• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı komşu teyze sorunu

yaşlı maşlı hayatta idare etmem elin kahrını mı çekeceğim
sallama gitsin sende yani
ne kaçıyorsun çık balkona
gitsin mahkemeye deli mi bunamış mı ne derler

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/deli-komsularla-ugrasmak.859861/page-3
benim konuyu okudun mu canım. seninki ayrı bi dertmiş benm deliler gibi. takma kafana ya. bnde senin gibi müziği açıp son ses temizlik yaptım bugün. tabi onlarda evi yıktılar yine kapı carpmalar mı dersin, oklavayla yukarı vurmalar mı, tezgaha bişeyler fırlatmak mı. yaparlarsa yapsınlar dedim. onların derdi. kimseyle anlaşmak zorunda değilsin...

90 yaşındaysa hele daha da ürkünç, böyle sabaha karşı falan çıkın çamaşırlarınızı toplamaya, ay bir de hangi katta oturduğunuzu biliyor kavga etmeye gelmiş, kapı deliğine bakmadan açmayın.
Valla gelir kapınıza ya, teyzeye bak sen eheheh :KK53:
Balkonlarımız karşılıklı kot farkından dolayı ben biraz altta kalıyorum o yüzden şaşırmıştır gelen gidenim olmadığından kapım çok nadir çalınır
90 yaşında, yalnız yaşıyor, komşularla kavga ediyor, ev gözetleyip, küfrediyor..

Bu zavallı kadının akıl sağlïğını kaybettiği bariz belli. Çirkef, huysuz ya da geçimsiz normal bir birey değil. Neden ciddiye aldınız ki bu kadar?

Bi de şikayet etmeyi düşünmüşsünüz.. Napıcaksınız, 3 günlük ömrü kalmış allahlık bi yaşliyi hukuka mi teslim edeceksiniz? Komik. Kendinize macera ariyorsunuz sanirip dallandirip budaklandirarak. Müge Anli'ymiş, höeh artik.
Akıl saglıgı yerinde olmasa evlatları hastaneye yatırır dimi yada kendileri bakımını üstlenir. Kapıma dayanırsa tabi ki hukuki yolllara basvurucam bunun adı macera aramak degil kendi evimde hırsız gibi gizlenmek çok rahatsız edici

Alzheimer başlangıcı sanırım rahmetli anneannem de hastalığın ilk evresinde ona buna sarardi yan komsusu vardı dedemle ilişkisi olduğunu anlatmisti bidr utanmadan yikandilar demisti tabi ben şok:KK53:
Tövbe çok güldüm:KK70:

Ay yazik ya kafayi yemiş bizde öyle oolabiliriz ileride...kim bilir yapayalniz Allah hayirli omur nasip etsin. Sabredin gormeyin ya da gidin bayramda hem bayramlasin hem konusun sonrada duruma gore yol cizin
Çocukları var torunları var ama onlar bile sabredemiyorlar demek ki dedikodumu yapıyor sürekli balkonda saga sola beni şikayet ediyor illallah ettirdi kesinlikle gitmem ev sahibim bu konuda asla konusma dedi.

Valla çok garip insanlarla bas etmesi çok zor... Sen evinde rahat istiyorsun fakat komsular fesatligindan seni cekemiyor böle davraniyor.. İnsan evinde her istediği yapabilir da komsular ne yani...
Bosver sen takma kafana senin kafani doldurmaya calisiyor kolay değil tabi
Yaşlısır yanlış anlamıştır bir tarafa gece 12 de kapıya dayanmak nedir ev sahibim bile korkmuş aman sakın konusma onunla diyor

hasta sanırım teyze:KK57:kurmuş kurmuş gerçek sanıyor
Maşallahı var beni bile gömer eli ayagı tutuyor sabahtan akşama kadar halı kilim sirkeliyor

Gelenin gidenin ayağını kesmiştir ki. Huysuz ihtiyar dedikleri böyle olsa gerek. Umursamamak gerek galiba.
Kendi evlatları var bildigim 8 çocugu var ama geçen bayram sadece bir kadın gördüm demek ki onlarada rahat vermiyor
yaşlı maşlı hayatta idare etmem elin kahrını mı çekeceğim
sallama gitsin sende yani
ne kaçıyorsun çık balkona
gitsin mahkemeye deli mi bunamış mı ne derler
Mahkemeye gitsin sorun degil rüya gördüm demez birde başıma sıkıntı çıkarır ayagı takılıp düşse benden bilir aksama kadar tüm sokaga beni çekiltiriyor

Kiracıyım evimi de çok seviyorum kışım ödediğim en yüksek gaz faturası 50 lira. Ama gel gör ki komşularım hepsi rahatsız sadece kapısını çaldığım 3 kişi var başkaları ile görüşmüyorum. Tekrar ataga geçerse ben mahkemeye başvurucam ama eşim aman boşver diyor.
Ben senin yerinde olsam polise gider durumu anlatırım kadının başına birsey gelse sizden bilirler her önüne gelene anlatiyorsa tamam ev sahibiniz sizi destekler ama ya diğer anlattığı insanlar sizi tanımaz bile hem böylelikle polisler ailesine ulaşır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/deli-komsularla-ugrasmak.859861/page-3
benim konuyu okudun mu canım. seninki ayrı bi dertmiş benm deliler gibi. takma kafana ya. bnde senin gibi müziği açıp son ses temizlik yaptım bugün. tabi onlarda evi yıktılar yine kapı carpmalar mı dersin, oklavayla yukarı vurmalar mı, tezgaha bişeyler fırlatmak mı. yaparlarsa yapsınlar dedim. onların derdi. kimseyle anlaşmak zorunda değilsin...
Allah sabır versin gercekten zor Sorunlu insanlar ike uğraşmak insanı kendinden şüpheye düşürüyorlar.

Ben senin yerinde olsam polise gider durumu anlatırım kadının başına birsey gelse sizden bilirler her önüne gelene anlatiyorsa tamam ev sahibiniz sizi destekler ama ya diğer anlattığı insanlar sizi tanımaz bile hem böylelikle polisler ailesine ulaşır.
Polis arkadasa danıstık ama ortada fiili bir durum yoksa birşey yapılmaz dedi. Balkonu iptal et diye dalga geçti. Bayramda ailesi gelirse konusucam yakınları ile burası garip bir sokak herkes herkesin hayatına müdahil çocuk yapmayıp kedi beslemem bimden degil migrostan alısveris yapmam esımden sonra eve gelmem bile konusuluyor suanda ve hepsini duyuyorum

Alzeihmer başlangıcı evet. Hatta başlangıcı de değil ilerlemiş gibi görünüyor. Banaannem de kendisine bakan halam için eve erkek alıyor, paralarımı çalıyor gibi şeyler söylemeye başlamıştı. Kimi kimsesi yok mu bu kadının oğlu, kızı filan ?

Alzeihmer başlangıcı evet. Hatta başlangıcı de değil ilerlemiş gibi görünüyor. Banaannem de kendisine bakan halam için eve erkek alıyor, paralarımı çalıyor gibi şeyler söylemeye başlamıştı. Kimi kimsesi yok mu bu kadının oğlu, kızı filan ?
Var ama başında kimse durmuyor bir hastaligi olsa illa biri bakar diye dusunuyorum

birkaç arkadaş da yazmış büyük olasılık alzheimer. ilaçlarını almadıkça başa çıkılmaz.
bir tanıdıkda şahit olmuştum, konuşmaları karşısında şok geçirmiştim.
hiç muhatap olmayın, kapınızı çalarsa da açmayın.

birkaç arkadaş da yazmış büyük olasılık alzheimer. ilaçlarını almadıkça başa çıkılmaz.
bir tanıdıkda şahit olmuştum, konuşmaları karşısında şok geçirmiştim.
hiç muhatap olmayın, kapınızı çalarsa da açmayın.
Kesinlikle açmam! Durduk yere insanın başına bela açılır.

90 yașındaki bir insanı kim ciddiye alır canım, bunamıș belliki, yarın unutur o dediklerini takma hayatına devam et

Alzheimer başlangıcı sanırım rahmetli anneannem de hastalığın ilk evresinde ona buna sarardi yan komsusu vardı dedemle ilişkisi olduğunu anlatmisti bidr utanmadan yikandilar demisti tabi ben şok:KK53:
Hastalık ama kusura bakma gülesim geldi:KK70:çok şekermiş anneannen

perdelerini kapalı tut, korkuyorum o kadından tuhaf davranıyor de b...ku ona at olsun bitsin, bir de tüllerini değiştir içerisi görünmesin... ben saygısısım de modernim de kestir at...

Hadi kadinda sorun var onu anladimda.
Diger komsular bunu sana nasil bi tarzda anlatti.
Inandilarmi? Guldu gectilermi yada? Yada sana kizdilarmi( sucun ne onuda anlamadim)

Back
X