yaşlı komşu amca:S

NMButterfly

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
175
8
16
35
İzmir
Merhaba arkadaşlar :(

Çok can sıkıcı bir olay yaşadım bugün için inanılmaz sıkılıyor.
Komşumuzun yaşlı kocasına işe sabit gittiğim saatlerde hep denk geliyordum.Yaşına hürmeten selam verirdim babamdan büyük adam 60 dan fazla vardır yaşı. Böyle bi bakışlarını falan seziyordum ama yok diyodum bu yaşta adam olurmu falan :( Korktuğum başıma geldi bugün işe giderken yolda önümü kesti daha doğrusu bana doğru yürüdüğünü fark ettim hiç selam vermeyim dedim bişeylerle ilgileniyomuş gb kulaklığmı falan takıyorum kulağıma . Durdurdu falan "napıyosun iyimisin" falan fistan konuşuyo bende "hee iyi amca sen napıyon" falan diyorum noluyoz diyemeden adam tutup belimden çekmezmi yanağımdan öpmeye kalktı:S öğğğ kahretsin ya:S Ben böyle salak gibi oldum noluyon ya falan itekledim kolumu tuttu "çok güzelsin bize gelsene kırma beni gel bize" falan demeye başladı. Az ilerde başka komşularımızda var cesarete bak ya. Neyse kurtuldum kaçmaya çalıştım "bende geleyimmi seninle yürüyeyim dur geleyim bende" falan diyo amca giit şurdan dedim ama elim ayağım tir tir korkudan nası kaçtm bilmiyorum. oooff çok kötü hissediyorum ya elinde büyüdüğüm komşumuzun kocası tipe bak cesarete bak allah kahretmesin nası böle bi şeye cesaret ediyo. Kafamı sallayıp selam vermekten öteye gitmedi hiç muhabbetimiz akıl sağlığımı yerinde değil diye düşünüyorum. İnşallah kafayı falan yemiştir normal kafayla bunu yapmamış olsun. Kaçınca hemen nişanlımı aradım tir tir titreyip ağlıyorum falan oda diyor hemen polise git gideyimde nası gideyim inanamıyorum ya annemle konuşmayı planlıyorum. Akşamları iş servisinden kardeşimin karşılaması için haber falan verdim. Bütün erkeklerden iğreniyorum şuanda iş yerindeki bütün erkeklere terslendim.

wallah suan ne dıyecegımı bılemedım.yolda yururken arabayı yaslı bır amca kullansa ve ne zaman kafamı kaldırıp baksam mutlaka bır opücük alıyorum.iğrenç.ama bu tanımadıgım ınsanlardan yanı yaslı amcalardan.ama bu adam tanıdık.bencede annenle konus.sakın konusmamazlık yapma.:20:

yuuuuhhhhhhh:53::53::53:

bütün mahalleye rezil et...özellikle karısı bilsin evindeki yaratığı....

mal herif:47:

Amca gider ayak hormonlari tavan yapmis sanirim tövbe estagfurullah ALLAH islah etsin,
ailenizle konusun amcanin esinede soyleyin durumu,
var böyle yasli sapiklar,yasina hurmet edeyim diyorsun ama tam sopaliklar... :37:

wallah suan ne dıyecegımı bılemedım.yolda yururken arabayı yaslı bır amca kullansa ve ne zaman kafamı kaldırıp baksam mutlaka bır opücük alıyorum.iğrenç.ama bu tanımadıgım ınsanlardan yanı yaslı amcalardan.ama bu adam tanıdık.bencede annenle konus.sakın konusmamazlık yapma.:20:

aynen öyle ...ne biçim laf atıyolar bide...

ama yuh ya ...küçüklüğünü bildiğin dibindeki komşu ya...

ay iştahım kapandı....(yemek yiyordum da :25:)

O değil bizim lşyerindeki Amcalar hep yaşlı,yaşına hürmeten ben de hal hatır soruyorum aman dikkat edeyim bari bende :) ne olur ne olmaz baksana aman...

Yuh diyorum başkada bişey diyemiyorum...bunlar insan diyil valla bak başka bir tür tövbe tövbe böyle şeyler duyunca kan beynime sıçrıyo yaşından başından da utanmıyorlar ya...Allahım korumuş umarım bi daha yaşamazsın of valla çok sinir bozucu yaa

Pislik. Yasindan basindan utansana be adam.
InsaAllah dedigin gibi akli dengesi yerinde olmadigi icin yapmistir.
Ama bunu ancak ya sikayet edersen yada esine anlatirsan ögrenebilirsin.
Hic bir sey yapmazsan bunu ögrenemezsin.

ailenle konuş ve bence polise bildir ihtiyar korkar ayağını denk alır umarım allah ıslah etsin böylelerini zaman çok kötü
akli dengesi bozuk insanı öyle tek başına dışarı bırakırlar mı ya sanmıyorum adam niyeti bozmuş...

Son düzenleme:
Amcaya sor bakalim bi tarafina pamuk tikama yasi gelmis ne marka istermis. Boylelerini anca tenesir paklar. Yasindan da utanmiyor.

yuh diyorum yaaa
bence annene anlat ve polise gidin polisler en azından gözünü korkuturlar rezil olur aşağılık şey
bunlara insan bile demek gelmiyor içimden

Onun kafa gidiktir yaa... :35: kesin öyledir yani, normal bi dedenin yapacağı şey diil çünkü, uçmuş adam baksana :37:

böylelerinin gözünü korkutmalısın. bir an önce annene durumu izah et ve polise gidin. polis en azından gözünü korkutur ve elaleme rezil olur

kıyamet gününde Allahın muhattap almayacağı gruptan biridir zinakar ihtiyarlar.. bu kadar iğrenç bişey yani..

pislik! şuraya neler yazmak istiyorum da şu an yazamıyorum.

Ohaaaaaaaaaaaa:53::53::53:
Sadece bunu yazabildim.:53:

çüş yani.
İgrenc herif.valla bu konu burda kalmasin.

Yasli falan deme.hemen ailene söyle...

Bu yaşli amcalar genclerden fena...

Valla bende goruyorum yolda otobuste falan.
Direk kizlarin popolarina goguslerine falan bakiyorlar.

Pipileri kopasicilar.:47:

Hey masallah, gider ayak ne kaptiysam kar diyor herhalde...
Iste o an yiksaydiniz ortaligi tadindan yenmezdi...
Annenizle konusun, dediginiz gibi kardesiniz falan karsilasin...
Aslinda apartmanda kucuk kiz cocugu, genc kiz falan varsa, anneniz biraz komsularina citlatsa iyi olur...
Ne olursa olsun, ister dedikodu gibi gozuksun, ister olay dallanmis, budaklanmis gibi, onlari riske atmamak lazim...
Gecmis olsun bu arada...
Her kadin hangi yasta olursa olsun bu sapiklarla karsilasiyor...

Back
X