- Konu Sahibi NMButterfly
Merhaba arkadaşlar 
Çok can sıkıcı bir olay yaşadım bugün için inanılmaz sıkılıyor.
Komşumuzun yaşlı kocasına işe sabit gittiğim saatlerde hep denk geliyordum.Yaşına hürmeten selam verirdim babamdan büyük adam 60 dan fazla vardır yaşı. Böyle bi bakışlarını falan seziyordum ama yok diyodum bu yaşta adam olurmu falan
Korktuğum başıma geldi bugün işe giderken yolda önümü kesti daha doğrusu bana doğru yürüdüğünü fark ettim hiç selam vermeyim dedim bişeylerle ilgileniyomuş gb kulaklığmı falan takıyorum kulağıma . Durdurdu falan "napıyosun iyimisin" falan fistan konuşuyo bende "hee iyi amca sen napıyon" falan diyorum noluyoz diyemeden adam tutup belimden çekmezmi yanağımdan öpmeye kalktı:S öğğğ kahretsin ya:S Ben böyle salak gibi oldum noluyon ya falan itekledim kolumu tuttu "çok güzelsin bize gelsene kırma beni gel bize" falan demeye başladı. Az ilerde başka komşularımızda var cesarete bak ya. Neyse kurtuldum kaçmaya çalıştım "bende geleyimmi seninle yürüyeyim dur geleyim bende" falan diyo amca giit şurdan dedim ama elim ayağım tir tir korkudan nası kaçtm bilmiyorum. oooff çok kötü hissediyorum ya elinde büyüdüğüm komşumuzun kocası tipe bak cesarete bak allah kahretmesin nası böle bi şeye cesaret ediyo. Kafamı sallayıp selam vermekten öteye gitmedi hiç muhabbetimiz akıl sağlığımı yerinde değil diye düşünüyorum. İnşallah kafayı falan yemiştir normal kafayla bunu yapmamış olsun. Kaçınca hemen nişanlımı aradım tir tir titreyip ağlıyorum falan oda diyor hemen polise git gideyimde nası gideyim inanamıyorum ya annemle konuşmayı planlıyorum. Akşamları iş servisinden kardeşimin karşılaması için haber falan verdim. Bütün erkeklerden iğreniyorum şuanda iş yerindeki bütün erkeklere terslendim.

Çok can sıkıcı bir olay yaşadım bugün için inanılmaz sıkılıyor.
Komşumuzun yaşlı kocasına işe sabit gittiğim saatlerde hep denk geliyordum.Yaşına hürmeten selam verirdim babamdan büyük adam 60 dan fazla vardır yaşı. Böyle bi bakışlarını falan seziyordum ama yok diyodum bu yaşta adam olurmu falan