Yaşlanmaktan Korkmak

Neysemki erkekleride ruh hastası yaptılar
Popişlerine dolgu yaptırıyolar artık 🤣
Saç ektirip saç boyuyorlar
Yani bu yaşlanma erkeklerdede var
Özellikle kel kalma ve saç beyazlaması
Yani sen yaşlanırken onlar aynı kalmıyor göbekleniyor kilo alıyorlar
Ve artık erkeklerinde libidoları düşmüş durumda 🤣
Yani erkeğeeeeem diye gezmeninde bi onuru kalmadı artık

Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptı
Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
sanırım ekşi sözlükte fazla tg

Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
bahsettiğiniz cümleler ekşi sözlük embesillerinin cümlesi. Acaba o 30 yaşından sonra pazarı düşmüş hatunlar o amipten bozmuş öglenaları ciddiye alıp 1 kahve içer mi? Kadın görünce hebe hebe diye dili tutulan mallar yorum yapmasın kadınlar hakkında allah aşkına yaaa. AYRICA 30 yaşını aşmış kadın aşağı yukarı ne istediğini bilir 20lerinin başındaki far görmüş tavşan kızları kandırdıkları gibi kandıramazlar. Zeka ister efor ister emek ister kendini gerçekleştirmiş bünye ister. Bu çapsızlarda o olmayınca kadınlara bok atmış . G*T laleleri.

Evet, isim vermek yasaktır diye düşündüm. Kendimi çok kötü hissettim o sitede

O sitedeki evden çıkmayan, kadınlarla daha konuşmayı beceremeyen ergen sürülerine göre kadınların boyu en az 170, yaşları 18-19, belleri ipince ama kalça ve göğüsleri dolgun, bi de huy olarak melek gibi ve karşısındaki erkeğin para veya tipini önemsemeyen biri olmalı… Yani düpedüz saçmalık

30 dan sonra kendimi buldum. Hala da taş gibiyim 🤣

Pazar derken :işsiz: :işsiz:

Sanki yaşlı erkeklerin hepsi bana Johnny Depp…🤦🏻‍♀️ O pazar değeri, kaporta hasarı diye yazanları görsek kaptan mağara adamından hallice sivilceli ergenlerdir hepsi. 22 yaş için çok yersiz kaygılar içindesin bence. Öpüyorum seni 😘

30 değilim ama az kaldı sayılır. Genelde benden hoşlananlar yürüyenler hep benden küçük oluyor. Kimse de yaşı büyük kart 30’a ne kalmış demiyor :D Bence nasıl hissettirirseniz öyle algılıyor karşı taraf. Mesela ben evde kaldım, yaşım geçiyo kafasında olsam muhtemelen iterdim insanları.
Bana da öyle valla. Yaa yaşıtım ya da 2,3 yaş küçükler.

30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diy
Bu nasıl uslup ya?
35 yasındayım hayatımın en guzel donemı.
Ne ıstedğimi biliyorm,ayaklarımın üzerinde duruyorum(en azından 30 yasında yaslı olacagımı dusunmuyırm gkgg)
30u gecınce zaten benı begensınler dıye ugrasmayı bırakıyorsun.

Bu nasıl uslup ya?
35 yasındayım hayatımın en guzel donemı.
Ne ıstedğimi biliyorm,ayaklarımın üzerinde duruyorum(en azından 30 yasında yaslı olacagımı dusunmuyırm gkgg)
30u gecınce zaten benı begensınler dıye ugrasmayı bırakıyorsun.
Ben de hazır 41 ken ölüp gideyim diye düşünüyorum :D :D Malum pazar değerim(!) toprağın altında :D :D Aaaa bi saniye dur yaa ben evliyim, hem de 34 yaşımdayken benden 4 yaş küçük bir Johnny Depp le evlenmiştim şimdi hatırladım. Bi de 39umda küçük Johnny yi de doğurmuştum.. En iyisi ölmeyeyim biraz daha takılayım :D

Ben de hazır 41 ken ölüp gideyim diye düşünüyorum :KK70: :KK70: Malum pazar değerim(!) toprağın altında :KK70: :KK70: Aaaa bi saniye dur yaa ben evliyim, hem de 34 yaşımdayken benden 4 yaş küçük bir Johnny Depp le evlenmiştim şimdi hatırladım. Bi de 39umda küçük Johnny yi de doğurmuştum.. En iyisi ölmeyeyim biraz daha takılayım :KK70:
Kafada kavak yelleri esiyor ıste 22 de:)Gececek ablası gklgklkgk

58 yaşında fitim torun sahibiyim üstelik,kendimi şaka olsa arada yaşlandım diyorum,gerçek değil tabi.
Ruhumuz genç olsun yeterki,yaşlar elbette büyüyecek bunun önüne geçmek mümkn değil.
Kaz ayaklarımla bile kendimi harika hissediyorum bu yaşta,giyiyiorum şortumu parmak arası terliğimi daha ne olsun.

