• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı Bunak! Dünyaya Kazık Çakmış!

Ne olursa olsun sizin üslubunuz çok çirkin ... kusura bakmayın ama sizin vicdansizca şu kurduğunuz cümle benim aklıma ilahi Adelet olabilirmi dedirtiyor o kadın 80 küsür yaşına kadar sağlıklı yaşamış ama annenizde bu yaşında yürüyemez duruma gelmiş ... Anneniz zamanında çokmu kalp kırdı ah aldı acaba ... Bakın siz nasıl kırılır sinirlenince beddua ediyorsunuz belki zamanında annenizde beddua aldı
Eminim bu yazdığım hoşunuza gitmeyecek ama sizde emin olun bir insanı kolayca ölüme vermeniz hiç hoşuma gitmedi ...

90 ına merdiven dayamış bir yaşlının sözlerini ciddiye almak ve kızmak yanlış aslında.
onlar aartık çocuk gibi oluyorlar. he he deyip geçmek gerek onlara

Offf sanki burda kimse sinirlenmiyor kimse kimsenin arkasindan konusmuyor da siz de bunu dert etmissiniz kusura bakmayin da birakin insafsizca da olsa icini doksun insanlar
Kadin da 87yasinda ise yasina hurmet bekliyorsa edebiyle konussun kimsenin sadece yasina saygi gosterilmezagzindan cikani bilsin herkes
Benim dünyamda yaslıya cocuga laf yok arkadasım söylemem söyletmem.psikolojiden insan yapısından haberiniz yok mu sizin .belli bir yasdan sonra yaslılar çocuk mantıgında idrak eder ve davranır.ne yaparsa yapsın da hos görülür.nasıl bu hale geldi insanlar ya.tutun dövün parcalayın ozaman yaslı kadını.haketmiş haddini bilmemiş bildirin[/QUOTE]
Ya iste orasi sizin dunyaniz
Bizim dunyamiz baska demek ki,biz de git kadinin sacini basini yol demiyoruz konu sahibini sakinlestirmeye calisiyoruz cunku soz konusu hasta annesi,psikolojiden haberimiz var gerizekali degiliz sukur ama bahsettiginiz yasli psikolojisi profiline pek uymuyor buradaki yasli kadin hatirlatirim
Ayrica dedigim gibi insanlar burda dertlerini anlatip rahatlamaya calisiyor siz de masallah ders vermeye calisiyorsunuz,dedigim gibi herkesin dunyasi kendine

Öyle kadınların saygının zerresinş hak ettiğini düşünmüyorum. Herkes konu sahibinin üslubuna takılmış ama kendinizi değil de annenizi üzünce biri iş çığrından çıkabiliyor. 80 küsur yaşındaki kadına saç baş dalma isteğim geldi resmen. Hadsiz.

Ne olursa olsun sizin üslubunuz çok çirkin ... kusura bakmayın ama sizin vicdansizca şu kurduğunuz cümle benim aklıma ilahi Adelet olabilirmi dedirtiyor o kadın 80 küsür yaşına kadar sağlıklı yaşamış ama annenizde bu yaşında yürüyemez duruma gelmiş ... Anneniz zamanında çokmu kalp kırdı ah aldı acaba ... Bakın siz nasıl kırılır sinirlenince beddua ediyorsunuz belki zamanında annenizde beddua aldı
Eminim bu yazdığım hoşunuza gitmeyecek ama sizde emin olun bir insanı kolayca ölüme vermeniz hiç hoşuma gitmedi ...
Her beddua alan hasta olmuyor yalniz
Hastaneler bu sekilde hasta olup olenlerle dolu,hepsi bedduadan degildir herhalde degil mi ama?

Benim dünyamda yaslıya cocuga laf yok arkadasım söylemem söyletmem.psikolojiden insan yapısından haberiniz yok mu sizin .belli bir yasdan sonra yaslılar çocuk mantıgında idrak eder ve davranır.ne yaparsa yapsın da hos görülür.nasıl bu hale geldi insanlar ya.tutun dövün parcalayın ozaman yaslı kadını.haketmiş haddini bilmemiş bildirin
Bizim dunyamiz baska demek ki,biz de git kadinin sacini basini yol demiyoruz konu sahibini sakinlestirmeye calisiyoruz cunku soz konusu hasta annesi,psikolojiden haberimiz var gerizekali degiliz sukur ama bahsettiginiz yasli psikolojisi profiline pek uymuyor buradaki yasli kadin hatirlatirim
Ayrica dedigim gibi insanlar burda dertlerini anlatip rahatlamaya calisiyor siz de masallah ders vermeye calisiyorsunuz,dedigim gibi herkesin dunyasi kendine[/QUOTE]
ders verecek olsam ders verici konusurdum.insanlıgımı kaybedip bir yaslıya saygısızca ithamlar etmediysem,keşke sizde benim dünyamda olabilseniz.siz 87 yasınıza geldiğinzde umarım saygı deger bir kafa yapısında olabilirsiniz.daha fazla polemiğe girmiycem sizinle.dünyalarımız farklı benimki daha masum demek beni anlayabileceğinizi sanmadıgım için size anlatmaya calısmıycam....buraya insanlar evet kafa dagıtmaya fikir almaya geliyor.ama yaslı bir insana bunak.dünyaya kazık caktı demeye degil.

