- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
33 yadimdayimyasınız kac?
ellerinden operim teyzemizinKorktuğun eninde sonunda başına gelecek biliyorsun değil mi?
Valla en radikal örnek annem var. 70'ini sürüyor gören 50-55 diyor. Maşallah diyelim. Öyle bakım yapan bir kadın değildir. Bi arko kremi var gençliğinden beri yüzüne sürdüğü, bir de aşırı makyaj yapan bir kadın olmamış hiç, onun etkisidir.
Allah sağlıklı ömür versin de kırışıklık sorun değil.
spor yapiyorsunuz sanirim baska neler yapiyorsunuzBen varim 35 im 25 saniyorlar, ama bizde genetik annem de 57 yasinda en fazla 40 gosteriyor, yuzunde bir cizgi yok, 60 kilo, genc kiz gibi fizigi var.
Ama ne fayda icim geciyor artik cabuk yoruluyorum, alemlere akamiyorum uzun sure yuksek sesli muzigi kafam kaldirmiyor. Biraz fazla yesem, sporu ihmal etsem gobegim cikiyor (zayifim) kaporta saglam olsa da ic aksam bozuluyor yani kacinilmaz :)
ben genc durdugunu dusunmuyorum onunNebahat Çehre mesela :)
Estetikli değil ondandır. Çevremde örnek annem ablam zannediyorlar beni de liseli öyle işteben genc durdugunu dusunmuyorum onun
spor yapiyorsunuz sanirim baska neler yapiyorsunuz
Nebahat mi estetikli değilEstetikli değil ondandır. Çevremde örnek annem ablam zannediyorlar beni de liseli öyle işte
Değil bence olsa gene de yaşlı gözükmezdi bilemiyorumNebahat mi estetikli değilyok buna inanamam :)
Ya Nebahat inanılmaz gözüküyor o konuda hemfikiriz :) Ama estetikli. Gene de doğal gözüküyor.Değil bence olsa gene de yaşlı gözükmezdi bilemiyorum
Zaten bence estetiğin doğal gözükeni makbul bu yüzden anlamamış olabilirimYa Nebahat inanılmaz gözüküyor o konuda hemfikiriz :) Ama estetikli. Gene de doğal gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?