yaşlı komşu amca:S

Kesin bu adamın karısı kuaföre gitmez ,bıyık aldırmaz,saç boyatmaz,yeni kıyafetler almaz
her gün spor yapmaz,orasını burasını sıkı örter e adamda caddede genç kadın görünce ağzının suyu akar ve taciz eder yuh olsun sana ve yaşına
Bu gerçek düşünceniz mi?Asıl suçlu karısı mı sizce?Karısı böyle olan herkes tacizci olsun nasıl olsa hakkı var değil mi?

Azgin teke pipisi buzulesicee zaten amca dedelerden korkucaksin bu zamanda
Seneler once otobüste titrek amcanin teki banada dokundu igrenc otesi igggg baksan acirsin haline ama manyakk bacagama degdi once ayagiyla ilk once sarsintidan dedim sonra baktim cosucakk pislikk korkunctu simdi seneler geçince gülerek anlatıyoruz yanimda cok yakin bi arkadaşım vardi o ayaktaydi yirtti

Kesin bu adamın karısı kuaföre gitmez ,bıyık aldırmaz,saç boyatmaz,yeni kıyafetler almaz
her gün spor yapmaz,orasını burasını sıkı örter e adamda caddede genç kadın görünce ağzının suyu akar ve taciz eder yuh olsun sana ve yaşına

Kafan ne güzelmiş güle güle kullan :ssz:

Benim de iki defa basima geldi boyle bir sey. Yasli amcalar cooook tehlikeli. Hala aklima geldigimde kendime kizarim tepki veremedigim icin :25:

Kahretsin bu sabah gene aynı yerde duruyordu kuduz köpek görsem yolda bu kadar korkmam ya dua ede ede geçtim vınn diye.
Ağzı dili tutulsun inşallah günaydın diye bağırdı arkamdan oof allahım off benim ev sokağın ortasında sola dogru yurumem gerek sağa yürüsem o pisliğin evinin önünden geçicem o daha korkunç ya görmemek için yolumuda değiştirecek bi alternatifim yok.

Bu arada annemle karısı hakkında da konuştuk oda pek normal değilmiş selamlaşmaktan öte muhabbetim olmadı fazla ama baya baya dedikoducu biriymiş ben çoluk çocukken böyle şeyleri duymadım daha sonrasında da umurumda olmadı kadına gidip konuşmaya ben çekiniyorum ya korkuyorum ben hayatımda hiç kimseden korkmamıştım böyle hiç lanet olsun inşallah tez zamanda ölsün gitsin bu pislik eceliyle ki ben böyle insanların cezasını belasını bulacağına inanıyorum eninde sonunda dersini alır yada almaz ama bulur belasını.

Kahretsin bu sabah gene aynı yerde duruyordu kuduz köpek görsem yolda bu kadar korkmam ya dua ede ede geçtim vınn diye.
Ağzı dili tutulsun inşallah günaydın diye bağırdı arkamdan oof allahım off benim ev sokağın ortasında sola dogru yurumem gerek sağa yürüsem o pisliğin evinin önünden geçicem o daha korkunç ya görmemek için yolumuda değiştirecek bi alternatifim yok.

Bu arada annemle karısı hakkında da konuştuk oda pek normal değilmiş selamlaşmaktan öte muhabbetim olmadı fazla ama baya baya dedikoducu biriymiş ben çoluk çocukken böyle şeyleri duymadım daha sonrasında da umurumda olmadı kadına gidip konuşmaya ben çekiniyorum ya korkuyorum ben hayatımda hiç kimseden korkmamıştım böyle hiç lanet olsun inşallah tez zamanda ölsün gitsin bu pislik eceliyle ki ben böyle insanların cezasını belasını bulacağına inanıyorum eninde sonunda dersini alır yada almaz ama bulur belasını.

Canım nişanlın bu işe neden kayıtsız kalıyor senin yanına gelip o adama gereken cevabı vermiyor
anlayamıyorum
o adamın iyi bir cezaya ihtiyacı var bence biranönce gerekeni yapın daha kötü sonuçlar olabilir nasıl olsa bu kızın kimsesi yok diye düşünüyordur

konu sahibi arkadaşım ya bi ara konuyu kendim açtım sandım yaaa:52::52:
aynı olayın tıpkısının aynısı geçen hafta başıma geldi bir iki defa işten eve gelirken yaşlı amca görüyordum sonra bir gün arabayı park ettim tam kilitleyeceğim laf attı bana güzel arabadan güzel kız indi diye bağırdı neye uğradığımı şaşırdım elim ayağım titredi:18::18:
ya eve kendimi nasıl attığımı bilemedim gerizekalıya bak yolda zor yürüyor bana dediğine bak biz neyapacağız yaa biber gazı kullanmak bile yasakmış:19:

