Gözönünde olmak bu gibi Celiskileri de beraberinde getiriyor.Benim de cevremde 30-36 yas civari bayan bekar arkadaslarim hayli fazla...Bunlardan Birisi var daima onun bunun kalbini kirar,insanlari kullanir.Fakat Baska bir digeri cok tatli bir kisilige sahip.Bilgisayarini yanindan ayirmaz,bir bakmissiniz tenhalarda dua ediyor,kitap okuyor,kimseyle yarismaz.Inan ben bu arkadasimin haberi olmadan ona cok dua ediyorum.Fakat itici davranislar icine giren arkadasa mesafe koydum kirilmamak icin uzagim.Insanin sevilme katsayisi yasiyla, evlenip evlenmemesiyle alakali degil ki!Kariyer, evlenme,aile,cinsiyet,fizik,irk,dil v.s.insanin elinde olan durumlar degildir.Acizligini hissedip Hakka SIGINMAK en kuvvetli kaynaktir be Guzelim.
güzel yorumun için teşekkür ederim canım :) evet tabi ki herşey sadece insanın belli başlı özelliklerinin künyesinden ibaret değil huy çok önemli buna katılıyorum..senin verdiğin örnekler daha derin ilişkiler ve uzun arkadaşlıklar da tanışıklıklarda geçerli şeyler..yani tabi ki de yeni tanıyor olduğun kişiyi de aynı süzgeçten geçiriyorsundur da....demek istediğim şey ben bu gibi şeyleri beni yeni tanımaya başlayan ve tanımak isteyen insanlar tarafından görüyorum..ha diyceksin ki zaten o senin neyin olur boşver diyeceksin...ama her ortamda aynı durumu yaşamak canımı çok sıkıyor..bunu gittiğim mağazadaki satış elemanından tut oturduğum sitenin kapısındaki güvenlikçilere kadar en ilgisiz insanlar bile hayatıma burnunu sokmaya akıl vermeye çalışıyor..yaşım bilinene kadar durum böyle değildi..sadece liseli bir genç kızmış gibi biliniyordum ve kimse başka şey sorgulamıyordu...hatta o zaman daha çok saygı ve ilgi görüyordum sanki...ve sürekli yaşantım yabancılar tarafından yüzüme vuruluyor gibi geliyor..o yüzden birileriyle arkadaşlık geliştirmeye bile çekinir oldum...bu durum beni herkesten ve heryerden soğuttu diyebilirim

Son düzenleme: