• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

arkadaşım başından beri takip ediyorum yazılarını.şu yaşadıklarının çok çok benzerini bende yaşadım geçmişte.bizim tartışmalarımız oluyordu ama güllük gülistanlık değildi.neyse o da senin sevgilin gibi sen beni bıraksanda ben seni bırakmam derdi.aynı senin gibi iki hafta boyunca hergün defalarca aradım mesaj attım yalvardım yakardım bir ses bir kelime duyabilmek için.(şimdi düşününce ne kadarda yanlış yapmışım diyorum ) ama yok adamda ses yok.kardeşime söyledim o aradı açtı konuştu kardeşimle ben onu arayacağım dedi.ben gene bekledim ama aramadı.en sonunda açtı(tam üç hafta sonra) yapamıyorum uzağız(aramızda 12 saatlik yol vardı) dedi.inanamadım terke edilmiştim.sebep yoktu belkide sebep çoktu.(yapamıyorum ilerde mutlu olamayız) neyse ben perişan bir haldeyim tabi.sonra ayrılığın üzerinden 4 gün geçti tabii ben kendimi suçluyorum bu ayrılıkta (onu canından bezdirdim tükettim vs.gibi sebeplerle) sonra aradım konuşmak için.(ayrılırken ne zaman istersen arayabilirsin beni unutma vs.gibi şeyler söylediğinden) bir kız açtı telefonu.bizi neden huzursuz ediyorsun dedi bana.onu istedim.aldı telefonu ben seni sevmiyorum (ki ayrılırken hala seviyorum unutamam diye ağlıyordu) ben .... seviyorum dedi.bende dayanamadım ne gelirse ağzıma söyledim bana küfür edip telefonu kapattı.(hemde yazarken bile utanıyorum allah kitap küfür resmen)sonra arka arkaya mesaj çektim.yazdıklarıma onuru olan bir erkek karşılık verirdi.ama işte ne olduğu ortaya çıktı.benim aklımdan geçmezdi daha benle ayrılmadan yeni birini bulmuş şahıs.neyse ondan sonra hiçççç ağlamadım.bir damla yaş aktıysa gözümden ne olayım.ben gururlu bir insanım.ve yattım kalktım allaha şükürler ettim beni ondan kurtardığı,gerçek yüzünü bana gösterdiği için.benim için kötü bir anı sadece.şimdi diyorum iyiki terketmiş beni yoksa şuanda ki ruh ikizimi bulamaz şimdiki sevgilimi kaçırmış olurdum.inan çooook memnunum bittiği için.şunuda söyleyeyim sevgilin çoook taş kalpli ve merhametsiz.sana merhamet etmeyen adamı ne yapacaksın.dönsede bas tekmeyi bence.belkide hayırlısı budur hakkında belki bu adam geri kalan hayatında seni hep mutsuz edicekti.bunlarda %50 ihtimal unutma arkadaşım.aşktan kimse ölmemiş bu güne kadar.biliyorum zor olur yıpratıcı olur ama inan geçer zaman varya zaman herşeyin üzerini örter ağlarını örer.hakkında sadece hayırlısını iste.illede o deme.bazı şeyler kaderdir inan.çok uzun oldu yazdıklarım kusura bakmayın arkadaşlarım.işte böyle bicirkız yazdıklarımı oku lütfen oku ve kendini herşeye hazırla.en iyiyede en kötüyede.

küsmüyüz komutanım:)
dedim ve aveasına yolladım..canıma tak etti artık..
bakalım ne olacak herşey sırayla be canımın içi...ben sadece aradaki bilinmeyeni çözmeye çalışıyorum bu mesaja gelmeyen mesaj zaten çizgiyi silmeme neden olacak artık.kökten kesmeme neden olacak..ve tamamen herşeyi ile eskiye dönüşü yapacağım...

