Yaşlandım galiba benn :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz niye yasinizi sakliyosunuz ki?
bayanlarda bu yas takintisi hakiketen cok fazla. yasini soylesen ne olur soylemesen ne olur
ayrica niye atanmadin bugune kadar diyen insanda da 5 kurusluk akil yok derim
turkiyede yasamiyo mu bu adam?
mezun olunca kut diye atiyolar mi hemen?
senelerdir atama bekleyen arkadaslarim var
siz kendiniz gibi olun yasinizi saklamaniza da gerek yok.

orta yaslarda olsanız yasınızı saklama nedenınızı bır nebze anlarım da,daha 30 bıle olmadan 20 lı yaslar denecek yastayken yası saklamak gercekten sacmalık olmus .bulundugunz ortamdakı kısılerle aynı yas ortalamasında olmak zorunda degılsınız..
arkadaslarının aralarındakı muhabbetlernde bır kotuluk yok ,aksıne arkadaslar arasın da olur boyle sakalasmalar.sız cok fazla hassassınız sadece.
saklamanız gercekten ıyı olmamıs .sonucta ogretmensınız ve ıllakı bır evrakda yasınız fılan gecıcektır .yasınız ortaya cıktıgında ıste o zaman arkadaslarının dalga konusu olabılırsınız.

ben anneanne oldum yaşlanmadım, siz daha anne olmadan nasıl yaşlandınız....hele hele daha 20 li yaş dilimindeyken...:34: çalışma hayatımdaki tecrüberelerime dayanarak size nacizane tavsiyem, herkesin lafına kulak asmayın, insanları çokta ciddiye almayın...yoksa yıllar çok yıpratır sizi....:45:

bende 83 doğumluyum canım senin gibi daha yeni başlamayı çok isterdim iş hayatına ama ben herşeye o kadar erken başladım ki fazla hızlı gittim galiba şu kadarcık senenin içinde evlendim boşandım bir çok yerde çalıştım ve yoruldum özelliklede yaşadıklarım yordu beni ama beni görsen 83 doğumlu olduğuma kimse inanmıyor 18 yaşındayım desem herkes inanır :82: sende yaşını sorun yapma canım ya boşver yaşlandıysak yaşlandık onlarında o muhabbetlerini çocukluklarına ver :)

83lüsünüz ve yaşlı mıyım diyorsunuz???? ne yaşlısı yahu siz çok gençsiniz daha. diğerlerinin sözlerini ciddiye almayın onlar hala 10 yaşındaki çocuk gibi yaş muhabbeti yapıp duruyorlarsa onların sorunu. aranızda yaş farkı yok ki. 10 yaş olsa hadi derim neyse ama birkaç yaş yani...

Siz yaşlı değilsiniz onlar çocuk,saçma sapan yaş muhabbeti yaptıklarına göre:))şaka bi yana belki de 84 lü öğretmenle samimi oldukları için sadece ona takılıyorlardır da siz üzerinize alınıyorsunuzdur?Az çok biliyorum o muhabbetleri,genelde yeni mezunlar çok olduğu için üniversite ortamında gibi davranılıyor ilk yıllarda.Ama çok bunalırsanız 'sıkılmadınız mı bu muhabbetten' diye sorabilirsiniz,belki sürekli aynı şeyleri tekrar ettiklerini fark ederler o zaman.

canm ilahiii sende 83 doğumluyum derken sanki 83 yaşındayım der gbiisin hepsinin senden küçük olması sana böle düşündüüo olabilr fakat hayat herkese eşit şanslar sunmuyor malsef bende senn gibiyim yeni atandım bu yıl bende 86 doğumluyum.toplam 4 sene kaybım aralarda lisede hazırlık okumam vs. de derken toplam 4 yıl gerideyim.
okulumda bir bayan hoca var 85 li ve 5 yıllık öğretmen...
bense 86 lıyım ve daha ilk yılım..napıyım atandımya onada şükür...

