yaşlanınca ameliyatlı burunlarımız nasıl olacak :(

kapattimgitti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
248
67
73
Bütün şikayetlerim geçti kimseyi yanlış yönlendirmemek için yazdıklarımı siliyorum. Herkese çok geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
Bikaç gündür bunu düşünüyorum.annemin burnuna bakıyorum e yaşla beraber o da yüzüyle uyumlu.e peki ben nolucam böyle yüz burundan bağımsız mı büyüceek.kafamda binbirtürlü soru.yaşlılıkla evresiyle burun ilgili

Bence ani yaşa çok ileri zamanı düşünme derim suan memnunsan olay bitmiştir. ..

Bence ani yaşa çok ileri zamanı düşünme derim suan memnunsan olay bitmiştir. ..

Anı kendim için olabildiğince yaşıyorum zaten ama fikir paylaşımı için cevap yazılsa diye düşündüğümden soruyorum.etrafımda uzun süreli ve yaşlı ameliyat olan kimse yok.bunu merak etmiştim ne olur azçok olanların fikirleri varsa sohbet olur

Burun bir süre sonra vücuda uyum sağlıyor yaşlanıncada sorun olacağını sanmıyorum mesela türkan şoraya bakın burnu 20 lik çıtır gibi mi duruyor bence hayır yaşıyla gayette uyumlu burnu var :)

bence çok fazla düşünüp kafanda kuruyorsun psikolojini anlamam mümkün değil o deneyimi yaşamadığım sürece ama yaşlanınca insanın takıcak bundan daha büyük dertleri oluyor gibi

Uff sacma olucak sorum ama ben bsy anlamadim yaslaninca cene uzuyormu ki ? Burun buyuyormu?

12 yıl önce yaptırdım merak etme burun da yüze uyum sağlıyor kimse estetik olduğunu anlamıyor bile sadece burnun güzelmiş diyorlar

Uff sacma olucak sorum ama ben bsy anlamadim yaslaninca cene uzuyormu ki ? Burun buyuyormu?

Canim yaşlanınca tabikide vücut değiştiği için yüzdeki kemiklerde değişime uğruyo.en güzel örneği dişler dökülür.çene kemiģinde kayıp kısmi kayıplar olur.biyolojik.kafatası kemikleri vs işte merak ettiğimi neren kullanici cevapladı.bunlarla beraber uyumlu bişekilde oluyomuş.merak ettiğim buydu.yüzden bağımsız duruyo mu diye sadece görsel bi merak

bence çok fazla düşünüp kafanda kuruyorsun psikolojini anlamam mümkün değil o deneyimi yaşamadığım sürece ama yaşlanınca insanın takıcak bundan daha büyük dertleri oluyor gibi

Kusura bakmayın ama nolur beni yanlış anlayın.psikolojini anlamam deyip birde üstüne bunları neden söylüyorsunuz? Kendinizi komik duruma düşürüyosunuz çünkü riniplasti ameliyatı yapan doktorlar özellikle "yaşlandıkça" ifadesini kurup yüzle uyum,ilerleyen yaşlarda yaşlılıkta sırıtmayan ibarelerini bizzat doltorların kendisi söyler.demekki bu durum doktorların bile kafasına takacağı bir durumdur! nedenini siz kendi ağzınızla söyleyip anlayamazken ne diye ameliyat olduğum bu zor süreçte merak ettiğim bi konu hakkında böyle bi yorum yapma ihtiyacı duyarsınızki . Gülünç. Kaldıki siz ameliyat olacaklar biz ameliyat olmuşlardan fikir almak için sorular soruyorsunuz güya.duymak istemediğiniz kötü olaylar size hikaye gibi gelir yaşamayın diye biz tarafından size anlatılır.neyi duymak isterseniz değil neyi de duymanız gerek bunlar içinde bu paylaşım sitesi var.ister duymak isteyin ister istemeyin ister gucünüze gitsin.sadece iyiliğini isteyip aynı sıkıntıları yaşamayın diye çabalamaktır bunun adı.rica ediyorum ahkam kesmeyin.