Her beddua alan hasta olmuyor yalniz
Hastaneler bu sekilde hasta olup olenlerle dolu,hepsi bedduadan degildir herhalde degil mi ama?

Tabikide değildir ufacık çocuklar bile ne dertlerle uğraşıyor onlarda o yaşında neyin vebalini ödesin ... Ama bazen insanları tanıdıkça kalplerindeki kötülügü görünce ilahi adalet denilebiliyor

Ayrica dedigim gibi insanlar burda dertlerini anlatip rahatlamaya calisiyor siz de masallah ders vermeye calisiyorsunuz,dedigim gibi herkesin dunyasi kendine
ders verecek olsam ders verici konusurdum.insanlıgımı kaybedip bir yaslıya saygısızca ithamlar etmediysem,keşke sizde benim dünyamda olabilseniz.siz 87 yasınıza geldiğinzde umarım saygı deger bir kafa yapısında olabilirsiniz.daha fazla polemiğe girmiycem sizinle.dünyalarımız farklı benimki daha masum demek beni anlayabileceğinizi sanmadıgım için size anlatmaya calısmıycam....buraya insanlar evet kafa dagıtmaya fikir almaya geliyor.ama yaslı bir insana bunak.dünyaya kazık caktı demeye degil.[/QUOTE]
Siz masum dunyanizda mutlu olun,insallah annenize babaniza kimse hastaligindan acizliginden faydalanip da laf soylemez o masum dunyada,zira onlar en kiymet verdigimiz kisiler takdir edersiniz ki

Seni balkonda her gördüğümde ne kadar yaşlandığını görüp kendimin de yaşlı olduğunu anlıyorum moralim bozuluyor.
şimdi 90 nda bir kadın bunu anneme dese, yaşlılık işte derim ve gülerdim değil kızmak.

bence kaale alınması bile şu sözün bana garip geldi

Tabikide değildir ufacık çocuklar bile ne dertlerle uğraşıyor onlarda o yaşında neyin vebalini ödesin ... Ama bazen insanları tanıdıkça kalplerindeki kötülügü görünce ilahi adalet denilebiliyor
Yok ya,konu sahibinin kalbinde kotuluk oldugunu dusunmedim,densizin biri annesini cok uzmus savunmasizken haliyle insan sinirlenir,ben olsam daha da sinirlenirdim herhalde olaya oyle bakiyorum,hepsi bu

Seni balkonda her gördüğümde ne kadar yaşlandığını görüp kendimin de yaşlı olduğunu anlıyorum moralim bozuluyor.
şimdi 90 nda bir kadın bunu anneme dese, yaşlılık işte derim ve gülerdim değil kızmak.

bence kaale alınması bile şu sözün bana garip geldi
Oky ablamiz her zamanki gibi anlayisli ve sakin ;) ondan editor olan sensiniste ben degilim haha
Needek abla biz oyle olamiyoruz demek ki
Valla biri annemin moralini bozsa sacini basini yolarim herhalde :KK70:

Küçüklüğünü bildiklerimizi görünce de benzer sözler söyleriz.Vay be evlendi mi,küçücüktü ne ara büyüdü,amma yaşlanmışız gibi...Bu kadar alınıp üzülecek bir söz gibi gelmedi bana.

Öncelikle annemin hastalığından bahsedeyim. Kendisinde menisküs çıktı ve başarısız 3 adet ameliyat geçirdi. Tek bacağının üzerine de yüklendiği için diğer bacağı da menisküs oldu ve daha ilki tedavi olmamışken ikincisini ameliyat etmiyorlar. Bacaklarında çok fazla ağrı var ve ağrıdan dolayı yürüyüşü de bozulduğu için belindeki omurlarda da kayma olmuş. Yani kadıncağız tepeden tırnağa ağrı içinde. Bir kaç adımdan fazla yürüyemiyor. Neredeyse 15 senedir çekiyor bu sorunu. Şuan 54 yaşında ama çektiği sıkıntılardan ötürü biraz çökmüş durumda. Aslında yüzünde bir mm kırışıklık bile yok ama genel olarak belli oluyor. Bu yüzden de psikolojik olarak da çökmüş durumda.