Arkadaşlar yeni bir okula atandım.Öğretmenim.Öğretmenlikte ilk yılım.83 doğumluyum.Nişanlıyım.Atanmak için epey zamandır bekliyorum.Şanssızlıklar falan filan derken atanmam biraz zaman aldı.Atandığım yer doğunun bir ilçesi.Atandığım okulda geçen yıldan kalan bir kaç tane öğretmen var.Gerisi 10 kadar öğretmen onların da ilk yılları ve 86-87-88 doğumlular.Geçen yıldan kalan öğretmenler 85 86 doğumlu daha küçükleri de varmı bilmiyorum ama en büyük tek bir erkek hocamız 84 doğumlu.O da zaten yeni dğeil önce atanmış.Buraya kadar birşey yok.Ama sürekli yaş muhabbeti geçmeye başladı 84 doğumlu erkek hocayla birbirlerini tanıdıklalrı için sürekli şakalaşıp duruyorlar ve yaşlı olduğunu bunak olduğunu vs. söylüyorlar birbirleriyle şakalaşıp duruyorlar ben yaşımı söylemedim hatta 84lü olduğumu söylüyorum yaşımı göstermiyorum da hangimiz daha büyük desem kesinlikle 86-87 doğumlu olduklarını söyleyen arkadaşların daha büyük olduğunu söylersiniz. Benden daha büyük duruyorlar.Artık bu muhabbetten sıkılmaya başladım.Hergün aynı şakalar aynı muhabbet acaba benim doğum tarihimi öğrenmiş olma gibi bir durumları var mı.Gerçekten kötü bir durum. 83 doğumlu olmak yaşlanmış iş işten geçmiş anlamına gelmiyor sonuçta ben de yaza evleneceğim Allah kısmet ederse ama bu sene ilk yılım olması dolayısıyla aa niye bu kadar zaman atanamadın,kaç sene bekledin,benim ablam abim seninle yaşıt benden şu kadar büyüksün,aa hiç göstermiyorsun.vs.. böyle devam eden tepkilerle karşılaşmak istemiyorum.İşime bakmak istiyorum.Bu cıvık cıvık muhabbetlerden sıkıldım.Bir de kendimi gerçekten kötü hissetmeye başladım.Çok geç kalmışım gibi herşey için.Böyle durumlar yaşayan var mı benim gibi
Canım benim,ben de 82 doğumluyum ve iş yerinde olsun hangi ortama girersem gireyim yaşımı öğrenmeden herkesin benle ilgili zannı 22-23 yaşında olduğum..ve sen de yaşından küçük gösterdiğini söylüyorsun,asıl önemli olan ve mutluluk hissettiren de bu.İnan iş yerinde benden küçükler yaşımı öğrendikten sonra benden çok onların morali bozuluyor,sanırım kıyaslama yapıyolar :) bence sana o şekilde olumsuz cümle kuranların kıskanmaları yada negatif tavırlarından kaynaklanıyor.önemli olan dış görünüşün,yaşa takılma canım..Asıl önemli olan bu :71:

ben 82 doğumluyum ama flinta gibiyim maşallahhhh :33:

zaten ülkemizde her öğretmen mezun olur olmaz atanıyor ya....atanmak zor biz erken atandık diye hava yapıyorlar gibime geldi...gözüne gözüne sokuyorlaR bu durumu ama üzülecek bir şey yok.onlarda süper zeka değiller sonuçta.senin gibi o yaşta bile atanmayı isteyen o kadar çok kişi var ki sırada onları düşün.

