Belki hırsızdı, sapık olduğunu nereden çıkardın?maalesef son yıllarda turedi bu pislikler bugunde denk geldim yuruyorum kulaklıgım takılı muzik dinliyorum dibimden birinin geldigini farkettim ama nasıl yakın geliyor 60 yasında var sinirim nasıl zıpladı durdum kulaklıgımı cıkardım bekledim onden gecsin bi tarafdan da saydırıyorum anladı gitti bankamatige hemen sonra ilerledim ben arkama baktım geliyo uzaktan kufurde ettim hic umrumda olmadı:) kedi gibi sindi gitti oyle hırslandım kafasına birsey indiresim geldi kalabalık olurda yakından gelmek zorunda kalır dicem oyle bir durumda yoktu yani sapık herif geberip gitseler hic uzulmem bunlara..kıyafetlede alakası yok bu durumun genelde onla iliskilendirenler oluyor ama ne dekoltem var ne biseyim ustumde de kalcamın yarısına kadar uzunlukta kaban vardı ne zaman tukenecekler bunlar diye dusunuyorum sanırım bu konulalarda kadınlar yerine bu adiligi yapanlar suclandıkları zaman
cantam onun geldigi tarafda degildi birde hissettim ya oyle yakınki ortam kalabalık degil dibimden gelmesindeki amac sapıklıgı tipinden de akıyordu yani pisligi birde ben sessiz kalabilen biri degilim sesimi yukselttim anında bankamatige girdi baktım ne kart sokuyo ne bişi tuslara basmaya basladı hemenBelki hırsızdı, sapık olduğunu nereden çıkardın?
Ya da sana öyle gelmiş olamaz mı?
yok vermedi uzaklastı hemen oyuzden kadınların sessiz kalmaması onemli ya biraz daha gelse cantamı kafasına gecirirdimEe siz soylenince birsey demedi mi?
Tepki vermedi mi?
iğrenç pislikler ya.cantam onun geldigi tarafda degildi birde hissettim ya oyle yakınki ortam kalabalık degil dibimden gelmesindeki amac sapıklıgı tipinden de akıyordu yani pisligi birde ben sessiz kalabilen biri degilim sesimi yukselttim anında bankamatige girdi baktım ne kart sokuyo ne bişi tuslara basmaya basladı hemen
oyle cıkıs yapıldıgında korkuyorlar hem hasta da olsa insanın aklına o anda gelmez ya kim olsa ittirir ne cok manyak var ortalıkta ya2 ay önce falan caddenin ortasında adamın teki üstüme üstüme yürüdü bende ittirdim napıyorsun sen be aptal gibisinden baya söylendim adamda bana hiçbirşey demeden koştu gitti.
annemde sonra bana kızdı belki hastadır naptın diye.
adam gibi adam olsaydı o suçlama karşısında ne diyorsun kızım sen? derdi.
çok var çooook.
Benimde basima gelmisti. Amca hayirdir niye dibimden yuruyorsun demistim. Kizim yasliyim ancak bu kadar yuruyebiliyorum demisti. Ben karsi caddeye gecmistim. Baktim hakikaten oyle yavas yavas gidiyor. Sizin durum farkli olmus. Artik genc yasli farketmiyor. Sapik her yerde her yasta sapik.. iyice ayyuka cikardilar isi. Iyi yapmissin sesini yukselterek.yok vermedi uzaklastı hemen oyuzden kadınların sessiz kalmaması onemli ya biraz daha gelse cantamı kafasına gecirirdim
elini kıracan onun bırakacan oyle yamuk dolassın.. salmıslardır ya adam gibi ceza vermiyorlarkiBizim burada da vardı bir tane adamın yürümeye takati yok ama kadınlara elleyerek geçiyordu
en son geçen ramazanda ramazan sokağında denk geldik ben şansa kurtardım önümdeki kadına elledi
bi bağırmaya başladık poliste vardı elim değdi yanlışlıkla dedi adam
bizim arkamızdan biri de farketmiş sanırım yalnızca kadınlara mı değiyor deyince polis alıp götürdü sonra ne oldu bilmiyorum
bir daha da denk gelmedim ufak bir yerde de yaşıyoruz
insan ne kadar tedirgin oluyor dimi haklıyız ama yapacak birsey yok 80 yasında adamın bile taciz haberleri cıkıyor artık insan guvenemiyor..Benimdr basima gelmisti. Amca hayirdir niye dibimden yuruyorsun demistim. Kizim yasliyim ancak bu kadar yuruyebiliyorum demisti. Ben karsi caddeye gecmistim. Baktim hakikaten oyle yavas yavas gidiyor. Sizin durum farkli olmus. Artik genc yasli farketmiyor. Sapik her yerde her yasta sapik.. iyice ayyuka cikardilar isi. Iyi yapmissin sesini yukselterek.
Allah ne verdiyse girisicen ona orda ses cıkartınca tırsıyorlar hemen.. sessiz kalmamak lazım hicbirzamanBen de üniversitede babamdan büyük yaşta adamın tacizine uğramıştım dolmuşta. O zaman bu kadar bilinçli değildik pis pis bakıp kaçmaktan başka bir şey yapmamıştım. Şimdi olsa basarım çığlığı en azından yaptığından utansın diye.
Pislik herifler. Sapık her yaşta sapık.
ben ankaradayım genelde burası daha iyi izmit daha kotuNereler buralar ya hu hangi şehir
diyorumya vursan elinde kalıcak kendilerini ne goruyorlarsa artık60 yaş ne demek bi ayağı toprakta gözü karı kızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?