- 14 Ekim 2014
- 248
- 67
- 73
- Konu Sahibi kapattimgitti
-
Bence ani yaşa çok ileri zamanı düşünme derim suan memnunsan olay bitmiştir. ..Arkadaşlar çok saçma diyeceksiniz belki ama bi kaç gündür yaşlandıkça burnum nasıl olacak hep böyle kalkık mı duracak.burun 20lik çıtır,yüz 70lik nine mi olucaz.aramaızda uzun yıllardır estetik yaptırmış uzun seneli tecrübeliler var mı acaba? Uzun seneli olmasada ameliyat olmuş kişilerin fikirlerjni alabilir miyim.nolucak sonuçta burun ameliyat edilmeden önce yaşla orantili bi şekilde büyürdü?şimdi ucundaki kıkırdaklar büyüdükce tombul mu olacak allahim kafayı siyirmaya yakınim.çenede beraber uzar e peki burun?çene uzun burun yüzde kısa mi kaalacak oldugu yerde sayıp üstündeki deri sarkacak nolucak çene mi törpületip yüz mü gerdiricez şimdi
Bence ani yaşa çok ileri zamanı düşünme derim suan memnunsan olay bitmiştir. ..
Uff sacma olucak sorum ama ben bsy anlamadim yaslaninca cene uzuyormu ki ? Burun buyuyormu?Arkadaşlar çok saçma diyeceksiniz belki ama bi kaç gündür yaşlandıkça burnum nasıl olacak hep böyle kalkık mı duracak.burun 20lik çıtır,yüz 70lik nine mi olucaz.aramaızda uzun yıllardır estetik yaptırmış uzun seneli tecrübeliler var mı acaba? Uzun seneli olmasada ameliyat olmuş kişilerin fikirlerjni alabilir miyim.nolucak sonuçta burun ameliyat edilmeden önce yaşla orantili bi şekilde büyürdü?şimdi ucundaki kıkırdaklar büyüdükce tombul mu olacak allahim kafayı siyirmaya yakınim.çenede beraber uzar e peki burun?çene uzun burun yüzde kısa mi kaalacak oldugu yerde sayıp üstündeki deri sarkacak nolucak çene mi törpületip yüz mü gerdiricez şimdi
12 yıl önce yaptırdım merak etme burun da yüze uyum sağlıyor kimse estetik olduğunu anlamıyor bile sadece burnun güzelmiş diyorlar
Uff sacma olucak sorum ama ben bsy anlamadim yaslaninca cene uzuyormu ki ? Burun buyuyormu?
bence çok fazla düşünüp kafanda kuruyorsunpsikolojini anlamam mümkün değil o deneyimi yaşamadığım sürece ama yaşlanınca insanın takıcak bundan daha büyük dertleri oluyor gibi
Burun bir süre sonra vücuda uyum sağlıyor yaşlanıncada sorun olacağını sanmıyorum mesela türkan şoraya bakın burnu 20 lik çıtır gibi mi duruyor bence hayır yaşıyla gayette uyumlu burnu var :)
Eski aktris lerin nerdeyse hepsi estetikli, burunları kötü durmuyor bence..
bir satır cümlemden koca bir paragraf çıkartmışsınız. lafımı başka yere çekmeye gerek yok kötü bir yorum yaptığımı zannetmiyorum. burda kötü bir deneyim yaşadığınızı en başından beri söyleyen sizsiniz(o konuda da kararsız kalmışsınız şimdiye kadar yazdıklarınızı okuduğumdan) illa birini teselli etmeye çalışırken aynı şeyin sizin de başınıza gelmesi gerekmiyor. biz de diğer arkadaşların yorumlarını okuyup bilgi ediniyoruz heralde. asıl gülünç olan sizin bu kadar savunmaya geçmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?