Burun bir süre sonra vücuda uyum sağlıyor yaşlanıncada sorun olacağını sanmıyorum mesela türkan şoraya bakın burnu 20 lik çıtır gibi mi duruyor bence hayır yaşıyla gayette uyumlu burnu var :)

Evet aynen araştırma yapmıştım türkan şoraya denk gelmiştim o sıra. yani şöyle düşünün herşey zamanla yaşlanıyor ama burun dipdiri kalıyor böyle bişey olamaz heralde diye düşünüyo insan merakım buydu ama yüz burna uyum sağlar bu durumda heralde :)sağolun

Eski aktris lerin nerdeyse hepsi estetikli, burunları kötü durmuyor bence..

Evet en doğal dediğimiz eski oyuncular bile estetikliymiş.çok şaşırmıştım herbiri mutlaka yüzde biyere estetik yaptırmış.onların şimdiki hallerini araştırıp bakınca cidden yüzle uyumlu beraber olduğunu görünce seviniyo insan haliyle

bir satır cümlemden koca bir paragraf çıkartmışsınız. lafımı başka yere çekmeye gerek yok kötü bir yorum yaptığımı zannetmiyorum. burda kötü bir deneyim yaşadığınızı en başından beri söyleyen sizsiniz(o konuda da kararsız kalmışsınız şimdiye kadar yazdıklarınızı okuduğumdan) illa birini teselli etmeye çalışırken aynı şeyin sizin de başınıza gelmesi gerekmiyor. biz de diğer arkadaşların yorumlarını okuyup bilgi ediniyoruz heralde. asıl gülünç olan sizin bu kadar savunmaya geçmeniz.

amacim ameliyat olmamış birisiyle tartışmaya girmek değil.ayrıca ben kötü bir ameliyat süreci geçirmedim.siz ameliyat olmayan birisi olduğunuz için bunu da anlAyamayacağınız için başka bi savunma anlayabilirsiniz diye özellikle söylüyorum ahkam kesmeyin.ameliyat sürecim başından sonuna harika geçti süreç hala iyi çevremdeki en iyi doktoru bulup ameliyatımı oldum.güzel bir burun insanı güzelleştirse bile kendinize yabancilaşmanız hissini bilemezseniz.sizin gibi olayı anlayamayan birisine dert anlatmaya çalışmak benim anca size iyi niyet göstergem olabilir.siz benim anlattıklarımdan ne anlıyorsanız işte tam olarak da aslında osunuz.sevgiyle kalın.

internete gelip hikayenizi paylaşıp sonra kendinizi tam ifade edemeyip insanlara yorum yapma diyemezsiniz burda hepimiz saygı çerçevesi içinde yorum yapma hakkına sahibiz istediğimi derim zaten uygun olmayan bir durumda yöneticiler devreye giriyor internete gelip gayet açık hiçbir kişiselliği olmayan yerde paylaşım yaparsanız her türlü yoruma hazırlayın kendinizi ben de çok güzel bi sekilde internet ortamında yalan söyleyebilirim ve bunu herkese inandırırım amacınız tartışmaya girmek değilse bir dahaki sefere kelimelerinizi özenle seçin lütfen

Yazdıklarınızdan sizi sinirlendirmeye çalışıyomuşum gibi bir hava uyandırmışsınız ya hani en çok işin bu kısmı vahim.bakın yeni üyesiniz henüz burada forumdan birçok arkadaşla konuştum paylaşımlarım Mesajlarımla kendimi çok iyi ifade ettiğimi biliyorum.yaşadıklarımı bilen biliyor çoģu kullanıcıya da resmimi atıp fikir almışlığım var.siz "iyilik" kelimesi dediğimiz kısmı özellikle anlamak istemiyorsunuz.işte bunu da ameliyat olmadığınız ve bu süreci yaşamadiginiz için kesinlikle anlayamayacaginizi biliyorum.amacimin sizi sinirlendirmek olmadiğini forumda konuştugum yazistigim herkes bilir.ben kendimi her yerde tam anlamiyla ifade ettim.sadece siz benim sürecimi profilimden bakıp bilgi sahibi olsaydiniz.bu konuşmalara hiç girmezdik.kendi adıma sürecimi takip etmediğiniz için sizden kalbinizi kırdiysam özür dilemek benim ancak insanlık görevimdir.sizin benimle ne için tartişmaya çaliştiginizi anlayamiyorum ki burada empati kuramadiginiz kişi benken?ve öyleki bitmiş olarak gördüğüm hayatımdan yeniden doğmuşgibi devam ederken.acım üzüntülerim çok büyük oldu. insan böyle zor süreci yaşayıp atlatıyorken rica ediyorum sürecin zorluğuyla daha fazla yipratmayin.sizden sadece okadar yasadigim üzüntümün ağırlığınca kalben rica ediyorum..ve gerçek anlamda kalbinizi kirdiysam üzüntü duyarım inanın beni tanısanız sizden nekadar samimi ve içten özürdilediğimi anlardınız.esenlikle kalın

