yaşlanmaktan korkmak

Benim gorumce 20 yas genc görünüyor. Esim de yaşını gostermez. Anneleri de 20 yas genc gosterir. Boyle bi ornek var. Bir de zor zamanlar geçirip kendini salan canim annem var. Ben giyim tarziyla, kiloyla, sacla genc gozukulecegine cok inaniyorum. Ozellikle kilo.

bi aliskanlilari da vardir muhakkak beslenme sekilleri

elbette haklisiniz.lakin ben yaslanmak istemiyorum.korkuyorum.bunun icin gerekeni de yaparim sanirim

Üzgünüm bunu söylediğim için ama bunun bir çaresi yok. Yaşlanmayı durdurmak imkansız.

O saydığınız kişilerin mesleği modellik olduğu için kazandığı paraların çoğunu spor salonlarında, fitness salonlarında, diyetisyenlerde, fiyatları dudak uçuklatan kremlerde, yüz gerdirmelerde, botokslarda harcıyorlardır. Bir 10 sene sonra bu saydıklarımda kar etmiyor çoğu insana. İfadesiz suratla yaşamaktansa o çizgilerle güzel ifadelerle yaşamak en güzeli bence..

Allah yaşlanmanın da hayırlsını versin inşaAllah

O saydığınız isimlerin yaptırdığı işlemleri ve fiyatlarını bir bilseniz :) Hatta internette bir caps dolaşır, 'çirkin değilsiniz, sadece fakirsiniz' diye :) Hangi işlemi yaptırırsanız yaptırın fotolarda güzel çıksanız da sadece bakımlı yaşlı olursunuz, yaşına göre iyi görünüyor olursunuz, tıp henüz yaşlanmaya çare bulamadı. Bence hayatınızı dolu dolu yaşamaya odaklanın, kendinize 'ölmeden önce yapılacaklar listesi' yapın, günlerinizi daha farkında olarak yaşayın, fiziksel güzellik eğer yeterince paranız yoksa genetik olarak şanslı olmanıza bağlı.

Ha bu arada ben 29 benide 20 sanıyorlar ama gerçekten genetik durumla ilgili anne tarafına çekmişim:) şimdi bide bebekle dışarı çıkınca insanlar dönüp bakıyor

Kim ister ki yaşlanmak ama yapcak birşey yok ne yazık ki hepimizin başına gelecek bir gün...

Bu fıstık gibi kadınlar bu hale geldiyse ben nasıl bişey olacam Allah bilir
:)))
Herkes kendine göre alımlıdır, genç kızken bir saçlarım vardı tarak girmez o kadar gürdü, o simsiyah dalgalı saçları bir savururdum peh peh peh, kara kaşlar kara gözler, bel deseniz 55 cm :)))
Aynı genç kız ruhumda ama alın arasında 2 derin çizgi, kaz ayakları, bir avuç kalmış ve beyazlaşmış saçlarla ama iyi ki ihtiyarım yahu, sağlıklı ihtiyarım en önemlisi de o zaten:))

Umarım sizlerde sağlıklı yaşlanırsınız, bastonlarımızı tokuştururuz

Yaşlanmanın nesi kötü.altı üstü yaş işte.zamana hapsolmayı istemek neden. Ölmek te istemeyiz ama ölüyoruz.sürekli genç kalmak gerçekçi bir beklenti değil ki.yaş almak ta hayatını yaşamaya engel değil. İleri yaşları kasdetmiyorum ama 40 lı 50 li yaşlarda da üretken olursun gezersin.yüz güzelliği dersen ona yapacak bir şey yok. En fazla spor yapıp fit olursun.

Ben kendimle alay etmeyi severim abla:))
Eminim şimdide çok güzelsindir. Bende kendimi hala 19 falan sanıyorum bazende 50:) dediğin gibi sağlıklı yaşlanmak önemli

dogal surec bu aslında kım korkmazki ama durdurulamaz ne yazık ki cagla sıkel botoks yaptırıyomus sadece spor cılt bakımı guzel beslenme artı genetık faktorler etkılıyor genc olmayı bana göre.

Bunun kadar güzel bir yanıt olabilir mi Ruhunu hiç bir şekilde öldürme arkadaşım

Ya Nebahat inanılmaz gözüküyor o konuda hemfikiriz :) Ama estetikli. Gene de doğal gözüküyor.
Yok estetikli değil cildi tutmuyomuş.. bi deda gerdirdim 1 ayda eski haline geldi demişti. O yüzden sadece bakım yapıyorum diye eklemişti..

Bende 32 yaşındayım ama makyajsız 20lerimde sanıyolar abartıp lise talebesi olduğumu düşünenler de var.. oğlumun ablası sanıyolar falan.. 15 yaşımdan beri sabah akşam cildimi temizleyip nemlendiriyorum.. kiloma dikkat ediyorum.. ve yaz kız güneş kremsiz gezmiyorum.. makyajım da eyeliner ruj nadiren allık ve aydınlatıcı kullanıyorum.. cildi yormamak önemli..

Ben cocuk yastaykenden beri buyuk gosterdigim icin hep bir an once 30. Olmak istedim. Insanlarin kirdigi potlardan bikkinlik gelmisti. Simdi 30 um 30 gosteriyorum. Halimden memnunum. Genc gostermeme gerek yok yasimi hep 10 yas buyuk tahmin etmeseler yeterdi.

45 yaşında ihtiyarmı yok kabul etmiyorum ben 50 orta yaştayım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…