Yasin gecti

Profilinizde yaşınız 26 olarak görünüyor yani konunuzda belirttiğiniz kaygılarınız için daha çok erken. Hem diyelim daha büyük olun, erkeklerin arasında genç kadınları seçenler olduğu gibi olgun kadınları seçenler de var. Size ünlülerden birkaç örnek vereyim. Harry Styles ın sevgilileri, Heidi Klum la kocası, Kirsten Dunst la kocası, Dan Reynolds un eski eşi ve şimdiki sevgilisi, Jennifer Lopezle eski sevgilisi Alex Rodriguez, Shakirayla kocası, ülkemizden Pınar Altuğla kocası, Ebru Şancıyla kocası, Nagehan Alçıyla kocası, Canan Ergüderle kocası, Başak Dizer le Kıvanç Tatlıtuğ...vs... Bu ilişkilerin bazıları bitti ama sonuçta kadınlar erkeklerden küçük olsaydı da bitebilirdi. Bu örneklerdeki erkekler ünlü ve zengin oldukları halde yıllarca yaşça büyük kadınları sevdiler. Kadının kalitesine, sohbetine, kişiliğine değer veren, gençlik güzellik deyince aklı başından gitmeyen erkekler de var. Her erkek Acun Ilıcalı gibi değil.

Son düzenleme:
Shakira iyi bir örnek olmadı yalnız. Pique en son genç bi kız bulup aldattı onu :KK70:
Tabi herkesin başına gelebilir, acı bir olay, dünyaca ünlü bir şarkıcı bile kalbinin kırılmasından kaçamadı. Ama Pique de sonradan şerefsizlik yapsa da zamanında onu sevdi ki onunla yıllarını geçirdi ondan çocukları oldu. Hem Shakira adamın akranı yada küçüğü de olsa adamın gözü dışarda olduktan sonra yine aldatılırdı. Mesela Angelina Jolie Brad Pitt den 10-12 yaş küçüktü ama Brad Pitt film setinde Marion Cotillard dan etkilendiğini itiraf etmiş ve bu olay onların boşanma nedenlerinden biriymiş. Erkeklerin açgözlülüğünden nice güzel kadınların kalbi kırıldı.

Son düzenleme:
Dha bir evlilikten kurtulmaya çalisirken ikinci evlilik ihtimalini dusünmek akil kari değil. Birey olarak yasayamıuor musunuz illa babanizın ya da bir erkegin egemenligine mi girmeniz gerekiyor . Hic evlenmeseniz ne olacakki musuz bir evlilik yasayan biri ozellikle bunu bilmeli
Merhaba arkadaslar

Ben buraya daha once yine yazmistim. Esimden bosanmayi dusunuyorum Okuyanlar bilir mutsuz bir evliligim var. Bosanmayi dusunuyorum, dusunuyorum da ya sonra...
Ailemin evine donme gibi bir sansim yok, var ama , babamla iyi anlasamiyorum maalesef evli kalmak oraya donmekten daha huzur verici.

Olanlari farki zamanlarda bir kac arkadasimla anlattim. Bosanacagimi ama biraz zamana ihtiyacim oldugunu belki bir iki sene , bu sure icinde para biriktirecegimi vs fikir alisverisi yaptim. Boylece stabil duzenimi bir anda bozmak yerine yavas bir sekilde planlayarak yaparim diye dusunuyordum.
Bir arkadasim bana , sen o saatten sonra kimi bulacksin yasin geciyor, hele 30-35 den sonra 50 yasindakiler bile zor dedi.
Erkekler hep genc tercih eder, yapayalniz napicaksin vs gibi aci (gercek mi degil mi bilmiyorum) laflari soyledi.
Yine baska bir arkadasim, yalniz kalicaksin artik genc kiz degilsin gibi laflar etti.