58 yaşında fitim torun sahibiyim üstelik,kendimi şaka olsa arada yaşlandım diyorum,gerçek değil tabi.
Ruhumuz genç olsun yeterki,yaşlar elbette büyüyecek bunun önüne geçmek mümkn değil.
Kaz ayaklarımla bile kendimi harika hissediyorum bu yaşta,giyiyiorum şortumu parmak arası terliğimi daha ne olsun.
taşşşsınn taşşşşş :KK200::KK200::KK200:

Ahretlik gençler 50 yaş güzelliğini bilmiyorlar, biz kolkola bikinili poz verececeğiz de nazardan korkuyoruz mazallah 🤩

taşşşsınn taşşşşş :KK200::KK200::KK200:
Taşımmmm tabisii çok sağol canısı teşekkürler :KK200: :KK200:
Ahretlik gençler 50 yaş güzelliğini bilmiyorlar, biz kolkola bikinili poz verececeğiz de nazardan korkuyoruz mazallah 🤩
Aynen ahretlik bak kiloda verdim fit oldum iyicene,yeni bikinimde hazır o sahillerde fırtına estircez ahretliğimlen :KK200::KK200:

Taşımmmm tabisii çok sağol canısı teşekkürler :KK200: :KK200:

Aynen ahretlik bak kiloda verdim fit oldum iyicene,yeni bikinimde hazır o sahillerde fırtına estircez ahretliğimlen :KK200::KK200:
Maşallah 🧿ahretliğime, sağlık için kilolardan kurtulmak lazım, ayrıca her canlı yaşlanır yaşlılık korkusu topiklerinde hep yazıyorum, yaşlanmaktan korkmasın kimse, mühim olan sağlıklı yaşlanabilmek.

Nazar değmesin 🧿 50 yaşındayım, kilo sorunum yok, kolestrol, şeker, tansiyon vs sıkıntım yok, tüm değerlerime baktırdım maşallahım varmış ama tabii sağlıklı olmak küt diye gitmeyi engellemiyor ama yaşam kalitemizi arttırıyor.

Maşallah 🧿ahretliğime, sağlık için kilolardan kurtulmak lazım, ayrıca her canlı yaşlanır yaşlılık korkusu topiklerinde hep yazıyorum, yaşlanmaktan korkmasın kimse, mühim olan sağlıklı yaşlanabilmek.

Nazar değmesin 🧿 50 yaşındayım, kilo sorunum yok, kolestrol, şeker, tansiyon vs sıkıntım yok, tüm değerlerime baktırdım maşallahım varmış ama tabii sağlıklı olmak küt diye gitmeyi engellemiyor ama yaşam kalitemizi arttırıyor.
Çok sağol ahretliğim,14,5 kilo gitti 7 ayda,menopoz sonrası oluştu o kiloda,artık rahatsız etmeye başlamıştı yoksa vermem imkansızdı.
Elimden geldiği kadarıyla sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum işte,sen hep zayıftın ahretlik kilo sorunun yok maşallah sende :nazar::nazar:. İlaç içiyorum kolestrol için yoksa düşmüyor rapor çıkardı doktor bunun için.
Maşallah diyim sana ahretliğim :nazar: çok iyisin sen :KK60:

Kimse korkmamış ne yalan soyleyim korkuyorum bazen düşünüyorum muhtaç olmaktan el ayağa düşmekten korkuyorum
Şuan ıyiyiz yarını kimse bilmez ne olacağız zaman zaman kavak yelleri esse de bazen içime kara bulutlar çökmüyor değil

Kimse korkmamış ne yalan soyleyim korkuyorum bazen düşünüyorum muhtaç olmaktan el ayağa düşmekten korkuyorum
Şuan ıyiyiz yarını kimse bilmez ne olacağız zaman zaman kavak yelleri esse de bazen içime kara bulutlar çökmüyor değil
Parecim sağlıklı yaşlanalım bu yeter bize,elden ayaktan düşmeyelim yeter ki.
Hasta olmamak zaten mümkün değil ki,onuda en sağlıklı şekilde atlatmak önemli.
Hepimiz düşünüyoruz aslında ilerki yıllarda nasıl olacağız diye.

Back
X