Son düzenleme:
bakalım ne olacak herşey sırayla be canımın içi...ben sadece aradaki bilinmeyeni çözmeye çalışıyorum bu mesaja gelmeyen mesaj zaten çizgiyi silmeme neden olacak artık.kökten kesmeme neden olacak..ve tamamen herşeyi ile eskiye dönüşü yapacağım...

bak ne güzel kararlı ol sağlam dur.bittiyse bitti arkadaş dünyanın sonumu ya..senin dünyadaki varlık sebebin o mu.sen kendi başınada bir bireysin.kiminin evladısın kiminin kardeşi kiminin yeğeni kiminin en yakın dostu.kk nın üyelerinin arkadaşı :) senin hayattaki tek misyonun onun sevgilisi olmak değil.seni hak etmediyse (ki haketmiyor sevginde çok cömertsin dürüstsün ) yol ver gitsin bacım.sen hiçbişey kaybetmedin ki o yansın derdine.bulabilirmi bir daha bu kadar seven üzerine titreyen bir hatun daha...zorrrrrr anam zor.ama sen yine sevgini verebileceğin adam bulursun inş. en kralını da bulacaksın bak cimcimooo dedi dersin.
nerden biliyorum biliyormusun aşk konusunda çok acı çekmiş yüzü gülmemiş kullarını allah görüyor sonunda öyle güzel bir aşkla ödüllendiriyor ki o sabrına karşılık olarak.sen sadece dua et.allaha sığın.herşeyde bir hayır vardır.hayılrısını dile iste ve yaşa.

arkadaşım başından beri takip ediyorum yazılarını.şu yaşadıklarının çok çok benzerini bende yaşadım geçmişte.bizim tartışmalarımız oluyordu ama güllük gülistanlık değildi.neyse o da senin sevgilin gibi sen beni bıraksanda ben seni bırakmam derdi.aynı senin gibi iki hafta boyunca hergün defalarca aradım mesaj attım yalvardım yakardım bir ses bir kelime duyabilmek için.(şimdi düşününce ne kadarda yanlış yapmışım diyorum ) ama yok adamda ses yok.kardeşime söyledim o aradı açtı konuştu kardeşimle ben onu arayacağım dedi.ben gene bekledim ama aramadı.en sonunda açtı(tam üç hafta sonra) yapamıyorum uzağız(aramızda 12 saatlik yol vardı) dedi.inanamadım terke edilmiştim.sebep yoktu belkide sebep çoktu.(yapamıyorum ilerde mutlu olamayız) neyse ben perişan bir haldeyim tabi.sonra ayrılığın üzerinden 4 gün geçti tabii ben kendimi suçluyorum bu ayrılıkta (onu canından bezdirdim tükettim vs.gibi sebeplerle) sonra aradım konuşmak için.(ayrılırken ne zaman istersen arayabilirsin beni unutma vs.gibi şeyler söylediğinden) bir kız açtı telefonu.bizi neden huzursuz ediyorsun dedi bana.onu istedim.aldı telefonu ben seni sevmiyorum (ki ayrılırken hala seviyorum unutamam diye ağlıyordu) ben .... seviyorum dedi.bende dayanamadım ne gelirse ağzıma söyledim bana küfür edip telefonu kapattı.(hemde yazarken bile utanıyorum allah kitap küfür resmen)sonra arka arkaya mesaj çektim.yazdıklarıma onuru olan bir erkek karşılık verirdi.ama işte ne olduğu ortaya çıktı.benim aklımdan geçmezdi daha benle ayrılmadan yeni birini bulmuş şahıs.neyse ondan sonra hiçççç ağlamadım.bir damla yaş aktıysa gözümden ne olayım.ben gururlu bir insanım.ve yattım kalktım allaha şükürler ettim beni ondan kurtardığı,gerçek yüzünü bana gösterdiği için.benim için kötü bir anı sadece.şimdi diyorum iyiki terketmiş beni yoksa şuanda ki ruh ikizimi bulamaz şimdiki sevgilimi kaçırmış olurdum.inan çooook memnunum bittiği için.şunuda söyleyeyim sevgilin çoook taş kalpli ve merhametsiz.sana merhamet etmeyen adamı ne yapacaksın.dönsede bas tekmeyi bence.belkide hayırlısı budur hakkında belki bu adam geri kalan hayatında seni hep mutsuz edicekti.bunlarda %50 ihtimal unutma arkadaşım.aşktan kimse ölmemiş bu güne kadar.biliyorum zor olur yıpratıcı olur ama inan geçer zaman varya zaman herşeyin üzerini örter ağlarını örer.hakkında sadece hayırlısını iste.illede o deme.bazı şeyler kaderdir inan.çok uzun oldu yazdıklarım kusura bakmayın arkadaşlarım.işte böyle bicirkız yazdıklarımı oku lütfen oku ve kendini herşeye hazırla.en iyiyede en kötüyede.

