- 4 Mayıs 2022
- 1.528
- 2.030
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Tabi ondan sonra küfür hakaret kavga dövüş eksik olmasın. Öyle tipler kendınden habersız bişeyler atılınca canavara dönüşüyorBir gün onlar gezmeye çıksın ,sen o zaman gir ,atilacaklari at,yikanacaklari yika..
Çaktırmadan yapmaktan bahsediyorum.. bütün boş kovaları atmak değilde bir kısmını azaltmak..Tabi ondan sonra küfür hakaret kavga dövüş eksik olmasın. Öyle tipler kendınden habersız bişeyler atılınca canavara dönüşüyor
Onlar böyle. Ne desek değişmiyorlar. Onlara göre eskinin yokluğu hala geçerli ama şu an dünya öyle değil. İleride biz de onlar gibi olacağız. Yaşadığımız/alıştığımızdan daha farklı bir dünya olacak hatta belki de 5-10 sene sonra. Zor bir durum ama bence anlamaya çalışın. Öyle mutlularsa öyle kalsınlar. Biz de o yaşlarda olacağız eninde sonunda.Derdim anneannem. O kadar dağınık ki anlatamam evine gidince bazen oturacak yer bulamıyoruz. Her yerde yoğurt kapları pet şişeler , attırmıyor da. Annem her geldiğimizde akşama kadar temizlik yapıyor ama ertesi gün yine aynı hale getiriyorlar evi. Dedem de çok dağınık. Yerde bişey olsa basıp geçiyor. Biz toplamazsak günlerce evini süpürmüyor. Bıktım bu durumdan. Bu yüzden annaneme hiç gelmek istemiyorum ama o zaman da darılıyorlar. neden bizde kalmıyorsun bizi sevmiyorsun diyorlar halbuki seviyorum ama hiç rahatım olmuyor temiz çarşaf bile olmuyor ki. Napacağım çaresizim ya.
Ama temizlik böyle bişeydeğil ya, yaşlı olup çok temiz nineler de varOnlar böyle. Ne desek değişmiyorlar. Onlara göre eskinin yokluğu hala geçerli ama şu an dünya öyle değil. İleride biz de onlar gibi olacağız. Yaşadığımız/alıştığımızdan daha farklı bir dünya olacak hatta belki de 5-10 sene sonra. Zor bir durum ama bence anlamaya çalışın. Öyle mutlularsa öyle kalsınlar. Biz de o yaşlarda olacağız eninde sonunda.
Bu da onların düzeni demek. Bu yaştan sonra kimse düzelemez ne yazık ki. Yerinizde olsam daha az giderim, neden gelmiyorsun dediklerinde de bu durumu söylerim ve gittiğimde de çok takmamaya çalışırım, temizliklerini yapmamDerdim anneannem. O kadar dağınık ki anlatamam evine gidince bazen oturacak yer bulamıyoruz. Her yerde yoğurt kapları pet şişeler , attırmıyor da. Annem her geldiğimizde akşama kadar temizlik yapıyor ama ertesi gün yine aynı hale getiriyorlar evi. Dedem de çok dağınık. Yerde bişey olsa basıp geçiyor. Biz toplamazsak günlerce evini süpürmüyor. Bıktım bu durumdan. Bu yüzden annaneme hiç gelmek istemiyorum ama o zaman da darılıyorlar. neden bizde kalmıyorsun bizi sevmiyorsun diyorlar halbuki seviyorum ama hiç rahatım olmuyor temiz çarşaf bile olmuyor ki. Napacağım çaresizim ya.
Ama misafir gelince Rezil oluyoruz mecbur topluyoruzBence ellemeyin hiç.
Anneniz de ellemesin.
Anneanne akıl sağlığı yerindeyse hayatından memnun demek ki. Herkesin kendi evi,düzeni. Hiç kimseyi ilgilendirmez.
Öyle bir laflar yiyorum ki böyle davranınca. Çıktığın kabı beğenmiyorsun falan diyorlar.Bu da onların düzeni demek. Bu yaştan sonra kimse düzelemez ne yazık ki. Yerinizde olsam daha az giderim, neden gelmiyorsun dediklerinde de bu durumu söylerim ve gittiğimde de çok takmamaya çalışırım, temizliklerini yapmam
Hiç takmayın, alınmayın, canınızı da sıkmayın. Yaşlı insanlar bunlar. Benim de biraz patavatsız ve kaba bir babaannem var, sorsanız beni çok sever ama önümden arkamdan etmediği lafı bırakmaz. Hiç alınmıyorum, takmıyorum, üzülmüyorum. Belli bir yaştan sonra yaşlılar çocuk gibi gözüküyor bana. Siz de öyle yapınÖyle bir laflar yiyorum ki böyle davranınca. Çıktığın kabı beğenmiyorsun falan diyorlar.
Of evlenmek istersem eşimi bu eve getirmem gerekecek çok utanacağımHiç takmayın, alınmayın, canınızı da sıkmayın. Yaşlı insanlar bunlar. Benim de biraz patavatsız ve kaba bir babaannem var, sorsanız beni çok sever ama önümden arkamdan etmediği lafı bırakmaz. Hiç alınmıyorum, takmıyorum, üzülmüyorum. Belli bir yaştan sonra yaşlılar çocuk gibi gözüküyor bana. Siz de öyle yapın
Birkaç saat önceden toplarsınız üzülmeyinOf evlenmek istersem eşimi bu eve getirmem gerekecek çok utanacağım
Bence rezillik bir şey yok ama siz bilirsiniz.Ama misafir gelince Rezil oluyoruz mecbur topluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?