigin gibi giyin bende kucuk gosteriyom ve halada cizgi film karakterli buluzlar giyom ve hepte giyecem:))))boyle cok kadinsi giyinemem makyajda yapamiyom topukluyla ise duserim kesin:))))

benim demek istedigim konusurken yani bi sekilde olgun somurtkan degilde hitap ederken kardesim gibi bisiler dersen kisinin kafasinda zaten aa bu beni kardesi gibi gordu benden hoslanmiyo tarzinda uzak duracaktir baska niyeti varsa.. normal takiliyosa sohbet esnasinda yasini bi ara soyluceksin zaten hemde konuya kardesim olaark baslamis olacaksin:Psonrada ayyy gercekten kucukmu gosteriyom hay Allh iyiligini versin de :27:

bende bi zamanlar takiyodum.. hala bana derler cocuk gibisin buyu diye.. :))) napam derim bu benim yapim degisemem kimse icin:)) takmiyosan ve karsi taraflada girgir takilirsn cok komik oluyo:)

mileltin merakida hic bi konuda azalmiyo buna emin olabilirsin:P ben bunu anladm:P uniyi kazandim ayyy ne zaman bitircenn:)) uni bitti ayy ne zaman caliscan filanca basladi o sunu yapiyo bu bunu:P bide n zaman evlencen:P :)))))))ayh evlenenler ve calismaya baslayanlarin baslari gogemi erdi snki diyorum pehhss:27:hem ben kendime bakarim bi Allah bide pasa gonlum bilir diyorum:27:

sanada kolay gelsin takma gercekten:) kimseye zarar vermedimiz surece istedigimiz gibi yasamak en guzeli:) herkes ozgur zaten:P seven sever sevmeyene yallah:35:bol girgirli ve mutlu gunlerin olsun:27:

:27: ihihi:)) yaf yok istedigin gibi giyin bende kucuk gosteriyom ve halada cizgi film karakterli buluzlar giyom ve hepte giyecem:))))boyle cok kadinsi giyinemem makyajda yapamiyom topukluyla ise duserim kesin:))))

benim demek istedigim konusurken yani bi sekilde olgun somurtkan degilde hitap ederken kardesim gibi bisiler dersen kisinin kafasinda zaten aa bu beni kardesi gibi gordu benden hoslanmiyo tarzinda uzak duracaktir baska niyeti varsa.. normal takiliyosa sohbet esnasinda yasini bi ara soyluceksin zaten hemde konuya kardesim olaark baslamis olacaksin:Psonrada ayyy gercekten kucukmu gosteriyom hay Allh iyiligini versin de :27:

bende bi zamanlar takiyodum.. hala bana derler cocuk gibisin buyu diye.. :))) napam derim bu benim yapim degisemem kimse icin:)) takmiyosan ve karsi taraflada girgir takilirsn cok komik oluyo:)

mileltin merakida hic bi konuda azalmiyo buna emin olabilirsin:P ben bunu anladm:P uniyi kazandim ayyy ne zaman bitircenn:)) uni bitti ayy ne zaman caliscan filanca basladi o sunu yapiyo bu bunu:P bide n zaman evlencen:P :)))))))ayh evlenenler ve calismaya baslayanlarin baslari gogemi erdi snki diyorum pehhss:27:hem ben kendime bakarim bi Allah bide pasa gonlum bilir diyorum:27:

sanada kolay gelsin takma gercekten:) kimseye zarar vermedimiz surece istedigimiz gibi yasamak en guzeli:) herkes ozgur zaten:P seven sever sevmeyene yallah:35:bol girgirli ve mutlu gunlerin olsun:27:

iyi fikir canım verdiğin taktikler çok güzel..bunu deneyeyim gerçekten :1: böylece sadece benim arkadaşlığımı isteyen kişiler konuşmaya devam edicektir...evde kaldın diyene de yallah derim artık..yada madem evde kalmışım neden benimle vakit öldürüyosun falan derim iyice bozulur..yada yaşımı öğrenene kadar dibin düşüyodu noldu derim :1:
olaya farklı açıdan bakmamı sağladığın için çok teşekkür ederim canım :)
haklısın valla canım herşeyi bitirenler de cennet hayatı yaşamıyor...hepsi bitse de illa yine birşey bulacaklardır dimi :)

