C
cimcimooo
Ziyaretçi
arkadaşım başından beri takip ediyorum yazılarını.şu yaşadıklarının çok çok benzerini bende yaşadım geçmişte.bizim tartışmalarımız oluyordu ama güllük gülistanlık değildi.neyse o da senin sevgilin gibi sen beni bıraksanda ben seni bırakmam derdi.aynı senin gibi iki hafta boyunca hergün defalarca aradım mesaj attım yalvardım yakardım bir ses bir kelime duyabilmek için.(şimdi düşününce ne kadarda yanlış yapmışım diyorum ) ama yok adamda ses yok.kardeşime söyledim o aradı açtı konuştu kardeşimle ben onu arayacağım dedi.ben gene bekledim ama aramadı.en sonunda açtı(tam üç hafta sonra) yapamıyorum uzağız(aramızda 12 saatlik yol vardı) dedi.inanamadım terke edilmiştim.sebep yoktu belkide sebep çoktu.(yapamıyorum ilerde mutlu olamayız) neyse ben perişan bir haldeyim tabi.sonra ayrılığın üzerinden 4 gün geçti tabii ben kendimi suçluyorum bu ayrılıkta (onu canından bezdirdim tükettim vs.gibi sebeplerle) sonra aradım konuşmak için.(ayrılırken ne zaman istersen arayabilirsin beni unutma vs.gibi şeyler söylediğinden) bir kız açtı telefonu.bizi neden huzursuz ediyorsun dedi bana.onu istedim.aldı telefonu ben seni sevmiyorum (ki ayrılırken hala seviyorum unutamam diye ağlıyordu) ben .... seviyorum dedi.bende dayanamadım ne gelirse ağzıma söyledim bana küfür edip telefonu kapattı.(hemde yazarken bile utanıyorum allah kitap küfür resmen)sonra arka arkaya mesaj çektim.yazdıklarıma onuru olan bir erkek karşılık verirdi.ama işte ne olduğu ortaya çıktı.benim aklımdan geçmezdi daha benle ayrılmadan yeni birini bulmuş şahıs.neyse ondan sonra hiçççç ağlamadım.bir damla yaş aktıysa gözümden ne olayım.ben gururlu bir insanım.ve yattım kalktım allaha şükürler ettim beni ondan kurtardığı,gerçek yüzünü bana gösterdiği için.benim için kötü bir anı sadece.şimdi diyorum iyiki terketmiş beni yoksa şuanda ki ruh ikizimi bulamaz şimdiki sevgilimi kaçırmış olurdum.inan çooook memnunum bittiği için.şunuda söyleyeyim sevgilin çoook taş kalpli ve merhametsiz.sana merhamet etmeyen adamı ne yapacaksın.dönsede bas tekmeyi bence.belkide hayırlısı budur hakkında belki bu adam geri kalan hayatında seni hep mutsuz edicekti.bunlarda %50 ihtimal unutma arkadaşım.aşktan kimse ölmemiş bu güne kadar.biliyorum zor olur yıpratıcı olur ama inan geçer zaman varya zaman herşeyin üzerini örter ağlarını örer.hakkında sadece hayırlısını iste.illede o deme.bazı şeyler kaderdir inan.çok uzun oldu yazdıklarım kusura bakmayın arkadaşlarım.işte böyle bicirkız yazdıklarımı oku lütfen oku ve kendini herşeye hazırla.en iyiyede en kötüyede.