yaşlanınca yalnız kalmamak için evlenmeli miyiz?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
uygun biri olmuyorsa? içimiz ısınmıyorsa? çok seçme , çok seçici olma evlen birini bul diyenlerin dediğini mi yapmalıyız?
offf offf :((( kızlar siz ne dersiniz bu işe?

Ne alaka illa yaptığın evlilik ömür boyu sürecek diye bir kaide yok ki...
İnsan evlenmeye karar verdiği insanı sırf yalnız kalmıyım diye değil , ruhuna , kalbine , mantığına hitap ediyorsa yuva kurmayı ister.. Alın yazısıysa yaşlanınca yalnız kalmak insanın evlense de kalır sonuçta yine yalnız :34:

sırf yalnız kalmamak için sevmediğin biriyle olurmu bir ömür geçecek o kişiyle hem kendini hem karşındakini mutsuz etmiş olur insan.seveceksin ,sayacaksın,mutlu olup mutlu edeceksin karşılıklıdır bunlar tek taraflı oldumu işte ozaman huzursuzluklar başlar.evet yaşlılıkta birilerine ihtiyacımız var fakat mutlu,huzurlu bir yaşlıklık geçiremeyceksek istemediğimiz birinin yanında neyleyim hayat arkadaşını...

Ozaman yaşlanınca evlenirsin :ssz: hiç katılmıyorum sevmediğin biriyle evlenme düsüncesine evliliğinin ömür boyu sürüceğinin garantisi varmıki :34:

yaşlılığımızı görecek kadar uzun ve sağlıklı bir ömrümüz olur inşallah:) evlilik benim için hayattaki en değerli şeyi "yeryüzündeki kalan vaktimi" güvendiğim, sevdiğim ve sevildiğim bir insanla paylaşmak demek.. bunu bulana kadar da beklemeyi göze alıyorum. allah bana ve tüm dileyenlere de şu tatlı çitf gibi aynı yastıkta koca bir ömrü devirmeyi nasip etsin:16:

$mutluluk3.webp

İnsan yalnız doğar, yalnız ölür lafına inanırım ben...

Evli olsanız ne olacak; kimin garantisi var ki yaşamaya belki sizden önce ölecek eş

Belki ayrılık olacak

Çoluğu çocuğu olup, hastane köşelerinde, huzur evlerinde ölen insanlar gördüm ben, eş nedir ki

Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok maalesef o yüzden sadece bu sebeple evlenmek doğru değil. Bir zamanlar bunu bende çok düşündüm ama ite kaka evlilik olmuyor, evlilik çok sabır ve tahammül isteyen bir kurum. Leyla Mecnun aşkı olmasa da bir şeyler hissetmek gerek, içinin alması gerek yoksa olmuyor

Back
X