• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı Bunak! Dünyaya Kazık Çakmış!

87 yasında bir yaslı hakkında hem bir sürü laf söylüyorsun, yetmezmiş gibi birde burdan fikirmi istiyorsun.ayıp ya utan kendinden.ne demişse demis, ne durumdaysa ne durumda 87 yas ne demek farkındamısın sen.seni ve senin gibileri kınıyorum

Ben utanacak bir sey goremiyorum. Konumun da arkasindayim. Az bile soyledim. Beni kinaman bende bir sey degistiriyor mu bak bakalim.

Konu sahibinin ne kadar sinirli oldugunu gormuyor musunuz?annesi konusundaki hassasiyetini anlayamadiniz mi?biri sizin annenize laf soylesin anneniz bunalima girsin hosunuza gider mi?87yasindaki kadin utanmiyor da konu sahibi sinirlenmis icini dokmus o neden utansin hanimefendi?kinayacaginiza biraz dusunseniz keske

Kinamalari umurumda degil inanin. Yasinin arkasina saklanip onun bunun kalbini kirmak daha normal onlara gore.

Benimde babaannem uzun yaşadı.9 sene felç yattı.Bunun 7 senesini annem baktı.(Babamlar 7 kardeş) Altını temizledi,eliyle yedirdi.Babaannem ne mi yapardı ? Küfür ederdi.İftira atardı.Dişini temizler,suyla ağzını çalkalar,o suyu yattığı yerde halının ortasına püskürtürdü.Annem temizlemeye başladığında senin ağzına bilmem ne yapıyımdan girer başka yerlerinden çıkardı. Başkalarını görünce bana bakmıyolar diye ağlama başlardı.Yemin ederim annemin bir kere bile ağzını açıp kötü söz söylediğini hatırlamıyorum.Sizce uzaktan mı konuşmuş oluyorum ?

Size aferin bana degil. Olur mu? Siz annemin bedenine giripte ne acilar yasadigini biliyor musunuz? Yada yasadigi bunalimlari. Evet bana gore hala uzaktan konusuyorsunuz.

o bayan o yaşında gezip tozabildiğine göre yaşlı bunak değil, ama siz bu yaşınızda çok terbiyesizsiniz..!!!

Evet oyleyim. Sorun nedir?

O kadın hepinizi gömer helvanızı da karar . :))))

Ölmeye hiç niyeti yok gibi, o yüzden yaşıyla neyiyle dalga geçmeyin derim sonra zonk kalan taraf olmayın.

Yok ya ne haddime. O konuda hic konusmam yani.

Tek kelimeyle terbiyesizsiniz. Başlığınız içeriği okumaya bile gerek bırakmıyor.

Tamam terbiyesizim. Ama dusuncelerim hala ayni hala ayni terbiyesizlik...

Ne olursa olsun sizin üslubunuz çok çirkin ... kusura bakmayın ama sizin vicdansizca şu kurduğunuz cümle benim aklıma ilahi Adelet olabilirmi dedirtiyor o kadın 80 küsür yaşına kadar sağlıklı yaşamış ama annenizde bu yaşında yürüyemez duruma gelmiş ... Anneniz zamanında çokmu kalp kırdı ah aldı acaba ... Bakın siz nasıl kırılır sinirlenince beddua ediyorsunuz belki zamanında annenizde beddua aldı
Eminim bu yazdığım hoşunuza gitmeyecek ama sizde emin olun bir insanı kolayca ölüme vermeniz hiç hoşuma gitmedi ...

Derler ki firavun olene kadar basi bile agrimamis Allah sevdigi kulunu sinarmis. O yuzden bu teorinizi geciyorum.

benim annemde tam 54 yaşında ve şeker hastası, bir ara baya zayıflamıştı komşular yüzüne karşı nine gibi olmuşun kırışmışın falan demiş annem de gülerek anlatmıştı bana, yahu ne var o lafta, yaşlı bunak bilmem ne bu kadar önemsemeyin her haltı .

Herkesin psikolojisi farkli. Her "halti" ayni sanmayin.

Herkes yasliyi savunmusta, anne bu ya, ustelik bir cok rahatsizlikla bogusan bir anne. Wolfrog'un sinirlenmesi cook normal. Annesi adina uzulmesinden , o kizginlikla kadina boyle patlamasindan daha dogal ne var. Yasli olmak kimseyi incitme hakki vermez.
WOLFROG WOLFROG Ayni dertlerden mustarip annemin cok iyi bir doktoru var. Farkli bir sehirde ilgilenir misin? Sana ismini ogrenebilirim.

Olabilir tabii ki. Onumuzdeki hafta Marmara Univ. Tip fakultesine randevu aldim profesor doktora. Oradan da birsey cikmazsa van bile olsa gideriz neden olmasin.

Başlığın hoş değil. Kadının tavrı yanlış ama 87 yasindaki bir kadina dogruyu yanlisi anlatamazsin. Ne kadar dinç olsa da dediklerinin nereye gidecegini bilecek kadar dinc olamaz kafasinin ici. Bu yuzden cok aldiris etmeyin. Cok kafaniza takildiysa guzel bir uslupla teyzecim anneme boyle boyle deme uzuluyor bende uzulmesini istemiyorum diye kibar bir sekilde uyarabilirsin. Annene de kadinin kac yasinda oldugunu hatirlatip aldiris etmemesi konusunda telkinde bulunabilirsin. Hassasiyetini anliyorum ama tavrın, dusuduklerin ve basligin inan hos ve dogru degil. Sakinlesmelisin.. Annene saglik sihhat diliyorum, umarim iyilesir..

Açıkçası bana göre ihtiyar kadının dediği laf ağır bir laf değil. Hatta gülünesi bir laf, espri diye kullanılabilir bile.
Anneniz fazlasıyla alınmış. Bence kadına karşı dolacağınıza annenize bunun abartılacak bir laf olmadığını anlatsaydınız, daha çok faydanız olurdu.

Kadına ne diyeceğinize gelince... öncelikle, dediğim gibi, bana göre alınacak bir laf olmadığı için, hesap sorulası bir laf değil zaten. Bir şey yapmanıza gerek yok. He kadının karşısına çıksanız zaten siz de nasibinizi alırsınız kendisinden. Kendi öz çocuğuna beddua eden kadın, size kimbilir neler der. Buna bile kızışan siz, o kadından duyacaklarınızla daha beter olursunuz, ve sonunuz hiç iyi olmaz.
Velhasılı, abartmışsınız. Sanırım biraz da önyargı var, belki başkası söylese sorun etmezdiniz bile, ama bu kadın söyleyince fena olmuş.
Bu arada başlığınız ve bazı laflarınız hiç hos olmamış. Başlığa bakıp konuya girinve sandım ki biri annenize böyle demiş de ona sinirlenmişsiniz.

kadın doksan yaşına merdiven dayamış mantıklı konuşması beklenemezdi herhalde

gülüp geçilecek bir laf kaile bile almaya gerek yok

bu kadar kin nefret neden anlamış değilim

Back
X