- 10 Nisan 2014
- 42.511
- 113.866
- 798
evde kalmış sözünü duyanlardanım.hayyy bu lafı icat edeninnn............Oo sen daha mesleğe başlayıp evlenmedin mi bitmişsin valla o zaman da kusurlu derler geçmiş olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde kalmış sözünü duyanlardanım.hayyy bu lafı icat edeninnn............Oo sen daha mesleğe başlayıp evlenmedin mi bitmişsin valla o zaman da kusurlu derler geçmiş olsun.
Gençligin verdigi cehalet gidiyor canım , kendinden daha emin özgüvenli ve ne istedigini bilen bi kadin olmaya basliyorsun 31 den sesleniyorum :)Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Seni gebertirimHerkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Onu yazan kendine dönüp baksın bir. Ne çirkin bir yaftalama. 30 yaşıma 2 ayım kaldı. İnsan kendisini 30 ve sonrasında buluyor bence. Ben henüz yeni yeni ben olduğumu anlıyorum. Bence bir insanın en güzel yaşları 20-50 yaşları arası. Bunu düşünmeyen bir insanla da asla konuşmayın dahi. 60’lı yaşlarda da sağlıklıysanız hayatın kaymağı. Her yaş ayrı güzel.Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Pazar değeri ne hanımefendi gayrimenkul müyüz biz? O entryi girenin beyninin 'pazar değeri' bitmiş bence. Oralarda o tarz başlıklara takılmayın çünkü birçok kişi için orası gün sonunda egolarını tatmin ettikleri başlıklar. Her yaşın tadı ayrı. Ruhen ve beden sağlıkla yaş almak önemli olan.Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Çift diploma ve sonuç kadına mal gözüyle bakan bir………doldurun orayı nasıl doldurursanızHerkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Citir erkek almadigimizi kim söyledi?Bir de kadınların yumurtaları bitiyor ama erkek hep çocuk sahibi olabilir muhabbetleri var. Sanki sperm kalitesi azalmıyor. Belli yaşın üzerinde babaların çocuklarında genetik hastalık riski çok daha fazla.
Erkeklerin çoğu kendine bakmıyor. Güneş kremi bile kullanmıyorlar, kadınlardan erken buruşuyorlar. Kel kalıyorlar. Sağlıklarına daha az dikkat ettikleri için kilo alıyorlar. Ayrıca erkekler kadınlardan ortalama 10 yıl daha az yaşıyor. Asıl bizim çıtır erkek almamız lazım, erkek büyük olunca eşinden 15-20 yıl erken ölüyor.
Valla eksisozluge vs kalirsak 30 ustu kadinlarin hepsi gaz odalarina gonderilip sonra firinlarda yakilmali cunku biz artik kurumus ve bir ise yaramayan pacavraya donmusuz. 32 de evlendim 38 de hamileyim:) sorsan daha kendimi max 25 hissediyorum ve oyle yasiyorum. Yaslanmak bence mentalite meselesi cunku yuzunuze bile yansiyor o enerji. Esim 43 yasinda ama max 35 gosteriyor. İs arkadaslarina vs ben sumugumu surmem o derece cokmus hepsiHerkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Pazar değeri nasıl bi tabirdir ya, iğrenç.Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım