Yasin-i Şerif Okuyoruz..

Benim niyetim hayirli saglikli bebeklerim olsun ins. simdiden rabbim okumalarinizi kabul etsin allah razi olsun. hakkinizi helal edin....

Listeyi duzenle cnm alinti yap kendi niyetini de ekle kimin ne kadar okuyacagini da paylastir ona gore okuyalim karisir yoksa

EMİNE İÇİN YENİ LİSTEMİZ..

1.Katre584............................ 2
2.miskamber........................mazeretli
3.eymen4545..........................3
4.debusi................................2
5.berirem..............................3
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................3
8.tuncer82.............................3
9.berree................................2
10.adrenalin85......................3
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................2
13.babamınkızıyım..................2
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................2
16.loyalty88..............................2

17.ecemceren...........................2
18.cameliee.............................2

TOPLAM...................................................41

Duam; Rabbim evim bereketli huzurlu olsun... herşeyin hayırlısını nasip et. senden başka kapı aratma... hayırlı sağlıklı ana-babalı evlatlar nasip et onları da en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip eyle. Peygambarimize laik ümmet olsunlar amin... sevdiklerimi de hep mutlu olsun...ablama hayırlı işler nasip et... burda okuyan dua eden arkadaşlarımında istediklerini hayırlısı ile ver Allahım... Amin Amin

30 ekime kadar

30 ekim son gün
bazı arkadaşlara üç yazdım tamamen rastgele hakkınızı helal edin. 3 tane okuyamacak olan olursa bildirsin lütfen...

miskamber icin 2 tane okudum yazmistim kizlar degismemis okundu yazarmisiniz ben bilmiyorum yazmasini

miskamber icin 2 tane okudum yazmistim kizlar degismemis okundu yazarmisiniz ben bilmiyorum yazmasini

1.Katre584............................ 2mazeretli
2.miskamber.........................2 mazeretli ...................okundu(farmasi)
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2...................................okundu
5.berirem..............................3..................................okundu
6.karha.................................2..................................okundu
7.asmunikal>.......................2...................................okundu
8.tuncer82.............................2.................................okundu
9.berree................................2..................................okundu
10.adrenalin85......................3
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................3 .....................................okundu
13.babamınkızıyım..................3
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................3...................................okundu
16.loyalty88..............................2....................................okundu
17.ecemceren...........................2
18.cameliee...............................2

TOPLAM...................................................41

Kızlar miskamber için okuyoruz duası ;
yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

kızlar duam bu şekilde .okuyanlardanşimdiden Allah razı olsun

kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin[/QUOTE]

yukardaki listede okuyanlar varmı..benimki tam bitmemişti.....

günaydın kızlar hayırlı sabahlar. sıra ilerliyemiyormu

selamlar,
hanımlar ben bu hafta mazeretliyim eymen için 2 yasin okumam gerekiyor
kim yerime okuyabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…