canım ya çok güzel anlatmışsın.. ders alınacak bir msj olmuş... bunda sonra mutluluk senin olur inşallah :nazar:

ya ii de bu çok manasız bi msg olmuş.. o kdr aradın açmadı buna cevap verir mi pek sanmıyorum..
:1closedeyes:

yazdıklarının bi çoğunu okudum durumun pekte kolay değil aşkın acsını burdaki herkes gibi bende çok iyi biliyorum ama sana şunu söylemek isterim ki ondan gelecek en ufak bi söz senin yelkenleri suya indirmene neden olacak şu çektiğin acının hepsi silinip gidecek biz kızlar böyle affediciyiz işte böyle yaparak onlara daha çok imkan veriyoruz kendilerini vazgeçilmez hissetsinler diye ama senin işin biraz daha zor canım askeriyede çalışanların çoğu böyle benim ablamda bu astsubayla evli neler yaşadığını az çok biliyorum sebepsiz çekip gitmeler aramamalar telefonunu kapatmalar merakta bırakmalar bide şu bekledikleri sonsuz anlayış yok mu en fenasıda o anlayama çalışmazlar ama anlayış beklerler hep tetikte olacaksın sanada askermiş gibi davranırlar kısacası canım hayatında bu adama yer varsa eğer kendini fırtınalı gel gitli bir hayata alıştır çünkü bunların hepsi tek tip yaşadıklarının aynısını yaşayan bi çok kişi biliyorum bu sonsuz sevginizi ve gözyaşlarınızın hiç birini hak etmiyor bu insanlar

küs değiliz tubilik iyiye işaret olabilir.
ahh ah zamanında benim eşşek kafalı da böyle bişey yapmıştı. benim ona göre bi suçum olmuştu (ona göre suç bana göre değildi, göreceli bişeydi yani) o kadar bozulacağını tahmin edememiştim. o tirp attı ben trip attım 2- 3 hafta konuşmadık. sonra onun bi arkadaşı denk geldi ayrılmışsınız neden ya falan dedi. beynimden vurulmuşa döndüm. ayrılmışız haberim yok, ben sadece trip atıyoruz birbirimize sanıyorum ikimizde inat ediyoruz sanıyorum. sinirimden deliye döndüm. aileme yalan söyledim bastım konyaya gittim, buldum onu. ne bu şimdi, ne bu şimdi ha? derken öyle bi tokat attım ki ona. duramadım devam ettim. sonra o beni çekti kendine. öylece barıştık. şimdi sözlüyüz. 5 ay sonra evlenicez inşaallah. ama iyi bişey değildi tabi yaptığım gurursuzluktu. habersizce terkedil, hırsından 6 saat yol yap git döv adamıkaydirigubbakcemile3 sende git diyemem tabi. başıma geleni anlattım sadece ben bu şekilde kurtarmıştım ilişkimi. ne olursa olsun hiç bi insan habersizce terkedilmeyi hak etmez. en azından bi msj at dimi ayrıldık diye. ne olduğunu bilememek daha kötü. ha bide çok üstüne gidiyormuşsun kaçan kovalanır sakın unutma. bende eskiden senin gibi sevgiye boğardım. istemeye geldiklerinden sonra bende nasıl olsa benim oluyor gibi bir düşünce hasıl oldu ve pek aramamaya başladım. şimdi o benim üstüme düşüyor. kaçan kovalanır bu gerçek.