kesinlikle sinirli değilim kişisel algılamayın sizi tanımıyorum zaten şahsınızla ilgili birşey söylemedim. ben de ameliyat olmak isteyenlerdenim ve size "çok fazla kafanızda kuruyorsunuz" derken akıl vermeye çalışmıyordum deneyimini yaşamadığım bir konuda zaten ne haddime ama siz ilk mesajınızda karşı tarafı tamamen yanlış anlayıp rencide etmeye çalıştınız ben sadece buna sinirlendim bunu bana özelden de yazabilirdiniz ve size ne demek istediğimi açıklardım. eğer gerçekten yanlış anlaşılma olduysa üzgünüm. akıl okuyamıyoruz. birbirimize gerçekten ne demek istediğimizi sorarsak bence çok daha iyi olur :) mutluluklar.

Kesinlikle katılıyorum akıl okuyamıyoruz.canı gönüldende beni anlamanızı aslında gerçekten istemem.bana başta sinirlenmeniz işte bu sebepten haklısınız çünkü ben sizin yerinizde olmayı sizinse asla benim yerimde olmamanızı istediğimden kaynaklı herşey buyüzden uyuşamadık diyelim.siz "bence çok fazla düşünüp kafanda kuruyorsun psikolojini anlamam mümkün değil o deneyimi yaşamadığım sürece" yazdığınızda iki zıtlığı bi arada bulundurduğu için bizim gibilere ahkam kesmeyin dedirtiyo uzaktan ama evet aynen sakın sizde kişisel anlamayın,diyorum ya okadar zor bi süreçki anlatılamaz aynı zamanda çevrenizlede baş etmeye çalışıyorsunuz.hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geliyo ve haliyle sürecii hem uzman yardımıyla hemde burda yaşayanlardan vs.cevap almak. size kuruntu gibi gelen şeyler bize cevap olarak göründüğünden.ben takıntıları öyle kafa kuruntuları olmayan birisiyim aksine öyle deforme bir burnum vardıki yüzümden bağımsız:) o haliyle bile barışıktım işte bakarsanız profilimden benimki çok farklı bi süreçti.doktorum bile bukadar bilinçli olmamı takdir etti ben sadece normal hayatima dönebilmek için ufak terapiler aldım.ve terapiler sonunda öğrendimki bu burun ameliyatı olanlar ya da vücudundaki herhangi biyerinden memnun olmayan kişilerin aslında psikiyatride teşhisi konulan ciddi birtakım takıntıları var.altında yatan nedeni buluyorlarmiş.ben hatta forumlarada yazdım özellikle estetik amaçlı yaptiracak kişilerin mutlaka en en önce psikolog gözetiminde ameliyat olabilirsin onayı alması lazım.yine uzun yazdım kusura bakmayın nolur süreci yaşayan biri olarak daha çok şeyde söylemek geçer içimden.iyi yönleride tabikide çok çok fazla oldu ameliyatın ama bu konuştuğumuza ithafen gelişti olaylar.cidden çok ama çok özür dilerim kırdıysam üzdüysem.ve naçizane ameliyat olmaya kararlıysanız ifadenizi çok değiştirmeyen bi tasarım yaptirin öndende görüntü isteyin ve mutlaka önceki hastalarını görün en ince ayrintisina kadar sorun tam fikir sahibi olun.doktorumla ilgili bi olay değil bu kesinlikle güvenceyle girdim halada aynen sadece tamamen benim sağligimla gelişen olaylar zinciri.okuduğunuz için sagolun bende yazarken sıktığımı farkettim.sizede mutluluklaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…