- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi elmadilimi
Ben de güvenmezdim,siz doğrusunu yapmışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de güvenmezdim,siz doğrusunu yapmışsınız.
Artık birine güvenme zamanı değil malesef,ben tanımadıklarıma binanın kapısını bile açmıyorum,malum ev soyanı var,cinayet işleyeni var,böbrek çalanı var..Çok yaşlı olduğu için hırsızlık olayını falan düşünmedim ama ne bileyim, şizofren falandır, sinirli de biriydi, başımıza bi iş gelir diye korktum.
Hala daha içim rahat değil, acaba açsa mıydım kapıyı diye. Başına birşey gelmemiştir umarım.
Kafama çok takıyorum en ufak olayı bile.
yaşlı teyze diye acıyoruz merhamet gösteriyoruz ama hepsi maalesef iyi niyetli değil ne yapacağı belli olmaz.
o yuzden ne olur ne olmaz açmayın cevap bile vermeyin apartmana nasıl girmiş ki kapıyı kim açmış.
çok korkunç bende korkuyorum böyle şeylerden
Kapıyı açmamakla iyi yapmışsınız, niyeti nedir bilemeyiz artık bu devirde. Başka bir komşu ya da apartman görevlisi ile bir olup teyzeyle görüşülebilir eğer polis yardımcı olmuyorsa.Çok yaşlı olduğu için hırsızlık olayını falan düşünmedim ama ne bileyim, şizofren falandır, sinirli de biriydi, başımıza bi iş gelir diye korktum.
Hala daha içim rahat değil, acaba açsa mıydım kapıyı diye. Başına birşey gelmemiştir umarım.
Kafama çok takıyorum en ufak olayı bile.
ay çok korkunç yaMalesef kimseye güvenimiz kalmadı.
Bizim bir tanıdık evdeyken gündüz kapının zorlandığını farkediyor, delikten bakıyor , kapıda çok güzel giyimli bir kadın , kapıyı zorluyor. Arkadas korkmuş kapıyı açmadan arkadan vurmuş da kaçmış kadın. Malesef bu hırsızlık olayları çok fazla arttı. Hergün neler duyuyoruz.
ilkokul mezunu nasıl polis oluyomuş,Nefret ediyorum şu polislerden. Bizim karakolda böyle bütün gün tavla oynuyorlar anca. Burda ölümlü kaza oldu karakol 2 dk. Hastahane en az 10 dk. Adamı aldılar polis anca geldi. İlkokul mezundan polis olursa.tabş her polisi bir tutumuyorum. Ve kendinileri polis değilde memur sanarlasa böyle olur. Sonra bir olat olduğunda kendi hakkını kendin savundunmu bu ülkenib polisi yokmu derler. Siz o kadına kapıyı açıp o size birşey yapsa ve sizde karşılık verip yaralasanız suçlu olursunuz.
Bende anlayamadımilkokul mezunu nasıl polis oluyomuş,
Eskiden öyle vardı sadece sınav ve mülakata giriyorlardı şimdi öyle değil tabiBende anlayamadım![]()
Yok canım hiç belli olmuyor ki, bizim eski eve güpegündüz girdiler, kameralardan bakılmış 3-4 tane kadın,Bence hırsızlık niyetiyle gelmemiştir bu kadın. Hırsızlık yapan elinden geldiğince kimliğini, yüzünü, falan gizler. Anlattıklarınızdan yola çıkarak bu kadın ya alzheimer hastası ya da ruhsal hastalığı olan biri.
Evinize almasanız da başı boş bırakmayın derim. Polisi tekrar arayın. Kim bilir ailesi ne sıkıntılar yaşıyordur şimdi kayboldu diye. Apartmandaki aileler toplanıp hep birlikte hareket edin derim. Tek başınıza bu işi halletmeye çalışmayın.
Yaşlı dediğinize göre alzheimer olması çok yüksek olası. Böyle hastalarda zaten sizin anlattığınız sinir hali, şiddete yönelme gibi durumlar çok yaşanıyor..
Hımm anladım canimm simdi yok diye biliyorum şimdiyle eski yi aynı tutmamak lazimEskiden öyle vardı sadece sınav ve mülakata giriyorlardı şimdi öyle değil tabi
Arkadaşlar 1 saattir yaşlı bir teyze ile uğraşıyorum. Önce apartman girişinden zili çaldı, kim o diyorum açın ben sevim yengeniz dedi. Yanlış bastınız teyzecim dedim, bi daha bastı yine aynı diyalog...
10 dk geçti, yine aşağıdan zile bastı. Kimsiniz, aç artık aç diyor. Yanlış basıyorsunuz dedim, bağırdı açsana yaa diye
Yanlış basanlara da açmam kapıyı, apartmana çok hırsız girdiğini duydum 2 yılda. Bizim de ayakkabılar çalındı kaç kere...
Bu sefer apartman boşluğundan ses oldu, dürbünden baktım teyze bizim kapıyı karşı kapıyı inceledi, yukarı çıktı. Ben en üstteyim, merdiven çatı boşluğuna çıkıyor. 10-15 dk inmedi orada ne yaptıysa...
Sonra indi, karşı zili ve bizim zili çaldı. Kime baktınız dedim kapıyı açmadan, açsana diyor. Sizi tanımıyorum kimi arıyorsunuz dedim, Perihanı arıyorum diyor, Şükrü dayının evi değil mi burası diyor. Değil diyorum, aç bi gözümle göreyim diyor. Şükrü dayının evi burası diyor. Hayır teyzecim, bu apartmanda öyle birileri oturmuyor diyorum aç diyor ısrarla. Sonra ne biçim kadınsın, hiç insaf yok deyip aşağı indi. Aşağı katta duruyor. Ses var mı diye kapıyı açıp dinledim, hala perihan diye sesleniyor...
Alzheimer olduğunu düşünüp polisi aradım, polis de gelmedi. Kadının üstü başı düzgün ama korkuyorum yine de kapıyı açıp eve almaya. Başka ne yapabilirim polisi beklemek dışında, eve alsam mı kaybolmaması için![]()