Yaşlanan eşini terkedip genç kadına kaçan koca sendromu

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
4 aile dostumuz, 2 akrabamız, ve kimisi liseden kimisi üniden kimiside özel ders, tam 5 tane hocam,
geçenlerde o kanser olan karısını terkedip genç popçuyla evlenen o ünlü adam vs vs
sayılarının bu kadar yüksek olması beni kara kara düşündürüyor.
1.bense toplumda ne kadar sık olduklarını merak ediyorum.
2.şans eseri benim çevremde mi bu kadar çoklar, yoksa sadece büyük şehirlerde mi oluyor bunlar, merak ediyorum.
3.merak ettiğim bir başka konu da bunlar eşleriyle anlaşamayan bahaneye bakan adamlar mı, yoksa anlaşabildiği halde evliliğini genç bir kadına satan adamlar mı

bilginiz-fikriniz nedir?

Çarpık ilişkiler var kadını kaçırmış kızının yaşı olmuş 17 dost tutan annemin komşusu var bu olay şehirde oluyor dostuda yakın akrabası ki hanımı gayet güzel iş insanın ahlakı ile alakalı sanırım

benim çevremde şükür ki böylesi yok.yakın çevreden olması insanı daha çok üzer herhalde.
tamamen bencillik diye düşünüyorum.son zamanlarda o malum magazin kişileri yüzünden ben de düşünür oldum bu konuyu.sanırım erkekler kadınları sadece et parçası olarak görüyorlar.20-25 sene beraber yaşıyorsun,herşeyi beraber tadıp herşeyin üstesinden birlikte geliyorsun çocuğunun annesi oluyor ama taze et kokusunun karşısında hiç birinin önemi kalmıyor.çok acı ve adaletsizlik...

bende yakın çevremde bu duruma denk gelmedim ama oluyor maalesef.:23:bence tamamen erkeğin karakteri ahlakı ve vicdanı ile ilgili bir durum:31:ister eşini sevsin ister sevmesin ister anlaşsın ister anlaşmasın bir erkek 20-30 yıl evlilikten sonra karısını daha genç bir kadın için bırakıyorsa bence kişiliksiz ve vicdansızdır.bunun başka açıklaması yok:19:

karaktersiz moruklarda daha çok gördüm bunu. böyle morukların olaylarını görüp duymuşluğum var ve hepsi karaktersiz kişilerdi. ancak çoğu erkek zayıf karakterli ve iradesiz zaten. o yüzden çoğu bunu yapar. böyle bir duruma kadının hazırlıklı olması lazım. yas tutmak fayda getirmez:68:
ve hiç beklemediğin insanlar da yapabilir bunu köydede oluyor şehirdede. midesiz kızlar ve zayıf moruklar bolca var toplumda.

Son düzenleme:
Back
X