arkadaşım mesajına cevap yazmasına inan senden çok sevindim.umarım aramamak için geçerli bir sebebi vardır.gözün aydın.

cevap geldi...
küs değiliz tubilik dedi...

bu ne şimdi? ata ata bunu mu atmış?!
allam kanser eder insanı yemin ediyorum.. hiçbişi olmamış gibi ne gamsız ne vurdumduymazzzz! kasten yapıyo heralde.. ben senin yerinde olsam delirmiştim kesinn
delikafadulden

ha bide çok üstüne gidiyormuşsun kaçan kovalanır sakın unutma. bende eskiden senin gibi sevgiye boğardım. istemeye geldiklerinden sonra bende nasıl olsa benim oluyor gibi bir düşünce hasıl oldu ve pek aramamaya başladım. şimdi o benim üstüme düşüyor. kaçan kovalanır bu gerçek
-----------------------------------------
katılıyorum% 100 bu gerçek
şunu söylemeliyim..bu zamanda ilişkiyi bozmak kadar kolay bişe yok..hele belirsizlik varsa...çok basit anlamadan dinlemeden aç tlf küfür üstüne küfür et yada..bayanın ağzına yakışmayacak sözler sarfet.küçük bir problemde anlamaya çalışmadan üstüne üstüne git....ben hep şunu söylemeye çalıştım burda yeri geldim suçlandımda takdirde edildiğim yönler çok fazla oldu...ama bir insan gittiği yerde karakterinide taşır...ben ne isem oyum..o ne ise o..bunu sözle yada fiziksel olarak taciz etmeye hiç gerek yok kötü söz sahibinindir..ben en kötü durumda bile iyi niyetimi korumaya çalıştım dikkat ettiyseniz...sakinliğimi de...art niyetli insanlarda çok hem erkek hemde bayan..bu yüzden kimin iyi düşünceli kimin kötü düşünceli olduğunu bilmeden duygularımızla hareket ediyoruz.bundan dolayı beni uyardınızda ben çok memnun kaldım sizden allahta razı olsun hepinizden....
biraz saf biraz özverili..biraz merhametli...
ama şuna inanırım herzaman bir kadın ne hissederse doğru hissedermiş..ama kalbini tam tutacaksın sevginide öyle..
ben o insandaki merhameti biliyordum,bunu da belirttim yazımda zaten..nedenini bilmediğim o sebeb(ki hala bilmiyorum))) beni mahvetti..ama erkeklerin çok fazla üzerine gidilmemesi, ve biraz rahat bırakılması gerektiğini..özellikle sorunlarını kolay kolay paylaşamadıklarını bir kez daha anlamış oldum...o zaman kaçmayı tercih ediyorlar kimseye hesap vermeden biraz yanlız kalmayı..beni sevdiğini biliyorum.. bana bunu hissetirdi o güveni verdi..aldatmayacağı garantisini veremem o bir erkek ve ben uzaktayım fakat benim onun hayatındaki önemini kavrattı...sadece biraz daha nefes almak,sıkboğaz etmemek, belki aramaması ve sormaması belki zaman yaratmaması onun artık hayatında benim olduğunu kabullenmesine ve sevdiğimi bildiğinin vermiş olduğu güvenden kaynaklandığına inanıyorum..
ben onu öyle kabul ettim artık...üzerine fazla gelinmeyi sevmeyen birisi olduğunu anladım,tadında bırakacaksın sevgilide olsan evlide olsan herşeyin tadında olanı makbulmuş..üzerine çok gidip bıktırmayacaksın az gidip aratmayacaksın dengede tutacakmışsın..dediğim gibi onda olan biçok temel meziyet beni ona bağladı...bu mesajın anlamı biz ayrılmadık devam ediyoruz du.sen kendi kendine bitirdin kendi kendine bitmediğini anladın dı...onu artık çözdüm..ama bu duruma gelene kadar ölümün o soğukluğunu hergün ensemde hissettim..kolay olmadı...sizlerin desteğini unutmam büyük saygısızlık olur..sizler sayesinde biçok gerçeği gördüm..yanlızlığımı sizler sayesinde paylaştım..bunu asla inkar edemem...hepinize çok teşekkür ediyor, allah hepinizin yuvasına mutluluk ve huzur versin diyorum...:nazar::nazar::nazar:

bu ne şimdi? ata ata bunu mu atmış?!
allam kanser eder insanı yemin ediyorum.. hiçbişi olmamış gibi ne gamsız ne vurdumduymazzzz! kasten yapıyo heralde.. ben senin yerinde olsam delirmiştim kesinn
delikafadulden
canım bende delirmek üzereydim zaten pek mantıklı düşünemiyordum....allah yardımcım olsun sabır küpü olmam gerek..sabırla her yol çözülürmüş inandım..
arkadaşım mesajına cevap yazmasına inan senden çok sevindim.umarım aramamak için geçerli bir sebebi vardır.gözün aydın.

çok teşekkür ederim biliyorum desteğinizi sonuna kadar hissediyorum..çok teşekkür ediyorum..bakalım zamanla kendi açıklar yada açıklamaz..artık asla üzerine çok gitmem..çok büyük ders oldu..

canım sabırla her şey çözülürmüş diyorsun ama bana sanki çözülmeyen şeyler var gibi geliyor hala, mutlu musun şimdi? ilk önce bunu sorgulamalısın. hayatını böyle anlamaya çalışarak geçirebilecek misin? tamam, tahat bırakmak önemli ama bir sorun varsa bunu beraber çözmek de büyük bir meziyet. bu sevgilinde var mı sence? yanlış anlama canım, sadece hepimiz gördük ne kadar mutsuz olduğunu, daha fazla üzülme diye söylüyorum, tabi en doğrusunu yine sen bilirsin.

birazda olsa rahatlamana sevindim.ben dahil çoğu bayanın ilişkilerinde bunun gibi sıkıntılar yaşanmıştır(illa aynı durum olması gerekmez)şüphe insanı nasıl kemirir bilirim.
sana tavsiyem kendini çantada keklik hissettirme.insan yaratılışı böyledir birşeye sahip olana kadar çok kıymetlidir.sahip olununca durum değişir,herzaman hafif kaygan yüzeyde tut onu.sen zaten ince noktaların artık farkındasın dilerim bundan sonra böyle sıkıntılar yaşamassın.geçmiş olsun diyelim.

canım sabırla her şey çözülürmüş diyorsun ama bana sanki çözülmeyen şeyler var gibi geliyor hala, mutlu musun şimdi? ilk önce bunu sorgulamalısın. hayatını böyle anlamaya çalışarak geçirebilecek misin? tamam, tahat bırakmak önemli ama bir sorun varsa bunu beraber çözmek de büyük bir meziyet. bu sevgilinde var mı sence? yanlış anlama canım, sadece hepimiz gördük ne kadar mutsuz olduğunu, daha fazla üzülme diye söylüyorum, tabi en doğrusunu yine sen bilirsin.

canım zamanla bekleyip öğreneceğim..bunun bu belirsizliğin kaynaklarının biride aramızda olan mesafeler..eminim hepsi zamanla çözülecektir..inşallah..hiçbirinizi yanlış anlamam merak etmeyin benim görmediğim noktaları sizler görebilirsiniz çünkü...ama hiçbirşey eski ben gibi olmayacak artık mantığımı daha çok devreye koyacağım

sadece sana diyeceğim tek şey kk üyeleri olarak yanındayız,yanlız değilsin yeterki başını kaldır, seni üzmesine izin verme,senin hayatını başkası tarafından zehirlenmesine izin verme

destina teşekkür ederim cnm..ama hala bir haber yok en sonki mesaj küs değiliz di..
anlayamıyorum telsimde kapalı...küs değilsek neler oluyor..ayrıldık mı ayrıldıysak nie mesaj attı soruma...ayrılmadıysak neden aramıyor..offff

Back
X