- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- 33
Mutluluğunuz daim olsun35 yaşımda evlendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluğunuz daim olsun35 yaşımda evlendim.
HaklısınızIncelleri, redpillcileri ve kadın düşmanlarını mı ciddiye alıyorsun?
Erkeklerin %70'i 40 yaşından sonra ereksiyon problemi yaşıyor. Çoğu g*tlü göbekli. Kıllı. Basit hijyen kurallarından habersiz.
O dediklerini diyen erkeklerin çoğu 35 yaşında güzel bir kadın görseler yanına yaklaşmaya cesaret edemezler bu arada.
Seni anlıyorum ama bu mentaliteden acilen çıkmalısın, daha bu yaşta böyle hissediyorsan işin zor.
Kesinlikle öyle. Hep kadınların üstüne gidiyorlarBu arada cidden oralarda takılınca insan kalitemiz hatta özellikle erkek kalitemizi fark ediyor insan. Doğum yapmış kadın kaportası hasar görmüş araba gibidir diyeni bile okumuştum. Aman Allahım...
O kadar gençsiniz ki geleceği düşünerek kaygılanmayın.Her yaşın insana kattığı çok kıymetli tecrübeler oluyor.Yaşlandıkça hayata daha farklı ve daha manalı bakıyorsunuz.Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Kalıpları bosverin siz kendinizi geliştirmeye bakın herşey çorap söküğü gibi geliyor zatenMutluluğunuz daim olsun
Cunku insanları umursamayı birakip kendin nasıl mutlu isen o sekilde davranmaya yasamaya basladiginda fark edilir oluyor herkesEee öyle oluyor ama gerçekten kadınlarda 40 a kadar güzelleşiliyor.20 yaşında yüzüme bakan yoktu valla.bir de hayata daha olumlu bakmaya başlıyorsun nedense.
Teşekkür ederimKalıpları bosverin siz kendinizi geliştirmeye bakın herşey çorap söküğü gibi geliyor zaten
Kalitesiz , basit insanlar her daim varlar. İlk başlarda ben de okudukça şok oluyordum bir insan bunları nasıl düşünür de yazar falan diye ama oluyor işte.Kesinlikle öyle. Hep kadınların üstüne gidiyorlar
O şeyleri yazan insanlar inanılmaz özgüvensiz, kadınlar tarafından reddedildiği ya da terk edildiği için bütün kadınlara düşman olmuş zavallı tipler. Bütün hayatları kadın düşmanlığı çevresinde dönüyor. İşleri güçleri yok başka sanki. Boş beyinliler. Ha bu demek değil ki düzgün erkekler yok. Var düzgün erkekler. Birileriyle tanıştığında çok dikkat etmeli ve red flag'leri görmeyi öğrenmelisin. Bu tiplerin bazıları kendini gizlemeyi de bilir, rol yapar. Gözün açık olsun, dikkat et.Haklısınız
Çok teşekkür ederim. Red flagleri fark etmek çok zor. Bazı erkekler dediğiniz gibi çok iyi rol yapıyor.O şeyleri yazan insanlar inanılmaz özgüvensiz, kadınlar tarafından reddedildiği ya da terk edildiği için bütün kadınlara düşman olmuş zavallı tipler. Bütün hayatları kadın düşmanlığı çevresinde dönüyor. İşleri güçleri yok başka sanki. Boş beyinliler. Ha bu demek değil ki düzgün erkekler yok. Var düzgün erkekler. Birileriyle tanıştığında çok dikkat etmeli ve red flag'leri görmeyi öğrenmelisin. Bu tiplerin bazıları kendini gizlemeyi de bilir, rol yapar. Gözün açık olsun, dikkat et.
En basitinden böyle tipler genelde cömert değildir mesela. Karşısına bir kadın çıktığında parasını yemesinden vs korktuğu için yedirmemeye çok dikkat eder, çok parası olsa bile. En ufak şeyi bölüşür vs.Çok teşekkür ederim. Red flagleri fark etmek çok zor. Bazı erkekler dediğiniz gibi çok iyi rol yapıyor.
İnternetteki o salak yazılara neden bakıyorsun ki:)
Hiç de öyle bir dünya yok, ben 31 olacağım, sana özelden fotoğrafımi atayım, 21 yaşındaki halimden bir gram bile değişmedim:) dün çekmişim gibi stori atsam cok az insan der bu eski resim mi diye.
Hiç de çevremde 30 oldum, öldüm bittim muhabbetine tanık olmadım. Tam tersi , ben kendimi 20lerimden daha çok seviyorum. Düşünce yapım epey bir değişti, bir sürü şey öğrendim, çok siskaydim fizigimi toparladım,squat yaptım popom güzelleşti, tabularla doluydum şimdi, para kazandım, bir sürü şehir ülke gördüm, eskiden az biraz kezbandim, şimdi kendime ve ilişkiye bakışım değişti daha mutluyum...
Ne bileyim, saysam tonla şey sayarım.
Önemli olan yaşlanmak değil, güzel yaşlanmak .
Zaman geçmesi değil,geçen zamani boşa geçirmemek, bence
Nebahat Çehre gibi bir gerçek var bir de.Ajda’nın son konserinden bir videosunu gördüm, ben kendisi estetiklerden konuşamıyor biliyordum ama bülbül gibi de şakıdı, şakalar yaptı ve en önemlisi parlıyordutamam belki uç örnek oldu ama yaşlanmam, yaş almak kötü değil. J Lo’ya bak, Halle Berry hadi çok gitme Pınar Altuğ maşallah taş gibi kadın.
Nebahat Çehre gibi bir gerçek var bir de.![]()