• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı duyanların cin çarpmişa dönmesi?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum :(

Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum :KK43:
Zamanın mı geçmiş anlamadım ki? ,şimdi çoğu insan 30 undan sonra evleniyor. Ne ilgisi var?!

Bakın ne güzel yaşınızi gostermiyorsunuz 29 olup 40 göstermek mi isterdiniz. Evlilik konusuna gelince yaşınızda oyle büyük değil. Hayırlısıysa uygun birini bulursunuz elbet o zaman da kocişiniz bol bol itiraf eder karım ne kadar genc gösteriyo diye:rapci:

29 yaşta ne var ki utanıcak?

Siz aşkı bulamamak yuva kuramamaktan çok yaşınızı dert ediyorsunuz bence.

Hayır evlilik niyetinde olduğunuz insanlar 20lerin başındaysa bilemem ama zaten bu yaştan sonra onlarda çocuk aklı gibi gelir size.

Anlamadım açıkçası pek bişey sizden.

Elalemin haminne teyzesi seni iş yerinde istemeye mi geldi,töbe estağfurullah.
Yaşının büyük olmadığını söylememize mi ihtiyacın var?
32'de çok erken diye diye evlendim,hala daha öyle düşünüyorum.

Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum :KK43:
Birde o yasta olup hem bekar hemde daha buyuk gorunenler var ornek ben

O daha sinkr bozucu bence haline sukret

Henüz evlenememiş olmam ve halâ evlenemiyor olmam ve artik yaş geçince olmuyor yani erkekler daha küçük istiyor
Nasipse eğer 40 yaşında da olsa evlenirsiniz, yaşınız çok değil, çevremde 30'dan, 40'tan sonra evlenenler var, bu kadar dert etmeyin kendinize, herşeyin hayırlısı, evlilik sizin için kötü sonuçlanacak bir macera olacaksa evlenmemek daha iyidir.

Mutluluk hak edilmez zaten. Mutluluk bir seylere bagli da degildir, evli olmak mutlulugun yegane kaynagi olmadigi gibi bekarlik da mutluluga engel degildir. Icten gelir mutluluk, mutlu olmayi biz seceriz. Mutlu olmayi bir seylere endekslemisseniz eger, uzgunum ama o seyi elde etseniz de mutluluga ulasamayacaksiniz demektir.

Back
X