Son düzenleme:
bide soyle cok sinir oluyolar:)) ayhhh ne evlenmesi hayatimin baharindayim ben zati:P baksana sen bilem beni ufacik bi kiz sandin:))) bunu denedigim var:))))))))sonrada ufaklik diye konusursan cok bozuluyolar:27: en sonunda pes edip abla kardes olunuyo:P

hakkimizda herseyin hayirlisi cnm..her gece vicdanimiz rahat uyuyosak en onemlisi bu.. :1:

kendimden biliyom taktim taktim ise yaramadi boyle cok guzel olyo:))) :27:hayirli geceler.:)) pardon sabahlar neyse iste:P :9::16:

bide soyle cok sinir oluyolar:)) ayhhh ne evlenmesi hayatimin baharindayim ben zati:P baksana sen bilem beni ufacik bi kiz sandin:))) bunu denedigim var:))))))))sonrada ufaklik diye konusursan cok bozuluyolar:27: en sonunda pes edip abla kardes olunuyo:P

hakkimizda herseyin hayirlisi cnm..her gece vicdanimiz rahat uyuyosak en onemlisi bu.. :1:

kendimden biliyom taktim taktim ise yaramadi boyle cok guzel olyo:))) :27:hayirli geceler.:)) pardon sabahlar neyse iste:P :9::16:

ne iyi etmişim valla şuraya konu açıp da içimi dökmekle :)
iyi geceler canım tatlı rüyalar :71:

anlamadığım şey siz sürekli yeni birileriyle tanışma halinde misiniz?ben hayatıma habire yeni birilerini almayı sevmem mesela.herşeyi baştan anlat kendini tanıt şöyle böyle pek külfetli gelir bana.herzamanki nsanlarla takılınca zaten herşeyi bildikleri için bu tip problemler olmuyor.

ben de küçük gösteriyorum 27 yaşındayım.geçen başıma gelen bir olayı anlatayım mesela.yeğenimle (19) gittiğim bir konserde 20 yaşında dansçı bir çocuk geldi benimle muhabbet etmeye çalıştı.ben de şaşırım tabi ama yeğenm çok bozuldu o 19lukken çocuğun gelip benle tanışmaya çalışmasına "biliyor musun o 27 yaşında" dedi hemen çocuğa.hani bu durum hem hoşuma hem komiğime gitti.sonra oradan sıvıştık.ama ben evli olduğum için zaten biriyle bir şey yaşayamayacağım için bu durum beni üzmedi ama senin için durum farklı tabi.

yalnız nasılsan öyle giyin ve davran.hiç bir şekilde kendini değiştirmeye zorlama.

İlginc bir konu gercekten.Tam olarak neyi dert ettiğini anlamadım ama seni biraz anlıyorum sanırım.Aynı yaşlardayız,bende 21-22 yasında çocuklar tarafından ilgi gördüğümde hoşuma gidiyor ama sonradan yasımı öğrendiklerinde uzaklasması veya abla muamelesi yapmaları bana pek de dokunmuyor çünkü ben zaten kendimden küçüklerle duygusal bir seyler yaşamaktan haz etmem.Ama tabiki hersey kısmet büyük konusmakta istmem.
Ama benim dert ettiğim kısım yasımla ilgili olarak,neden hala evlenmedin,elini cabuk tut vs gibi sorular.Soncta evlilik kısmet meselesi ve el cabukluğuyla alakası yok :)

anlamadığım şey siz sürekli yeni birileriyle tanışma halinde misiniz?ben hayatıma habire yeni birilerini almayı sevmem mesela.herşeyi baştan anlat kendini tanıt şöyle böyle pek külfetli gelir bana.herzamanki nsanlarla takılınca zaten herşeyi bildikleri için bu tip problemler olmuyor.

ben de küçük gösteriyorum 27 yaşındayım.geçen başıma gelen bir olayı anlatayım mesela.yeğenimle (19) gittiğim bir konserde 20 yaşında dansçı bir çocuk geldi benimle muhabbet etmeye çalıştı.ben de şaşırım tabi ama yeğenm çok bozuldu o 19lukken çocuğun gelip benle tanışmaya çalışmasına "biliyor musun o 27 yaşında" dedi hemen çocuğa.hani bu durum hem hoşuma hem komiğime gitti.sonra oradan sıvıştık.ama ben evli olduğum için zaten biriyle bir şey yaşayamayacağım için bu durum beni üzmedi ama senin için durum farklı tabi.

yalnız nasılsan öyle giyin ve davran.hiç bir şekilde kendini değiştirmeye zorlama.

hayır sürekli yeni birileriyle tanışma çabam yok..aksine arkadaşlarım az sayıdadır..sade bir yaşantım varıdr .ancak günlük hayatımdaki işlerimi görmek adına dışarı çıktığımda bile bu gibi şeylerle karşılaşıyorum..o yüzden dert ettim...yoksa aman arkadaş sayımı çoğaltayım hayatıma yeni kişiler alayım derdinde değilim...

Son düzenleme:
İlginc bir konu gercekten.Tam olarak neyi dert ettiğini anlamadım ama seni biraz anlıyorum sanırım.Aynı yaşlardayız,bende 21-22 yasında çocuklar tarafından ilgi gördüğümde hoşuma gidiyor ama sonradan yasımı öğrendiklerinde uzaklasması veya abla muamelesi yapmaları bana pek de dokunmuyor çünkü ben zaten kendimden küçüklerle duygusal bir seyler yaşamaktan haz etmem.Ama tabiki hersey kısmet büyük konusmakta istmem.
Ama benim dert ettiğim kısım yasımla ilgili olarak,neden hala evlenmedin,elini cabuk tut vs gibi sorular.Soncta evlilik kısmet meselesi ve el cabukluğuyla alakası yok :)

canım benim tek dert ettiğim şey yaşım öğrenildiği zaman hayatımın sorgulanması ve burun sokmaya çalışıp akıl vermeye çalışmaları...veya yaşımı öğrenene kadar iyi hoş davranan kişilerin öğrendikten sonra tavır değiştirmeleri...çünkü ben kimseye senin yaşın küçükmüş sana mesafeli davranayım aman demiyorum...veya büyükmüşsün o zaman senle herşey konuşulmaz havasına girip önceki yakın diyaloğu yoksayıp mesafe koymuyorum..

ama mesela atıyorum alışverişe gittim yada atıyorum bir mağazaya gittim alışveriş edeceğim...orada bile bu bahsettiğim durumlar ortaya çıkıyor..hiçbirşey olmasa kapıma gelen genç kargo görevlisi ben ona iyi günler şeklinde resmi şekilde hitap etmeme rağmen bana sırıtarak arkadaşıymışım gibi "merhaba" diyor...gelip muhabbet etmek isteyen yada etmeye çalışanlar kendileri..yoksa ben kendi halimde yaşayan etliye sütlüye karışmayan bir insanım...ayrıca konumdaki bütün mesajlarımı okumamış olacaksınız ki benim gençlere ilgi duyduğumu düşünmüşsünüz..konuyu açarken farklı yaş gruplarının bana olan tavırlarına yönelik olarak örnek verdim sadece...
hem beğenilmek kimin gururunu okşamaz hoşuna gitmez ki ? sadece ilgi çekiyor olmaktan hoşlandığımı söyledim tutup da genç kişilerle ilişki düşünüyorum demedim ki...

Son düzenleme:
çok güzel bi özelliğe sahipsin ne güzel beni de eşimin kardeşi sanıyorlar :)

sen de benim gibi bu durumdan memnunsun ama memnun olmadıgın daha çok şey de var anlaşılan ve benim buradan anladığım sen hayatının bütününden memnun değilsin.

bana kalırsa genç delikanlıları falan bırak canım geçmişi geri getiremessin ancak kendini kandırırsın bi bakmışsın bi gün yaşın başın hepten geçmiş.

seni üzmek istemem ama okul, iş herşey bunlarla sınırlı değil ki. burada yazan ya da uzaktan gıpta ettiğin her kadın çalışıyor mu sanıyorsun ya da üniversite mezunumu ki kendini eksik hissediyorsun?

hayatta sağlıktan daha önemli hiç birşey yok.

ne çok çocuk var kolu bacağı olmadığı için cocukluğunu yaşamayamıyor, ne çok genç kız, erkek var okula gidemeyip zorla çalıştırılan evlendirilen ! bunlarda gençliklerini yaşayamıyor. senin durumun nedir bilmiyorum ama bence çoooooook geçmişe değilde şöyle bi yakın geçmişine bakıp durum değerlemesi yapsan yolunu daha sağlıklı çizebilirsin.