Bizim bi komşu var, kendisi 87 yaşında. En ufak bir hastalığı yok her gün en az 1 - 2 km. yürüyordur. Maddi olarak bir sıkıntısı da yok. Buna rağmen sürekli yakınır, ağlar. Konu başka bile olsa kendine getirir herkes onu konuşsun, herkes ona vah vah desin. Kiracıları var, emeklisi var, hala milletten yardım kabul eder. Torunlarını bile bezdirmiş, yüzlerine "b.kum kadar sevmiyorum sizi" dediği torunlarından ilgi görmüyormuş, aman ne vefasızlarmış... İşine gelmeyene gün yüzü görmemiş beddualar sıralar...

Geçenlerde anneme demiş ki "Seni balkonda her gördüğümde ne kadar yaşlandığını görüp kendimin de yaşlı olduğunu anlıyorum moralim bozuluyor." :KK57:

Yani neredeyse kendinin yarı yaşında sağlam bir yeri olmayan birinin psikolojisi değil, sabahtan akşama kadar sağda solda totosunu gezdiren kendisi önemli. Annemin neden bu kadar çöktüğü değil, kendi yaşını farketmesi önemli.

Annem o kadar üzülmüş ki ağlamaklı anlattı. Tabii ben de bu kadına fena hırslandım. Yaşına başına bakmadan paralayasım var. İlk gördüğüm yerde laflarımla dövmekten beter de edebilirim düşünmem lazım. Aman yaşlı aklı gitmiş falan demeyin, inanın bana ondaki zeka hafıza hinlik cinlik kimsede yok. Kadın bildiğiniz entrikacı. Sadece işine gelmediğinde salağa yatıyor.

Şimdi ben napıyım bu kadına yaa. Bana yapsa inanın neyse der geçerim, anneme nasıl yapar bunu yaa...

başlığınız hiç hoş değil onu geçtim yaşlı adı üstünde insanlar yaşlanınca huyu suyu değişiyor çok yaşlı baktık biliyorum bu yüzden. annenize Allah sağlık versin ama size yakışmıyor bence bu sözler sakin olun ve gördüğünüz yerde tatlı dille uyarın boşverin kalp kırmayın o yapmiş ama siz yapmayın

benim annemde tam 54 yaşında ve şeker hastası, bir ara baya zayıflamıştı komşular yüzüne karşı nine gibi olmuşun kırışmışın falan demiş annem de gülerek anlatmıştı bana, yahu ne var o lafta, yaşlı bunak bilmem ne bu kadar önemsemeyin her haltı .

Konu basligini gorunce herhalde dedim miras bekleyen bir torun var
Cok agir bir baslik olmus sinirlenmis olabilirsiniz ama buyutulecek birsey yok
Ayrica bence ofkeniz sadece annenize soyledihgi sozden degil
O kadar dolmussunuz ki kadinin parasi,torunlariyla iliskisi,sokakta yurumesini bile anlatmissiniz

Herkes yasliyi savunmusta, anne bu ya, ustelik bir cok rahatsizlikla bogusan bir anne. Wolfrog'un sinirlenmesi cook normal. Annesi adina uzulmesinden , o kizginlikla kadina boyle patlamasindan daha dogal ne var. Yasli olmak kimseyi incitme hakki vermez.
WOLFROG WOLFROG Ayni dertlerden mustarip annemin cok iyi bir doktoru var. Farkli bir sehirde ilgilenir misin? Sana ismini ogrenebilirim.

kızgınsın ve sonuna dek haklısın biri anneme birşey dese bende aslan kesilirim kızarım ama başlık olmamış canım benim boşver böyle kötü sözler söyleme onun seviyesine düşme bile bırak muhatap dahi olma belliki lafını bilmez biri ;)

Yaşlılar genelde patavatsız, abuk subuk konuşuyorlar. Yaw he he diyip geçmek, çok takmamak lazım.
Evet, geneli düşünmeden konuşuyor. Haklı olmaya da bayılıyorlar, daha doğrusu kendilerini haklı sanıyorlar. Aynı şeyi genç biri yapmış olsa ben de uğraşırdım ama böylesiyle ben olsam uğraşmam.

Back
X