eysaih benim yerime okudu. okudumda yazdı haber verdi.Asmu eysaih kesin okumuştu dmi yanlislik olmasn
Yada önce bu yogun bakimda olan bebegimize okuyalim sonrada kura çekelim Kıyamam ben ona ya onun biraz daha acil bence
1.tuncer82
2.stmanav
3.kitapseverim
4.cutemum
5.azerikız91
6.asmunikal
7.donukpudra
8.berrirem
9.farmasi
10.karha
11.miskamber
12.pembemum
13.gamze
14.eymen4545
15.selen16
16.katre
17.debusi
18.ecemceren
19.babamınkızıyım
20.benipek
21.berre
22.adrenalin
23.eysaih
kura bu şekilde çıktı..Allah hayırlı etsin dualarımızı....
--adrenalin ve eysaih'i kuraya dahil etmedim sona yazdım ( onlara okunacağı için ilk iki sırada )
Kızlar kusura bakmayın ama ben bu listeyi kabul etmek istemiyorum. Tamam bebek için okuyalım ama herkesin durumu acil ki bende öyle. kura nedir? yani ilk başta liste oluşturuldu öyle devam etsin. kura içinde herkesin onayı alınmalıydı. bende borç batağındayım. her durumum acil diyeni öne geçiriyorsak benimde durumum acil. kafayı yemek üzereyim. Allah herkesin gönlündekini versin ama kusura bakmayın liste ilk haliyle devam etsin. kuraya karşıyım.
eysaih benim yerime okudu. okudumda yazdı haber verdi.
ben özel günümdeyim. ctesi pazarda internete giremeyeceğim. ptesi buradayım. özel günüm bitince günde 2 3 tanede okudurum.
Hayirlisiyla rabbim bizi gulduruecekinş olur canım bende 2 yıldır uğraşıyorum bir kaybım var 2 aylık
27 tane okununmuş görünüyorkatre584 . Cnm bittimi. Bittiyse bebek icin okuycm ben kac tane yazdiniz telden giriyom bi karisiyo
inş cnm senin durum daha ağır olmuş baya büyük kayıpların geçmiş olsun cnm allah bir daha yaşatmasın sanaHayirlisiyla rabbim bizi gulduruecek
amin canım birde rahımagzı yetmezliği varmıs bende ıkıncı de dusunce anca anladılar çok kötu yerlerden dondum ben ınsallah bu sefer hamıle kalırım da kucagıma almayı da gorurum sen de canım evlat acısının bırı ıkı sı agırı hafıfı yok canım hiçbi türlü gecmezinş cnm senin durum daha ağır olmuş baya büyük kayıpların geçmiş olsun cnm allah bir daha yaşatmasın sana
bitse de bebeğe başlasaydık ben okusam mı bebek için acaba27 tane okununmuş görünüyor
işte böyle düşünen biri olursa okuduklarımızın bı degeri kalmazKızlar kusura bakmayın ama ben bu listeyi kabul etmek istemiyorum. Tamam bebek için okuyalım ama herkesin durumu acil ki bende öyle. kura nedir? yani ilk başta liste oluşturuldu öyle devam etsin. kura içinde herkesin onayı alınmalıydı. bende borç batağındayım. her durumum acil diyeni öne geçiriyorsak benimde durumum acil. kafayı yemek üzereyim. Allah herkesin gönlündekini versin ama kusura bakmayın liste ilk haliyle devam etsin. kuraya karşıyım.
katre584 . Cnm bittimi. Bittiyse bebek icin okuycm ben kac tane yazdiniz telden giriyom bi karisiyo
tamam ben bu akşam 3 tane okurum ama listeyı kabul etmem dıyenler var salih nıyetle okunmassa olmaz bence ben yınede 3 tane okuycam bebek için rabbım kabul etsın çıkarsın yoğun bakımdanYok dha bitmedi cnm ama başlayabilirsiniz yarın ekleriz listeye
hanımlar ilk sıradaki arkadaşınki bitmedi sanırım
ikinci arkadaşa haftasonu okuyacakmıyız?
tamam ben bu akşam 3 tane okurum ama listeyı kabul etmem dıyenler var salih nıyetle okunmassa olmaz bence ben yınede 3 tane okuycam bebek için rabbım kabul etsın çıkarsın yoğun bakımdan
tamam cnmCnm bebek için 2 tane düşüyo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?