Son düzenleme:
29 yaşındayım bende küçük gösteriyorum ve yaşımı gururla söylüyorum..........30 'a bir kaldı ama taş gibi hatunum çokta mutluyum :66: herhalinle her yaşınla mutlu ol önce bunu kabullen ..her yaşın ayrı bir güzelliği var gerçekten ......senin sorunun genç erkeklerin senden bu yüzden uzaklaşmasımı acaba?

çok güzel bi özelliğe sahipsin ne güzel beni de eşimin kardeşi sanıyorlar :)

sen de benim gibi bu durumdan memnunsun ama memnun olmadıgın daha çok şey de var anlaşılan ve benim buradan anladığım sen hayatının bütününden memnun değilsin.

bana kalırsa genç delikanlıları falan bırak canım geçmişi geri getiremessin ancak kendini kandırırsın bi bakmışsın bi gün yaşın başın hepten geçmiş.

seni üzmek istemem ama okul, iş herşey bunlarla sınırlı değil ki. burada yazan ya da uzaktan gıpta ettiğin her kadın çalışıyor mu sanıyorsun ya da üniversite mezunumu ki kendini eksik hissediyorsun?

hayatta sağlıktan daha önemli hiç birşey yok.

ne çok çocuk var kolu bacağı olmadığı için cocukluğunu yaşamayamıyor, ne çok genç kız, erkek var okula gidemeyip zorla çalıştırılan evlendirilen ! bunlarda gençliklerini yaşayamıyor. senin durumun nedir bilmiyorum ama bence çoooooook geçmişe değilde şöyle bi yakın geçmişine bakıp durum değerlemesi yapsan yolunu daha sağlıklı çizebilirsin.

güzel görüşlerin için teşekkür ederim canım :)
canım zaten genç delikanlılar insanın boşa ömrünü yer bunun farkındayım..yani onlarla duygusal ilişki peşinde değilim..çünkü onlara yar değil olsa olsa abla olurum..sadece yaşıma rağmen hala onların ilgisini çekebiliyor olmak hoşuma gidiyor sadece hepsi o kadar...yani hala gençler beğeniyor olduğuna göre bende iş bitmemiş demekki diyorum kendime .:1:

haklısın canım herşey eğitim, çalışma hayatı veya medeni durum değil tabi ki..ama en basit ortamlarda bile malesef bunlar soruluyor insana...ve o kadar dilimize yerleşmiş ki hayatımızda bir kere daha görmeyeceğimiz kişilere bile ayaküstü sohbetlerde bunları soruyoruz..ve arkasında herhangi bir niyet de olmayabiliyor...insan bunların hepsine boş cevap verince kötü oluyor haliyle..yada sen umursamasan bile karşıdaki bunu umursuyor..

canım çok şükür ki sağlığım yerinde..tek sorun küçük yaştan beri yaşımdan büyük sorumluluklar almış olmak ve sanırım bu durumdan sıkılmak..ve şu an biraz fırsatını bulmuşken insanların hayatımı sorgulamasına aldırmadan kulak tıkayabilmek ve kafama göre yaşamak istiyorum sanırım...bu tatil sürecinden sonra da toparlanıp belki de almam gereken yola devam etmek....yoksa önceden işhayatını da gördüm ben...bir de 21 yaşında annemi kaybettim babam da emekli oldu...ben de evişlerini yürütmek ve babaam gözkulak olmak adına işi bıraktım ve evde oturup evişi yapıyorum bu durumda evlenmem de beklenemez tabi ki..biryandan da okulu bitirmeye çalışıyorum...

Son düzenleme:
canım bende 27 yasındayım ama senin demen gibi spor giyinirim yasımın çok çok altında gösterdiğimi söylüyorlar mesela 21-22 gibi bende çok neşeliyim biri bana yasın bu kadar gösteriyor derken hiç utanmıyorum seviniyorum ne güzel diye....he ayrıcada ben hiçde kendini geliştirememiş felan gözüyle bakmıyorum olaya bu benim yapım ve beni kabul eden böyle etsin etmeyende yol alsın umrumda değil yani :):1::1::1: sende fazla abartıp dallandırıp budaklandırmıssın olayı görende bişi var sancak ne dertler var ne dertler ohoooooo:27::27::27:

Back
X