Pislik insan yaa bu yaşlı amcalardan korkulur. Bir gün tek yürüyordum amcanın teki ''off şimdi genç olmak vardı'' dedi neye uğradığımı şaşırdım. :18: :26:

Pislik insan yaa bu yaşlı amcalardan korkulur. Bir gün tek yürüyordum amcanın teki ''off şimdi genç olmak vardı'' dedi neye uğradığımı şaşırdım. :18: :26:

başka bir semtte neyse yine birdaha görmezsin olur biter duymamazılığa gelirsin ama böyle sürekli gördüğün birinin yapması çok kötü
mutlaka aileden birilerini bu işe karıştırmak laızm susmamak lazım bence

başka bir semtte neyse yine birdaha görmezsin olur biter duymamazılığa gelirsin ama böyle sürekli gördüğün birinin yapması çok kötü
mutlaka aileden birilerini bu işe karıştırmak laızm susmamak lazım bence

Tabii canım benimki sözlü tacizdi fiziksel olsaydı korkudan titrerdim herhalde. :18: Ailesine muhakkak anlatması gerekiyor. Ben olsam tüm mahallede rezil ederdim onu. Baksana hale rahat rahat laf atabiliyor adam. :ssz:

60 ından sonra azmış resmen pis herif.
bi arkadaşımı da belediye otobüsünde 60lı yaşlarda bi adam taciz etmişti. :53:

lütfen yaşına hürmeten akıl sağlığı yerinde değildir diyerek şikayet etmekten vazgeçmeyin geçenlerde bahsettiğiniz gibi yaşlı bir adam ufak bir çocuga tecavüz edip öldürmüş yaşadığım yere yakın bir yerde lütfen size birşey yapamaz diye başkaları için tehlike yaratabilicek bir insanı göz ardı etmeyin

Cok inandirici gelmedi ama oladabilir.ya ben su yasli sapiklardan biktim artik lan.yaslisin be artik.benimde arkadasimi ellemis yasli biri otobusteyken onu duydum sinir oldum zaten.ben olsam o yasliyi doverdim ustune tum mahalleye yayip rezil ederdim.yuh artik opmek ne ya?allah askina su adama dersini verin.taciz resmen.zaten yasli sapiklara sinir oluyordum iyice delirdim.

Kizlar, ben cok cok samimi olmadigim biriyse asla bir erkege selam bile vermem. Ailem, cok yakin akrabalar, is yerinde amirim, bir de bir iki cok samimi komsu disinda hicbir erkekle konusmam.
Cunku bizim erkeklerde "gülümsedi verecek" diye bir bakis acisi var. Bakin kizin basina da gelmis, selam veriyorsun umit buluyor adamlar. Muhattap olmayin su terbiyesizlerle

Yasli erkeklerden daha cok korkun. Cunku genc bir adamin cevresinde pek cok kiz olur, boyle tacizlere gerek bile duymaz cogu, zaten kadinlar ellerinde cunku.
Fakat yaslilara bakan pek kadin olmadigindan en ufak muhabbete yesilleniyorlar.
Ben genclerden degil, yaslilardan korkarim. Bir de genc ve tipi kayiklardan korkun, onlar da kiz ortami bulamiyorlarsa ayni bu yasli amca gibi oluyorlar.

Şansıma yalnızken çıkıyo sürekli bu ara ortaya her gün annemle kardeşim bıraktı işe bi gün gelmediler apar topar çıktım evden diye adam beliriverdi orda hemen hissetmiş gibi zank diye çıktı karşıma pislik. ooof çok canımı sıkıyor gerçekten çıkmazda hissediyorum kendimi. Ailemin başı belaya girsin istemiyorum keza nişanlımında öyle. Çünkü kendi halinde insanlarız biz annem babam herkesin yardımına koşan insanlar bende öyleyim yaşlı insanlara karşı iyi davranırım hep saygımdan ama bunu nası buraya çekebilir bi insan ya nası çıkabilirim bu işin içinden belasız bilmiyorum. Başıma ağrılar giriyor artık aklıma geldikçe.

Neymiş bir daha bizim kattaki 70 yaşındaki hacı amcaya/lara başımı sallamıcakmışım:ssz:
Asansöre bile yalnız binmicem artık:ssz:

Back
X