- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
bi aliskanlilari da vardir muhakkak beslenme sekilleriYa bu işler sırf kendine iyi bakmakla olmuyor, biraz da genetik ikramiyesini kazanmış olmak lazım :)
Size yemin ederim 56 yaşında olup 35 gösteren birini tanıyorum. Tesadüf annesini de tanıdım, başta ablası sandım. Meğersem genetikmiş.
elbette haklisiniz.lakin ben yaslanmak istemiyorum.korkuyorum.bunun icin gerekeni de yaparim sanirimYaşlanmaktan niye korkuyorsunuz ki? Sağlıklı yaşandıktan sonra yüzünüzde kırışıklık olması, saçlarınızın beyazlaması dert olmamalı, 45 yaşına geldim, yüzümde mimik çizgileri, saçlarımda beyaz var ama ruhum en fazla 20, 33 yaşında bir kadın hayat enerjisiyle dolup taşmalı, bence sorun kırışıklıklar olması değil ruhunuzu yaşlanmış hissediyor olmanız gibi geliyor.
Ama işte çaresi yok, geçici, belki süreci geciktirici çözümler var hepsi o, doğa kanunudur yaşlanmak, dünyanın en güzel ve alımlı kadınları bile yaşlandı.elbette haklisiniz.lakin ben yaslanmak istemiyorum.korkuyorum.bunun icin gerekeni de yaparim sanirim
Bu fıstık gibi kadınlar bu hale geldiyse ben nasıl bişey olacam Allah bilirAma işte çaresi yok, geçici, belki süreci geciktirici çözümler var hepsi o, doğa kanunudur yaşlanmak, dünyanın en güzel ve alımlı kadınları bile yaşlandı.
Eki Görüntüle 1969198 Eki Görüntüle 1969197
Eki Görüntüle 1969199
Eki Görüntüle 1969200
Eki Görüntüle 1969201
:)))Bu fıstık gibi kadınlar bu hale geldiyse ben nasıl bişey olacam Allah bilir
Ben kendimle alay etmeyi severim abla:)):)))
Herkes kendine göre alımlıdır, genç kızken bir saçlarım vardı tarak girmez o kadar gürdü, o simsiyah dalgalı saçları bir savururdum peh peh peh, kara kaşlar kara gözler, bel deseniz 55 cm :)))
Aynı genç kız ruhumda ama alın arasında 2 derin çizgi, kaz ayakları, bir avuç kalmış ve beyazlaşmış saçlarlaama iyi ki ihtiyarım yahu, sağlıklı ihtiyarım en önemlisi de o zaten:))
Umarım sizlerde sağlıklı yaşlanırsınız, bastonlarımızı tokuştururuz
Ah annem alnımdaki o 2 çizgi akarsu yatağı gibi nerede o güzellik :))))Ben kendimle alay etmeyi severim abla:))
Eminim şimdide çok güzelsindir. Bende kendimi hala 19 falan sanıyorumbazende 50:) dediğin gibi sağlıklı yaşlanmak önemli
Haha ay alemsin ablaAh annem alnımdaki o 2 çizgi akarsu yatağı gibi nerede o güzellik :))))
Yaşlanmaktan niye korkuyorsunuz ki? Sağlıklı yaşandıktan sonra yüzünüzde kırışıklık olması, saçlarınızın beyazlaması dert olmamalı, 45 yaşına geldim, yüzümde mimik çizgileri, saçlarımda beyaz var ama ruhum en fazla 20, 33 yaşında bir kadın hayat enerjisiyle dolup taşmalı, bence sorun kırışıklıklar olması değil ruhunuzu yaşlanmış hissediyor olmanız gibi geliyor.
Yok estetikli değil cildi tutmuyomuş.. bi deda gerdirdim 1 ayda eski haline geldi demişti. O yüzden sadece bakım yapıyorum diye eklemişti..Ya Nebahat inanılmaz gözüküyor o konuda hemfikiriz :) Ama estetikli. Gene de doğal gözüküyor.
45 yaşında ihtiyarmı yok kabul etmiyorum ben 50 orta yaştayım,:)))
Herkes kendine göre alımlıdır, genç kızken bir saçlarım vardı tarak girmez o kadar gürdü, o simsiyah dalgalı saçları bir savururdum peh peh peh, kara kaşlar kara gözler, bel deseniz 55 cm :)))
Aynı genç kız ruhumda ama alın arasında 2 derin çizgi, kaz ayakları, bir avuç kalmış ve beyazlaşmış saçlarlaama iyi ki ihtiyarım yahu, sağlıklı ihtiyarım en önemlisi de o zaten:))
Umarım sizlerde sağlıklı yaşlanırsınız, bastonlarımızı tokuştururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?