- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük göstermenin bir eksisi de ciddiye alınmamak.. Ben sık sık yaşıyorum bunu.. Bana da daha dün bir kadın 18den fazla değilsin dedi, dedim sen ona 10 ekle. Nasıl olurmuş, onun 20 yaşında kızı varmış benden daha büyükmüş. Oluyor işte Allah böyle yaratmış.
Aynen nedense hava atmak olarak görülüyor. Bir de ben öğretmenim, veliler pek ciddiye almıyorlar. Bahçede nöbet tutarken okula giren veliler bana öğrenciymişim gibi davranıyor hatta.. Sinirim bozuluyor.Ya bunu hava atmak olarak görüyor insanlar, bundan dert mi yanılır diyorlar ama ben de çok rahatsız oluyorum bu ciddiye alınmama meselesinden.
Özellikle spor giyinince böyle oluyor..
En son ben yaşlarda bir kasiyer bana "abicim" demişti de sinir olmuştum.. Çok yaşayınca sinir olmaya başlıyorum :)
Artık bana yaklaşımlarından anlıyorum insanların küçük gördüğünü söyleyesim geliyor ama garip olur diye bir şey demiyorum çok net belli etmediyse.
40larda 50lerde artıya geçer anca.
Aynen nedense hava atmak olarak görülüyor. Bir de ben öğretmenim, veliler pek ciddiye almıyorlar. Bahçede nöbet tutarken okula giren veliler bana öğrenciymişim gibi davranıyor hatta.. Sinirim bozuluyor.
Sen kadına laf sokmuşsun oda seni bozmuş ben daha görmeden senin gibi bir kadının oğlunu istemezdim gibi algılamış psikolojini bozmuşEvet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum![]()
takma.Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum![]()
Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum![]()
yoookk kucuk gostermene seviniyorsun ama yasini ogrenince insani asagilar gibi tepki veriyorlar helede bekarsan... bakiniz konu sahibesi gibi....ve elbetteki benim gibi ... Sanki belimiz bukulmus ve evde kalmis muamelesi görüyoruz da o bakimdan..Ben anladım galiba. Kahretsin çok genç gosteriyorum demek istemiş.
İyiki de erken evlenmemişsin canım ben mesela 20 yaşımda evlendim çok pişmanım çok şükür evliliğimde bir sorunum yok ama bekarlığın tadını daha çok çıkartmak isterdimEvet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum![]()