- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annene cok uzuldum canim insallah bir an once iyilesir, cok gecmis olsunAnnem üzülmüş, kırılmış. Şu saatten sonra dünyanın en itici en terbiyesiz insanı olayım umurumda olur mu acaba...
Sen hep genç kalacaksın anlaşılan.
Konu sahibi belli ki sinirle açmış.
Üzerine gitmemek lazim.
Herkesin annesi kendine degerlidir.
Bence yaşlı insanlarla ugrasmaktansa bosvermek lazim. Ne desen anlamayacak.
Anneni teselli et güzel seyler söyle moralini yerine getir. Kadını görünce elbet bi laf sokarsin ama 80 küsür yaşında birine ne yapilabilir ki?
Annene cok uzuldum canim insallah bir an once iyilesir, cok gecmis olsun
sen de cok sinirlenmissin yasli kadin gercekten gereksiz konusmus,sakin ol ve annene o kadinla bir daha asla konusmamasini soyle bence, baska da birsey yapmana gerek yok, kendine baksin o patavatsiz
Ben de sahsen biri annemi uzse cok cok sinirlenirdim ama kendini kontrol etmelisin yoksa o patavatsizdan bir farkin kalmaz
Ya bizde deriz bazen çocuklara bakınca onlar büyüyor biz yaşlanıyoruz diye. Teyze de belki o niyetle söyledi ama annenizin zaten yıpranmış olan sinirleri iyice bozuldu.
Ah canim kiyamam yaa resmen ozellikle yapmis kocakari insan biraz olgun olur degil mi ama halden anlar yas ilerlemis ama beyin bezelye kadar olunca boyle oluyor iste,cok uzuldum annenize,biraz hava almaya falan cikarsaniz sevdigi bir yerlere gitseniz belki degisiklik olur canim yaBenim ne kadar yaşayacağım o teyzenin bencil biri olduğu gerçeğini değiştirecek mi?
O kadar uğraştım ki moralini düzeltmek için. Yaşlandım ben kızım diyor.
Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ve emin olun bana dese en ufak bir tepki bile vermezdim. Annemin psikolojisinin ne kadar bozuk olduğunu da biliyor bu arada. Sırf canını yakmak için söylemiş.
"Sen de bi olmedin be, yari yasindaki annemi de darliyomussun hatta. Daha ne kadar surecek bu moruk? Yani ne zaman olucen?" De. Yanagindan makas al.
"Sen de bi olmedin be, yari yasindaki annemi de darliyomussun hatta. Daha ne kadar surecek bu moruk? Yani ne zaman olucen?" De. Yanagindan makas al.
Ah canim kiyamam yaa resmen ozellikle yapmis kocakari insan biraz olgun olur degil mi ama halden anlar yas ilerlemis ama beyin bezelye kadar olunca boyle oluyor iste,cok uzuldum annenize,biraz hava almaya falan cikarsaniz sevdigi bir yerlere gitseniz belki degisiklik olur canim ya
uyuz deseydin yüzüne ama olmuyor işte seni beni gömer bu tipler.aman boş ver yaşlıya saygı de geç sinir bozucu bi kadınmış gerçekten
Ben anlamıyorum yaşlılık kompleksimi yaşıyor yoksa
Boş boş durdukları için fesatlık mı çıkarıyorlar
Konu sahibi biraz sakinleşin lütfen
Ninenin terbiyesizliğiymiş
Siz büyüklüğünüzü gösterin.
Isin psikolojik boyutu cok zor canim ya kendini boyle birakmamasi icin birseyler yapmak lazim iyi olacak iyilesecek elbet ama gecen zaman onu cok yipratir haklisin sen de ne yapacagini sasirmissindir,anne gibisi var mi yaaa cok uzuldum inan insallah once morali sonra sagligi bir an once duzelir cok gecmis olsunÇıksa ne olacak? Yürüyemiyor, tekerlekli sandalyeyle de dolaşmak istemiyor. Tamamen bacaklarını kullanamasa engelli olduğunu kabullenecek ve ona göre yaşayacak. Ama bacakları var ve üzerine basamıyor. Arada kalmak çok yordu onu.
Oha yalniz ne kariymis arkadasOğlunu gömdü, damadını gömdü, kocasını gömdü... İki gün üzülmedi kadın ya. Kendini ölümsüz sanıyor.
Tamamen boş kalmaktan. Hayatta hiç bir sıkıntısı yok. Böyle uğraşacak şeyler arıyor işte.
Tamamen boş kalmaktan. Hayatta hiç bir sıkıntısı yok. Böyle uğraşacak şeyler arıyor işte.