Cekim yasasimi bilmiyorum ama bosanmaya karar verdigimden beri hep bu tarz laflar eden insanlarla yada internette yorumlarla karsilasiyorum.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune:KK70:
Sanki kadinin kullanma tarihi var da erkegin yasi olmaz gibi bir algi var bazi insanlarda.

Boyle birsey gercekten var mi? 30-40 dan sonra gercekten birini bulmak kadinlar icin zorlasiyor mu?

Merhaba arkadaslar

Ben buraya daha once yine yazmistim. Esimden bosanmayi dusunuyorum Okuyanlar bilir mutsuz bir evliligim var. Bosanmayi dusunuyorum, dusunuyorum da ya sonra...
Ailemin evine donme gibi bir sansim yok, var ama , babamla iyi anlasamiyorum maalesef evli kalmak oraya donmekten daha huzur verici.

Olanlari farki zamanlarda bir kac arkadasimla anlattim. Bosanacagimi ama biraz zamana ihtiyacim oldugunu belki bir iki sene , bu sure icinde para biriktirecegimi vs fikir alisverisi yaptim. Boylece stabil duzenimi bir anda bozmak yerine yavas bir sekilde planlayarak yaparim diye dusunuyordum.
Bir arkadasim bana , sen o saatten sonra kimi bulacksin yasin geciyor, hele 30-35 den sonra 50 yasindakiler bile zor dedi.
Erkekler hep genc tercih eder, yapayalniz napicaksin vs gibi aci (gercek mi degil mi bilmiyorum) laflari soyledi.
Yine baska bir arkadasim, yalniz kalicaksin artik genc kiz degilsin gibi laflar etti.

Cekim yasasimi bilmiyorum ama bosanmaya karar verdigimden beri hep bu tarz laflar eden insanlarla yada internette yorumlarla karsilasiyorum.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune:KK70:
Sanki kadinin kullanma tarihi var da erkegin yasi olmaz gibi bir algi var bazi insanlarda.

Boyle birsey gercekten var mi? 30-40 dan sonra gercekten birini bulmak kadinlar icin zorlasiyor mu?
kusura bakmada birini bulup bulmamayimi dert ettin daha bosanmadan. bulsan bulmasan su an huzurlu degilsen bitirceksen bitir nebiliyim calis mesela hayat hicbirimizi nerelere goturecek bilinmez zaten.

Ay saçma sapan arkadaşlarınız var cidden. Bir daha bir şey paylaşmazdım ben olsam. Hangi devirdeyiz? Sanki herkes de erkek diye ölüyor. Siz mutlu değilsiniz ömür boyu böyle mutsuz kalacağınıza tek yaşarsınız ne olacak yani. Hem kimin karşısına ne zaman ne çıkacağı belli mi? Arkadaşlarınız büyük konuşmuş. Valla kadın kadının düşmanı bu ülkede. Hiç takmayın kafanıza. Siz nasıl hissediyorsanız öyle yapın. Bir kere geliyoruz hayata. Tek bir şansımız var. Ya başkası olmazsa diye ömrü heba etmeye gerek var mı?

Ay saçma sapan arkadaşlarınız var cidden. Bir daha bir şey paylaşmazdım ben olsam. Hangi devirdeyiz? Sanki herkes de erkek diye ölüyor. Siz mutlu değilsiniz ömür boyu böyle mutsuz kalacağınıza tek yaşarsınız ne olacak yani. Hem kimin karşısına ne zaman ne çıkacağı belli mi? Arkadaşlarınız büyük konuşmuş. Valla kadın kadının düşmanı bu ülkede. Hiç takmayın kafanıza. Siz nasıl hissediyorsanız öyle yapın. Bir kere geliyoruz hayata. Tek bir şansımız var. Ya başkası olmazsa diye ömrü heba etmeye gerek var mı?
herkes erkek diye ölmüyor ama konu sahibi bidaha birini bulabilirmiyim diyor onun korkusunu yasiyor ilginc

Back
X