ben önceden kendimden küçüklerle asla arkadaşlık yapmazken,artık sürekli yeni tanışıp arkadaş olduklarım benden epey bir küçük oluyor....bedenen yapılabilcek pek de bişiy yok,eğer kendine özen gösteriyorsan sorun yok..ama önemli ruhen çöküntü içinde olmamak...18 lik kızlara taş çıkaracak kadar enerjiğim hala:37:...yaşımsa 29 oldu...karşınızdaki insan değer verdiğiniz ölçüde düşüncelerini önemsersiniz bence....önemli olan zamanın akıp gitmesi mii sizin onu nasıl yaşadığınız mıı?? ne güzel hayırlı olsun,atanmışsın en sonunda..tadını çıkarmayı denesene birde...bırak ardında herşeyi,evleniyormuşsunda..ona buna takıcağına en güzel hayallerini kur seni dajha mutlu edicektir...:16:

ben önceden kendimden küçüklerle asla arkadaşlık yapmazken,artık sürekli yeni tanışıp arkadaş olduklarım benden epey bir küçük oluyor....bedenen yapılabilcek pek de bişiy yok,eğer kendine özen gösteriyorsan sorun yok..ama önemli ruhen çöküntü içinde olmamak...18 lik kızlara taş çıkaracak kadar enerjiğim hala:37:...yaşımsa 29 oldu...karşınızdaki insan değer verdiğiniz ölçüde düşüncelerini önemsersiniz bence....önemli olan zamanın akıp gitmesi mii sizin onu nasıl yaşadığınız mıı?? ne güzel hayırlı olsun,atanmışsın en sonunda..tadını çıkarmayı denesene birde...bırak ardında herşeyi,evleniyormuşsunda..ona buna takıcağına en güzel hayallerini kur seni dajha mutlu edicektir...:16:

Kendinize dert mi ariyorsunuz Allah askina?
Ben 79 dogumluyum ve bakarim...
Hala istedigim gibi bir is bulamadim ama umidimi kestigim falan yok hayattan...
Su yasta evlenilir, bu yasta kariyer sahibi olunur diye bir kaide mi var benim bilmedigim?
Onlar sizin yasinizi bilseler ne olacak...
Nisanli isi gucu olan bir insansiniz...
Insanlarin patavatsizliklarina bu kadar kafa yorarsaniz daha çok uzulursunuz...
Sahip olduklarinizin tadini çikarin...

hocam kusura bakmayın ama bence siz şaşırmışsınız 35 yaşındaki biri bile yaşlı sayılmazken siz kendinize yaşlandım diyorsunuz çok alıngan olmayın birde yaşınızı saklama geregi duymayın rahat olun kompleksli insan nedense benim gözümde itici olmuştur
çevremde 80-82-85 doğumlu çok insan var ve hiçbiride yaşını saklamıyor gayet rahatlar

ben de işyerimde en geç işe başlayan kişiyim (işyerlerimden birinde demeliyim) 83 lüyüm diğerleri 85 li filan 89 lu bile var hepsi üni mezunu hepsi evli-nişanlı. ben değilim. yaşımı öğrendiklerinde aaa hiç göstermiyorsun ama bu güzel bişey diyorlar. ben de onlara ben ablanız sayılırım diyorum. gül gibi geçinip gidiyoruz. :1:
benim de 23 yaşnıda devlet memuru kardeşim var çok takıntılı bu yaş ve evlenme meselelerine ama onu benim ablam sanıyor görenler o kadar efkarlı duruyor ki. e ne anladım ben bu böyle gençlikten?
bence sizin asıl sorununuz kendinizin bunu takıntı yapmanız yapmayın etmeyin, ne var yani 28 olmuşsak yarın bi gün Allah ömür verirse 40 da olacaz eee? ölelim mi yani.

ooooooo ne var yani bende geç atandım okulumda benden çok küçükler bile vardı bende 82 liyim 88 öğretmen arkadaşım bile vardı..ne olmuş ki ben kendimi hakikatende çok genç görüyorum öyleyimde..aaksini söyleyen olursa sadece gülüyorum...bu kadar takıntı yapmayın bence...her yaşın bir güzelliği var..bu yaştaaa yaşlandık diye düşünüp üzülmeye başlarsak 40-45 olduğumuzda ne yapacağız..:52::52:

Back
X